justine. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nie martwie sie jego kumplami z boksu tylko tym ze zaraz wezmie go jakis pseudohodowca, albo ktos nie znajacy rasy i moga byc problemy...:( Quote
Pat.rycja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 justine. napisał(a):nie martwie sie jego kumplami z boksu tylko tym ze zaraz wezmie go jakis pseudohodowca, albo ktos nie znajacy rasy i moga byc problemy...:( Dlatego prosimy o nowe zdjęcia, sprawdzenie czy jest tatoo, dopisanie w aukcji na allegro, że kastrowany jest:evil_lol: ( bo w aukcji jest podany nawet nr schronu, więc jak już kilka osób wyżej pisało, trzeba odgonić potencjalnych pseudohodowców itp) Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Może w takim razie lepiej aby w aukcji nie był podany nr.schroniska,bo wtedy,przyjedzie psudohodowca i kupi z marszu psa:-(:-( Quote
Full House Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 jesli potrzebny bylby dla psa dom tymczasoowy moge pomoc,szkoda takiego psa mysle ze u mnie znalazł by szybko dobry dom. Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Full House napisał(a):jesli potrzebny bylby dla psa dom tymczasoowy moge pomoc,szkoda takiego psa mysle ze u mnie znalazł by szybko dobry dom. Full House pewnie ,ze lepiej jak bedzie czekał w DT na tego włsciwego człowieka. Przynajmniej DT moze miec kontrolę nad chętnymi osobami zainteresowanymi adopcją psa. Czy jestes w stanie dac mu DT? Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Korsiczku... idziemy na spacerek... na 1! ;) Quote
Pat.rycja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Full House napisał(a):jesli potrzebny bylby dla psa dom tymczasoowy moge pomoc,szkoda takiego psa mysle ze u mnie znalazł by szybko dobry dom. Hmmm, hmmmm a co na to Fred? :eviltong: Agata-ten ciasteczkowy potwór jest w Szczecinie Quote
Full House Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 no własnie moge pomoc jakiemus psu ale tylko na pare msc nie dłuzej,musiałabym oczywiiscie odzielac ale lepsze to niz schronisko ale moze masz racje jesli chce pomoc jakiemus bidakowi to dla mnie i dla moich psow bedzie lepiej jak by była to suczka,pomysle jeszcze Quote
justine. Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 nasz cane przyzwyczajony do psow- mieszka z nimi w jednym boksie, ale jak Twoje psy full house? Quote
Pat.rycja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Weekend już, więc mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć przystojniaka:p Tylko nie dawajcie Mu ciasteczek, to może uda się zrobić zdjęcie w miarę 'stabilne':diabloti: Quote
haker11 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Prawie nikt nie zagląda do tego przystojniak... Ja też mam nadzieję na nowe zdjęcia... Quote
justine. Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 nasz przystojniak nie byl za bardzo chetny na sesje fotograficzna oto zdjecia ktore udalo mi sie zrobic z wielkiej łaski pana corso :) nie pozowal i nie ulatwil mi zadania, jest na boksach ogolnych- srednio sie dogaduje z psami z klatki :/ Quote
amelka0 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Czyli dobrze Go poznałam wtedy,że to On jest na ogólnych boksach. To dla Niego straszny stres,całe życie wychuchany,a tu nagle jedna cela,kraty i jeszcze patrzący niechętnie konkurenci,że"po co tu nam ten wielki nowy??" Quote
ttossa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Boszee jaki Canuś zagubiony , on nie wie co sie z nim dzieje- a jaki chudziutki i skóra coś nie taka - kto tego biedaka trzymał - cudowny zaniedbany na maxa psiak:crazyeye: Quote
Full House Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Bosh jaki on cudowny,ale Patrycja ma racje przemyslałam i dałam DT suni ktora czeka na domek i jest z Warszawy:roll: niewiem jakby było z moim psem mogłobybyc roznie ,Trzymam kciuki za pieknego corsiaczka w gore piesku;) Quote
Pat.rycja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Smutas:-( Możę trzeba mu zrobić inne ogłoszenia, oprócz allegro? Quote
Pat.rycja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A co to??U Chrupka taka cisza:shake: Nieładnie Quote
Pat.rycja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 justine. napisał(a):cane nie ma tatuazu A pachwiny sprawdzone?:razz: Tak na wszelki wypadek Można Chrupkowi zrobić ogłoszenia? Quote
desdemona Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 biedak:( jak on w ogole znalazl sie w schronisku? Quote
Recommended Posts