BeataJ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jestem umowiona na czwartek na 16:30. Beata Quote
ciapuś Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 oby się udało a domek był najjjjjjjjj wspanialszy Quote
bea_m Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czyli pod koniec tygodnia będę mogła zdjąć banerek? :cool3: Quote
bunia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dzisiaj dzwoniła druga bardzo fajna osoba w sprawie Saba. Tym razem z Łodzi. Co prawda nie ma domu z ogrodem,ale ma dwa konie ,kota i bardzo chce mieć dalmatyńczyka.:multi::multi::multi: Nareszcie coś się ruszyło i może nie tylko Sabo znajdzie nowy dom. Quote
bea_m Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 bunia napisał(a):Dzisiaj dzwoniła druga bardzo fajna osoba w sprawie Saba. Tym razem z Łodzi. Co prawda nie ma domu z ogrodem,ale ma dwa konie ,kota i bardzo chce mieć dalmatyńczyka.:multi::multi::multi: Nareszcie coś się ruszyło i może nie tylko Sabo znajdzie nowy dom. To gdzie trzyma te konie? Na balkonie? ;) Dalmaty przy koniach wyglądają wspaniale. A razem na balkonie zrobiłyby furrorę ;) Quote
rita60 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zeby sie udało,zeby sie udało:multi::multi::multi: Quote
bea_m Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No to Bunia będzie miała trraz dylemata. Który domek wybrać? Może przy okazji będzie można polecić innego kropka :razz: No przecież Sabo nie rozdwoimy :eviltong: Quote
Diana S Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Sabuniu trzymam kciuki sloneczko kochane...:loveu::loveu: Quote
Ulaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 wróciłam z wakacji a tutaj takie wieści :loveu: TRZYMAM MOCNO!! PS. BeataJ jest z Tczewa, może by ją poprosić? Quote
bunia Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Witaj Ulaa:lol: Właśnie BeataJ zajmuje się tą sprawą:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ciotki sory za off-ik, ale widzę, że tu samo dalmatyńczykoluby ;) Koło Ostródy znaleziono taki Skarb....przywieziono do schroniska....nie ma jeszcze wątku chłopak... Quote
bunia Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Trzymaj cudo,napisz jak najwięcej o nim i postaram się pomóc. Poproszę o telefon kontaktowy koniecznie. Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Bardzo przyjaxnie nastaiony do ludzi i psów....z moim Padusiem się obwąchali, pomerdali ogonkami... ma z tego co pamiętam około 3 lata....radosny, Kochany....znaleziony jak się błakał...calkiem możliwe, ż wyrzucony z samochodu...bo znaleziony przy głównej trasie.... coś mu się dzieje na tyłku (jakies zmiany skórne...wet to obejrzy lub już obejrzał)... Cent przebywa w schronisku w Ostródzie (obecnie na kwarantannie). telefon do mnie 505222207 Quote
rita60 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Oj buniu nie odpoczniesz ty od tych kropkowanych czterołapow:cool1: Quote
bea_m Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='rita60']Oj buniu nie odpoczniesz ty od tych kropkowanych czterołapow:cool1: No właśnie :mad: . Czy właściciele kropków mogli by przestać porzucać je chociaż na kilka miesięcy? Bunia potrzebuje odpoczynku!!!! Quote
Diana S Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Cudenko kochane...tj. nie do opanowania...:placz::placz: kolejny do adpocjii... Quote
BeataJ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Diana S napisał(a):Cudenko kochane...tj. nie do opanowania...:placz::placz: kolejny do adpocjii... Niestety, u nas w dobkowym swiecie tak samo. Jeden trafi do nowego domku to kolejne sie pojawiaja.... :-( Beata Quote
bea_m Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 BeataJ napisał(a):Niestety, u nas w dobkowym swiecie tak samo. Jeden trafi do nowego domku to kolejne sie pojawiaja.... :-( Beata Nie no kurde!!! bardzo pocieszające :smhair2: A ja myślałam że tylko kropki pecha co do właścicieli mają ;( Quote
Ulaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 bea_m napisał(a):Nie no kurde!!! bardzo pocieszające :smhair2: A ja myślałam że tylko kropki pecha co do właścicieli mają ;( Oj niee :shake: U dobciów dużo gorzej, sam ich widok nie budzi tak pozytywnych skojarzeń jak dalmatów... Przykładem moja Sonia... też miał być tylko tymczas :roll::evil_lol::loveu: i Bunia też maczała w tym swoje paluszki.... (a tak na poważnie, to Sonia jest kolejnym psiakiem, który żyje dzięki Buni...) Quote
bea_m Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nic nie powiem. Nic zupełnie. KOmpletnie nic. Chyba tylko. Buniuuuu jesteś wielkaaaaaaa ...... ale może byś sobie zerobiła urlop i nie zabierała na siłe psów właścicielom ;) Quote
Isiak Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Piękny ten kropek! Ale może skoro są dwa domki zainteresowane Sabo, to obydwa kropki znajdą domki? :cool3: Quote
Recommended Posts