Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dzwoniła druga bardzo fajna osoba w sprawie Saba.
Tym razem z Łodzi.
Co prawda nie ma domu z ogrodem,ale ma dwa konie ,kota i bardzo chce mieć dalmatyńczyka.:multi::multi::multi:
Nareszcie coś się ruszyło i może nie tylko Sabo znajdzie nowy dom.

Posted

bunia napisał(a):
Dzisiaj dzwoniła druga bardzo fajna osoba w sprawie Saba.
Tym razem z Łodzi.
Co prawda nie ma domu z ogrodem,ale ma dwa konie ,kota i bardzo chce mieć dalmatyńczyka.:multi::multi::multi:
Nareszcie coś się ruszyło i może nie tylko Sabo znajdzie nowy dom.

To gdzie trzyma te konie? Na balkonie? ;) Dalmaty przy koniach wyglądają wspaniale. A razem na balkonie zrobiłyby furrorę ;)

Posted

No to Bunia będzie miała trraz dylemata. Który domek wybrać? Może przy okazji będzie można polecić innego kropka :razz: No przecież Sabo nie rozdwoimy :eviltong:

Posted

Bardzo przyjaxnie nastaiony do ludzi i psów....z moim Padusiem się obwąchali, pomerdali ogonkami...
ma z tego co pamiętam około 3 lata....radosny, Kochany....znaleziony jak się błakał...calkiem możliwe, ż wyrzucony z samochodu...bo znaleziony przy głównej trasie....
coś mu się dzieje na tyłku (jakies zmiany skórne...wet to obejrzy lub już obejrzał)...
Cent przebywa w schronisku w Ostródzie (obecnie na kwarantannie).

telefon do mnie 505222207

Posted

[quote name='rita60']Oj buniu nie odpoczniesz ty od tych kropkowanych czterołapow:cool1:
No właśnie :mad: . Czy właściciele kropków mogli by przestać porzucać je chociaż na kilka miesięcy? Bunia potrzebuje odpoczynku!!!!

Posted

Diana S napisał(a):
Cudenko kochane...tj. nie do opanowania...:placz::placz: kolejny do adpocjii...

Niestety, u nas w dobkowym swiecie tak samo. Jeden trafi do nowego domku to kolejne sie pojawiaja.... :-(

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Niestety, u nas w dobkowym swiecie tak samo. Jeden trafi do nowego domku to kolejne sie pojawiaja.... :-(

Beata

Nie no kurde!!! bardzo pocieszające :smhair2: A ja myślałam że tylko kropki pecha co do właścicieli mają ;(

Posted

bea_m napisał(a):
Nie no kurde!!! bardzo pocieszające :smhair2: A ja myślałam że tylko kropki pecha co do właścicieli mają ;(

Oj niee :shake: U dobciów dużo gorzej, sam ich widok nie budzi tak pozytywnych skojarzeń jak dalmatów... Przykładem moja Sonia... też miał być tylko tymczas :roll::evil_lol::loveu:
i Bunia też maczała w tym swoje paluszki.... (a tak na poważnie, to Sonia jest kolejnym psiakiem, który żyje dzięki Buni...)

Posted

Nic nie powiem.
Nic zupełnie.
KOmpletnie nic.
Chyba tylko.
Buniuuuu jesteś wielkaaaaaaa ...... ale może byś sobie zerobiła urlop i nie zabierała na siłe psów właścicielom ;)