Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w miedarach k/tarnowskich gór jest piesek czarny, kudlacz. Wiek ok 2 lata. Wzrost - do polowy lydki. Waga kilka kilo. Radosny, energiczny, tolerancyjny dla psow, bardzo spragniony kontaktu z czlowiekiem. Przytulny, przemily - jak poswieci sie mu troche uwagi nie odstepuje na krok.
Czyz nie jest uroczy??:loveu:

Piesek do 01.08.2007 jest jeszcze na kwarantannie - jeśli nikt sie po niego nie zgłosi bedzie do adopcji..

Pieska ochrzciłam (na potzreby dogo) Barret:lol:

Posted

[LEFT]Ten psinek wpadł mi w oko najbardziej podczas ostatniej wizyty - taki przytulasiek mały:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słodziutki,wesoły,przymilny i potrafi zajrzeć człowiekowi w serce:lol:
Wystawię go na adopcje.org.
[/LEFT]

Posted

AniaB napisał(a):
napisałam do weszki czy to przypadkiem nie sznaucerek..
moze przynajmniej sie dowiemy jaką rase przypomina barret..;)

Szczerze mówiąc to nie jestem pewna :oops: ale raczej sznaucerem on nie będzie... Może mix. Oczywiście dałoby się powiedzieć na 100% gdyby go ostrzyc.
Podeślę jeszcze do cioteczki malawaszki na konsultację.

Posted

noo morduchnę ma bardzo sznupkową :loveu::loveu::loveu: jedyne co mnie zastanawia to czy on jest taki lekko dłuższy niż wyższy? obstawiam, że jest po sznaucerku i po mixie sznaucerka z jamnikiem :lol: no ale tego nie sprawdzimy - cudny jest jak nie wiem co :loveu::loveu::loveu:

Posted

Psiaczek jest faktycznie cudny :) troche nizszy i dluzszy niz przecietne psiaczki :P. Co do rasy - trudno nam go zaliczyc do jakiejs - chyba nalezy do wlasnej :) ale i tak jest super. Wpatrzony w czlowieka i bardzo radosny!

Posted

Malutki ma jeszcze tydzien kwarantanny ale to Ania zmieni w opisie. Pomylilismy informacje :oops: Niestety jest bardzo zaniedbany. W czasie badania weterynarz stwierdzil ze ma zmiany na skorze - nie grzybica - raczej alergia. Maly jest leczony. Natomiast charakter ma cudowny :)

Posted

Barret jest nie tylko sliczny ale ma tez cudowny charakter. Na razie ma kwarantanne ale jak sie skonczy mam nadzieje ze nie bedzie dlugo czekal na nowy domek.

Posted

no tez mam taką nadzieje..
jest cudny..:loveu:
nie wiem skad mi te kudłacze tak siedzą w serduchu skoro mastino wcale nie kudłate..? :roll: ;)

Posted

Pomylilismy informacje - kwarantanna konczyla sie 27 i Barret juz nie szuka domku - domek sam go znalazl :) - domek wyjatkowy w ktorym Barret na pewno bedzie szczesliwy :)
Powodzenia Malenki!

Posted

Aniu nasz maly byl bardzo popularny - ciagle ktos o niego pytal i pyta do dzis :).
Pani kierownik nazywa go Beret :). Domek do ktorego pojechal jest wspanialy. Niezwykli ludzie kochajacy zwierzeta i do tego zamozni :)
Niby to bez znaczenia ale fajnie ze Barret zazna troche luksusu :).
Bardzo bardzo sie cieszymy

Posted

to dobre wiadomosci - super..

ps. moze ja w tytule powinnam zmienić na Beret, co...?:evil_lol:
Beret, Beret - no moze nawet i ładnie..Sama nie wiem...:roll: :roll: