bunia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Miesiąc temu został znaleziony w lesie łagiewnickim biało-brązowy dalmatyńczyk. Niestety nikt go jak do tej pory nie szukał :shake: Tymczasowi właściciele wyjeżdżają jutro zagranicę i piesek albo wyląduje w schronisku,albo w hoteliku za co bardzo dziękuję Fundacji Niechciane i Zapomniane :lol: Sabo,bo tak teraz się nazywa jest bardzo energicznym i żywiołowym pieskiem. Uwielbia bawić się piłką i cały czas pragnie być w centrum zainteresowania całej rodziny. Przez ostatni miesiąc mieszkał w domu wraz kotami więc wiadomo,że kotów nie krzywdzi. Nie wykazuje agresji w stosunku do suczek,nie toleruje jednak innych,dużych psów. Sabo najprawdopodobniej jutro lub w innym bliskim terminie zostanie wykastrowany. Sabo nie mieszkał z dziećmi więc nic na temat relacji z nimi napisać nie mogę. Proszę o pomoc w szukaniu domu dla tego słodziaka. Mam więcej zdjęć. Mogę przesłać na maila. Dlaczego ludzie są tak okrutni?????????????? Dlaczego Sabo wylądował samotny w lesie??????????? Dlaczego nikt go nie szukał????? Dlaczego.............. A teraz cudnej urody,jedyny i wyjątkowy SABO Quote
Reno2001 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kolejny dalmat do kolekcji :placz: . Komu przystojnego pana w kropki? Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Buniu dziękuję za telefon. Opowiadam już o Sabusiu. Quote
bunia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dziękuję za pomoc w szukaniu domku :lol: Sabo już po kastracji. Właśnie się chłopak wybudza. Przy czyszczeniu ząbków mało paluszka nie straciłam:mad: Ale za to ząbki jak nowe :loveu: Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A gdzie będzie psiak po przebudzeniu? Pojedzie do schroniska? Quote
flądra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 zrobilam banerki, mam nadzieje, ze przydatne. jak jeszcze moge pomoc? Quote
bea_m Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Oj Buniu, Buniu Ty to zawsze jakieś cuda musisz wyszukać ;) Quote
fizia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Śliczny!! Dodałam Go do wątku przygarne Dalamata :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75808 Quote
Reno2001 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No nie wiem, ale ta iwonus22 to sama nie wie czego chce. Najpierw interesował się collie, pytała się nawet mnie na PW czy mamy jakieś (zdrowe :crazyeye: ) w schronisku. Potem nastwiła się na Chow Chow (też ma wątek na dogo) a teraz jej dalmaty w głowie. No gratuluję rozbieżności upodobań w rasach :roll: . Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Reno2001 napisał(a):No nie wiem, ale ta iwonus22 to sama nie wie czego chce. Najpierw interesował się collie, pytała się nawet mnie na PW czy mamy jakieś (zdrowe :crazyeye: ) w schronisku. Potem nastwiła się na Chow Chow (też ma wątek na dogo) a teraz jej dalmaty w głowie. No gratuluję rozbieżności upodobań w rasach :roll: . Jak ktoś nie wie czego chce, to tak naprawdę nie potrzebuje niczego... Przeważnie :razz: Quote
Reno2001 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ulaa napisał(a):Jak ktoś nie wie czego chce, to tak naprawdę nie potrzebuje niczego... Przeważnie :razz: Jedno jest pewne - szuka czegos rasowego :angryy: . Tylko pytanie czy będzie znała upodobania rasy??? Quote
bea_m Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ulaa napisał(a):Jak ktoś nie wie czego chce, to tak naprawdę nie potrzebuje niczego... Przeważnie :razz: Reno2001 napisał(a):No nie wiem, ale ta iwonus22 to sama nie wie czego chce. Najpierw interesował się collie, pytała się nawet mnie na PW czy mamy jakieś (zdrowe :crazyeye: ) w schronisku. Potem nastwiła się na Chow Chow (też ma wątek na dogo) a teraz jej dalmaty w głowie. No gratuluję rozbieżności upodobań w rasach :roll: . Już 2 razy czytałam tematy na "szukam psa" pisane w podobny sposób. I dwa razy padły podejrzenia, że to ta sama, nieodpowiedzialna osoba. Osoba ta niby chce, niby ma waruni a jak dostaje oferty to sama nie wie czego chce i w końcu się wycofuje bo rodzice nie pozwolili. Mam nadzieje że nie o to chodzi. Quote
katya Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Sabo sobie hopa... A żadna psychiczna baba go nie dostanie ;) Quote
jola od jadzi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Prawda! Bo my na psychicznych babach znamy się doskonale! Quote
katya Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Nieśmiało zaczynamy kampanię: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/621066_przepiekny_porzucony_w_lesie.html Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 katya napisał(a):Sabo sobie hopa... A żadna psychiczna baba go nie dostanie ;) :roflt::roflt::roflt: Katya ja Cię uwielbiam po prostu :megagrin: Quote
katya Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ulaa napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Katya ja Cię uwielbiam po prostu :megagrin: Ach dziękuję, dziękuję Ulaa, Ty też niczego sobie :loveu: Komu Sabcia? Quote
MichalMi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 katya napisał(a):Nieśmiało zaczynamy kampanię: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/621066_przepiekny_porzucony_w_lesie.html to se dubelka strzeliliśmy :lol: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/611414_dalmatynczyk_dalmatynczyki_sabo_szuka.html allegro też jest opanowane ;) Quote
bunia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Sabo bardzo przeżywa rozstanie z poprzednimi właścicielami:placz: Jest przerażony i zagubiony. Niestety nie toleruje na razie żadnego z moich psich domowników:shake: Sytuacja jest bardzo,bardzo napięta. Z kołnierzem i szwami nie może jechać do hotelu. Domku znajdź się. Sabo pilnie potrzebuje pomocy ... Quote
bea_m Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 O losieeee. A Bunia Sabo wzięła do siebie. Zapsiona jest po same pachy. Szybciutko domek tymczasowy potrzebny. A marzeniem byłby stały. Quote
:: FiGa :: Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Mogę tylko podnieść i trzymać mocno kciuki! Quote
Recommended Posts