Zmysł Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Przepraszam za offa, ale zachęcam do wstąpienia do grona Skarbonkowiczów: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210[/URL] Quote
malagos Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Zmysł']Przepraszam za offa, ale zachęcam do wstąpienia do grona Skarbonkowiczów: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210[/URL][/quote] Zmysł, tu wszystko jest offem.... Na dogo domu szuka shih tzu :placz: Ogłasza Nasstusia .......... Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Na dogo ujawniła się nowa specjalistka od bazarków - Malagos. Oto jej nowy bazar: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118595[/URL] Quote
BIANKA1 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Taaaaaaa.......................właśnie walczę o parasolkę :mad::evil_lol: Quote
malagos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 o, to ja zaraz tam zajrzę :cool3: Na razie z doskoku włączam komputer, bo burzowo i straszą trąbami powietrznymi. Quote
malagos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 W sobotę 23 sierpnia ma przyjechac do mnie beam6 odebrać dziabąga, to moze kto sie stawi osobiści, odbierze ogóreczki, naleweczki, dżemiki i takie inne cudka? :diabloti: Grilla mozna odpalić... :cool3: Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='malagos']W sobotę 23 sierpnia ma przyjechac do mnie beam6 odebrać dziabąga, to moze kto sie stawi osobiści, odbierze ogóreczki, naleweczki, dżemiki i takie inne cudka? :diabloti: Grilla mozna odpalić... :cool3:[/quote] ja niestety wyjechany jestem właśnie:shake: Quote
Erazm Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Zmysł czyżbyś robił fotki na drugą edycję Żenującego bazarku?:cool3: Czekamy, czekamy... Malagos cudnie, że dzieciak przejął wrażliwośc po mamie:lol: Quote
malagos Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 E tam, to już nie wiem, czym Was skusić.... Quote
Erazm Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hihi, a zobacz czym Zmysł kusi i...działa;) A tak poważnie to podoba mi sie pomysł z bazarkiem córy:loveu: Quote
beam6 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='malagos']E tam, to już nie wiem, czym Was skusić....[/quote] Sobą Małgosiu - SOBĄ !!! :loveu: Quote
malagos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Beam, jeżeli myślisz o tym samym co ja, to jesteś straszna swińtuszka :diabloti: ale, ale, na watku zamknietego bazarku ulotkowego napisalam: [I]Bo beam6 mnie nastraszyła, ze przyjeżdza do nas na wieś w przyszłą [SIZE=4][U]sobotę 23. 08. na grilla[/U][/SIZE] :diabloti: Ma do odebrania wylicytiwanego Dziabąga i jeszcze chce na kiełbaskę się załapać :evil_lol:[/I] [I]Ze sliweczek mam juz dżemik, taki tylko śliwki i cukier, a nie jakieś żelfixy, i kompoty.../ no i naleweczki z poprzedniego sezonu, dojrzałe i chyba smaczne (np. morelówka z przepisu sprzed 200 lat, na miodzie akacjowym) , aha, i mamy w sobotę robić jakieś warsztaty na podstawie tych ulotek :eviltong: :diabloti:[/I] [I][SIZE=4]Zapraszam wszystkich chętnych![/SIZE][/I] [I][/I] [I][/I] Quote
BIANKA1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='malagos']Beam, jeżeli myślisz o tym samym co ja, to jesteś straszna swińtuszka :diabloti: ale, ale, na watku zamknietego bazarku ulotkowego napisalam: [I]Bo beam6 mnie nastraszyła, ze przyjeżdza do nas na wieś w przyszłą [SIZE=4][U]sobotę 23. 08. na grilla[/U][/SIZE] :diabloti: Ma do odebrania wylicytiwanego Dziabąga i jeszcze chce na kiełbaskę się załapać :evil_lol:[/I] [I]Ze sliweczek mam juz dżemik, taki tylko śliwki i cukier, a nie jakieś żelfixy, i kompoty.../ no i naleweczki z poprzedniego sezonu, dojrzałe i chyba smaczne (np. morelówka z przepisu sprzed 200 lat, na miodzie akacjowym) , aha, i mamy w sobotę robić jakieś warsztaty na podstawie tych ulotek :eviltong: :diabloti:[/I] [I][SIZE=4]Zapraszam wszystkich chętnych![/SIZE][/I] [/quote] Ja jestem chętna . :multi: Tylko ta odległość :placz: Quote
malagos Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a my sie spotkaliśmy :multi: [B][img]http://upload.miau.pl/3/128696.jpg[/img][/B] Quote
Kara. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zgaduj:evil_lol: Jedna z nich się namęczyła, żeby zobaczyć jak wyglądasz a Ty byś chciał tak bez niczego[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-424.gif[/IMG] Quote
Zmysł Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Kara.']Zgaduj:evil_lol: Jedna z nich się namęczyła, żeby zobaczyć jak wyglądasz a Ty byś chciał tak bez niczego[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-424.gif[/IMG][/quote] A Ty wiesz??? Quote
Kara. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 W zeszłym roku wiedziałam:evil_lol:,a teraz już nie pamiętam:oops: Quote
Zmysł Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Kara.']W zeszłym roku wiedziałam:evil_lol:,a teraz już nie pamiętam:oops:[/quote] próbuję dojść po awatarkach, ale to chyba zły pomysł:hmmmm: Quote
malagos Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Zmysł']ale hu is hu?[/quote] ale ciekawski, patrzcie tylko! Ta "osioba" z gipsem na rączynie to moja córka Aga. Kochani, jutro muszę pojechać do Różana po sunię i szczenikai, sa pod kosciolem, tam trwaja prace budowlane, oddzielono jakos sunie od dzieci, jakiś dramat tam trwa- zabieram ją do siebie ... Nie ma tomka, bo dodatkowe 5 psów by go nie ucieszyło :diabloti: Zgłosiła problem kobieta, która jest swiadkiem tego dramatu... a ja nie mam kim sie wyręczyć :placz: i muszę zadziałać :placz: Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='malagos']ale ciekawski, patrzcie tylko! Ta "osioba" z gipsem na rączynie to moja córka Aga. Kochani, jutro muszę pojechać do Różana po sunię i szczenikai, sa pod kosciolem, tam trwaja prace budowlane, oddzielono jakos sunie od dzieci, jakiś dramat tam trwa- zabieram ją do siebie ... Nie ma tomka, bo dodatkowe 5 psów by go nie ucieszyło :diabloti: Zgłosiła problem kobieta, która jest swiadkiem tego dramatu... a ja nie mam kim sie wyręczyć :placz: i muszę zadziałać :placz:[/quote]Maluchy dożyją do jutra ? To daleko od Ciebie ? Ma Ci kto pomóc ? Quote
malagos Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jestem bez samochodu i męża, sama jak palec w du.... Jutro pojade z sasiadką po psy. To niedaleko, ok. 23 km. Raniutko przygotuję starą budę, mam taka dziurawą w sadzie, przeznaczona do spalenia, ale na razie moze być. I ugotuje wiekszy niz zazwyczaj garnek jedzenia, ryzu z porcjami rosołowymi. Mam już gotowy preparat od pcheł ... Ciekawe w jakim wieku te glutki, podobno juz łażą ... W sobotę rodzina pojedzie z jayo do Teresina, do kojca. Bedziemy ogłaszać, ja zaraz wystawię bazarek z broszkami na opłacenie tego hoteliku. ale mam pietra! Quote
BIANKA1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A nie możesz ich przetrzymać ? To one będa w hoteliku ? Quote
Recommended Posts