Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justine. napisał(a):
nie martwie sie jego kumplami z boksu tylko tym ze zaraz wezmie go jakis pseudohodowca, albo ktos nie znajacy rasy i moga byc problemy...:(

Dlatego prosimy o nowe zdjęcia, sprawdzenie czy jest tatoo, dopisanie w aukcji na allegro, że kastrowany jest:evil_lol: ( bo w aukcji jest podany nawet nr schronu, więc jak już kilka osób wyżej pisało, trzeba odgonić potencjalnych pseudohodowców itp)

Posted

Full House napisał(a):
jesli potrzebny bylby dla psa dom tymczasoowy moge pomoc,szkoda takiego psa mysle ze u mnie znalazł by szybko dobry dom.

Full House pewnie ,ze lepiej jak bedzie czekał w DT na tego włsciwego człowieka.
Przynajmniej DT moze miec kontrolę nad chętnymi osobami zainteresowanymi adopcją psa.

Czy jestes w stanie dac mu DT?

Posted

Full House napisał(a):
jesli potrzebny bylby dla psa dom tymczasoowy moge pomoc,szkoda takiego psa mysle ze u mnie znalazł by szybko dobry dom.

Hmmm, hmmmm a co na to Fred? :eviltong:

Agata-ten ciasteczkowy potwór jest w Szczecinie

Posted

no własnie moge pomoc jakiemus psu ale tylko na pare msc nie dłuzej,musiałabym oczywiiscie odzielac ale lepsze to niz schronisko ale moze masz racje jesli chce pomoc jakiemus bidakowi to dla mnie i dla moich psow bedzie lepiej jak by była to suczka,pomysle jeszcze

Posted

Weekend już, więc mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć przystojniaka:p Tylko nie dawajcie Mu ciasteczek, to może uda się zrobić zdjęcie w miarę 'stabilne':diabloti:

Posted

nasz przystojniak nie byl za bardzo chetny na sesje fotograficzna
oto zdjecia ktore udalo mi sie zrobic z wielkiej łaski pana corso :)
nie pozowal i nie ulatwil mi zadania, jest na boksach ogolnych- srednio sie dogaduje z psami z klatki :/

Posted

Czyli dobrze Go poznałam wtedy,że to On jest na ogólnych boksach.
To dla Niego straszny stres,całe życie wychuchany,a tu nagle jedna cela,kraty i jeszcze patrzący niechętnie konkurenci,że"po co tu nam ten wielki nowy??"

Posted

Boszee jaki Canuś zagubiony , on nie wie co sie z nim dzieje- a jaki chudziutki i skóra coś nie taka - kto tego biedaka trzymał - cudowny zaniedbany na maxa psiak:crazyeye:

Posted

Bosh jaki on cudowny,ale Patrycja ma racje przemyslałam i dałam DT suni ktora czeka na domek i jest z Warszawy:roll: niewiem jakby było z moim psem mogłobybyc roznie ,Trzymam kciuki za pieknego corsiaczka w gore piesku;)