Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poleciał przelew za hotelik Elenki (210 zł), tabletki na odrobaczenie (Aniprazol kuracja 5-dniowa 46 zł) i obrożę Kiltix (47 zł) - razem: 303,00 zł : pozycje nr 1 i 2 na poniższym rachunku

Sprzedawca:                                                                                                          Faktura nr 32/2015

Piotr Augustyn                                                                                                                oryginał/kopia

„Raszka”

ul. Podgórna 21

42-512 Sarnów                                                                                          Miejsce wystawienia: Sarnów

NIP: 954 254 93 59                                                                                    Data wystawienia: 30.04.2015

Bank: Bank ING                                                                                            Data sprzedaży: 30.04.2015

Konto: 64 1050 1360 1000 0091 3542 6139

Tel: 664-768-580

Nabywca:                                                                                                        Forma płatności: Przelew

Jolanta Wierzbicka                                                                                          Termin płatności: 07.05.2015

ul. Sławka 40/9

40-833 Katowice

Lp. Nazwa towaru                                Cena [zł]                   Ilość                   JM              Wartość [zł]

1. Usługa hotelowa – pies Ewa                 7,00                    30,00                  szt.                  210,00

2. Opieka weterynaryjna – pies Ewa       93,00                     1,00                   szt.                    93,00

3. Opieka weterynaryjna – pies Mars      34,50                     1,00                   szt.                    34,50

Razem:                                                                                                                                        337,50

Usługi zwolnione z podatku VAT, na podstawie art. 43 ust.1 pkt 19 ustawy o VAT-PKWiU 86.

Do zapłaty: 337,50 zł

Słownie: trzysta trzydzieści siedem złotych i pięćdziesiąt groszy

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczynki i chłopcy w sobotę prosimy o kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Mocno zaciśnięte !!! :)

Czyżby domek się szykował dla pięknej Elenki ? :)

Jeśli tak, to zaciskam z całej siły :D

• Upvote 1
Posted

Ja już będę trzymać a w sobotę dwa razy mocniej :) :)

Czyżby domek się szykował dla pięknej Elenki ? :)

Jeśli tak, to zaciskam z całej siły :D

Dziewczynki kochane trzymamy z całych sił i nie puszczamy !!! :) :) :)

Posted

I jesteśmy po wizycie PA :) domek zapowiada się bardzo bardzo obiecująco :) właśnie takiego domku dla Elenki szukałyśmy :) spokojnego ...wyrozumiałego i cierpliwego :) tutaj jestem pewna że tego nie zabraknie :) Pojechałyśmy oczywiście z Elenką aby Pani mogła poznac naszą dziewczynkę :) zdecydowałyśmy wspólnie że następna wizyta odbędzie się 2 czerwca :) chcemy aby Elenka zapoznała się z okolicą ...ogródkiem oraz oczywiście z nową Panią :) 26 czerwca Elenka pojechałaby już na stałe do domku bo Pani zaczyna 2 miesięczny urlop więc będzie mogła popracowac z naszym strachulcem :) Dziewczynki kciuki wciąż potrzebne choc mam przeczucie że ta historia dobrze się skończy :)

• Upvote 3
Posted

Alez optymistyczne wiadomosci tu przeczytałam :)

Kciuki trzymajmy wszyscy, aby nic sie nie zmieniło do konca czerwca :)

Czy Pani nie chciałaby jeszcze Helenki jako gratis ?

Posted

Wspieram Gusiaczkowe pozytywne myśli i kciuki dalej zaciskam.

Elenko, domek się zbliża, pakuj manatki :)

A jak Elenka reagowała na pańcie ?

• Upvote 1
Posted

Wspieram Gusiaczkowe pozytywne myśli i kciuki dalej zaciskam.

Elenko, domek się zbliża, pakuj manatki :)

A jak Elenka reagowała na pańcie ?

Eluś Elenka jak to Elenka zajęła miejsce w kąciku na panelach i obserwowała sytuację :) jak zwykle była bardzo bardzo grzeczna :) :) :)

Posted

Alez optymistyczne wiadomosci tu przeczytałam :)

Kciuki trzymajmy wszyscy, aby nic sie nie zmieniło do konca czerwca :)

Czy Pani nie chciałaby jeszcze Helenki jako gratis ?

Beluś ja cały czas wierzę że i Helenka znajdzie fantastycznego wyrozumiałego człowieka :) takiego już na zawsze :)

Posted

Eluś Elenka jak to Elenka zajęła miejsce w kąciku na panelach i obserwowała sytuację :) jak zwykle była bardzo bardzo grzeczna :) :) :)

Kochana suczynka  0heart.gif

Beluś ja cały czas wierzę że i Helenka znajdzie fantastycznego wyrozumiałego człowieka :) takiego już na zawsze :)

Ja też :)

Posted

Dziekuje  :) Ponoć wiara przenosi góry :)