Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, bo pomyślałam najpierw,że Misia też urządziła sobie gdzieś kibel skoro siedzą pod tą ławką we dwójkę, ale nie znalazłam niczego, więc Misia wlazła pod ławkę w ramach solidarności...ciekawe czy Brodzio taki gest doceni?

Ciekawe, zobaczymy.
Posted

Misiunia dzisiaj chodziła obrażona, bo zabrałam jej krem do rąk, który koniecznie chciała wypróbować. Siedziała przy książkach i kiedy ją wołałam udawała,że czyta...

Posted

Książka kucharska? Chociaż nie bo siedziała przy starych książkach podróżniczych...może bambaryłce marzy się przygoda?

Pierzaty asystował Misi całe popołudnie, łaził za nią po domu i biedna nie wiedziała co z tym fantem począć...

Posted

Pierzaty to jest kotka, miał być kotek, więc jest Pierzaty......Pierzaty jest bardzo przyjacielski w stosunku do psów, łasi się do nich, przytula. Brodzio ma koty pod stałą obserwacją, żeby czasem czegoś mu nie zjadły. Misia z kolei czatuje na mleko i gotowaną wątróbkę. Tak więc wszyscy nawzajem usiłują się pozbawić posiłku....

Posted

Co do Pierzatego to znam temat, jak byłam mała to czasem mówili do mnie Wojtusiu:):)

Zołzy pazerne na jedzenie, biedne koty:):)

Raniasku, mam jakieś problemy z pocztą, czasem maile nie dochodzą.

Jakbym nie wstawiła fotek to znaczy, że nie doszło o krzycz wtedy:):)

Posted

Misiul pozdrawia.

Dzisiaj niestety pracowałam od rana do wieczora, więc spaceru nie było. Piesy miały dostęp do podwórka, wyłączyłam co i otworzyłam drzwi. Brodzio w ramach zemsty za brak spaceru obsikał krzesło w kuchni. Na moje uwagi zareagował wlezieniem pod ławkę, a solidarna Misiunia  poszła do salunu, zrobiła siku i pomaszerowała dostojnie...też  pod ławkę. Uśmiałam się jak nie wiem co....

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj spacer był i to długi baaardzo. Ledwo leźli z powrotem i ja też, bo Misia miała dzień szperacza i usiłowała wepchać się pod każdy krzaczek. A że niezła z niej bambaryłka, to problem miała z wydostawaniem się z tych zarośli. Brodzio wytarzał się w jakimś zezwłoku z piórami i chyba będę musiała zarządzić kąpiel, bo mam odruch wymiotny jak do mnie podchodzi....

Posted

Biedny Brodzio:):)

Moja też tak ma, jak przymierza się do tarzania, to na 200% jakaś padlinka jest.

Korzystajcie z pięknej pogody, bo to już chyba ostatnie takie dni:):).

zołza

2njk1ec.jpg

Posted

Brodzio został wykąpany, ale niestety dzisiaj wytarzał się w myszce w rozsypce....Misiula za to nie pachnie psią sierścią tylko inaczej, tak delikatnie.