Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zmysł']Przepraszam za offa, ale zachęcam do wstąpienia do grona Skarbonkowiczów:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210[/URL][/quote]
Zmysł, tu wszystko jest offem....
Na dogo domu szuka shih tzu :placz: Ogłasza Nasstusia ..........

Posted

W sobotę 23 sierpnia ma przyjechac do mnie beam6 odebrać dziabąga, to moze kto sie stawi osobiści, odbierze ogóreczki, naleweczki, dżemiki i takie inne cudka? :diabloti: Grilla mozna odpalić... :cool3:

Posted

[quote name='malagos']W sobotę 23 sierpnia ma przyjechac do mnie beam6 odebrać dziabąga, to moze kto sie stawi osobiści, odbierze ogóreczki, naleweczki, dżemiki i takie inne cudka? :diabloti: Grilla mozna odpalić... :cool3:[/quote]
ja niestety wyjechany jestem właśnie:shake:

Posted

Zmysł czyżbyś robił fotki na drugą edycję Żenującego bazarku?:cool3:
Czekamy, czekamy...
Malagos cudnie, że dzieciak przejął wrażliwośc po mamie:lol:

Posted

Beam, jeżeli myślisz o tym samym co ja, to jesteś straszna swińtuszka :diabloti:

ale, ale, na watku zamknietego bazarku ulotkowego napisalam:

[I]Bo beam6 mnie nastraszyła, ze przyjeżdza do nas na wieś w przyszłą [SIZE=4][U]sobotę 23. 08. na grilla[/U][/SIZE] :diabloti: Ma do odebrania wylicytiwanego Dziabąga i jeszcze chce na kiełbaskę się załapać :evil_lol:[/I]
[I]Ze sliweczek mam juz dżemik, taki tylko śliwki i cukier, a nie jakieś żelfixy, i kompoty.../ no i naleweczki z poprzedniego sezonu, dojrzałe i chyba smaczne (np. morelówka z przepisu sprzed 200 lat, na miodzie akacjowym) , aha, i mamy w sobotę robić jakieś warsztaty na podstawie tych ulotek :eviltong: :diabloti:[/I]

[I][SIZE=4]Zapraszam wszystkich chętnych![/SIZE][/I]
[I][/I]
[I][/I]

Posted

[quote name='malagos']Beam, jeżeli myślisz o tym samym co ja, to jesteś straszna swińtuszka :diabloti:

ale, ale, na watku zamknietego bazarku ulotkowego napisalam:

[I]Bo beam6 mnie nastraszyła, ze przyjeżdza do nas na wieś w przyszłą [SIZE=4][U]sobotę 23. 08. na grilla[/U][/SIZE] :diabloti: Ma do odebrania wylicytiwanego Dziabąga i jeszcze chce na kiełbaskę się załapać :evil_lol:[/I]
[I]Ze sliweczek mam juz dżemik, taki tylko śliwki i cukier, a nie jakieś żelfixy, i kompoty.../ no i naleweczki z poprzedniego sezonu, dojrzałe i chyba smaczne (np. morelówka z przepisu sprzed 200 lat, na miodzie akacjowym) , aha, i mamy w sobotę robić jakieś warsztaty na podstawie tych ulotek :eviltong: :diabloti:[/I]

[I][SIZE=4]Zapraszam wszystkich chętnych![/SIZE][/I]

[/quote]
Ja jestem chętna . :multi: Tylko ta odległość :placz:

• 2 weeks later...
Posted

Zgaduj:evil_lol: Jedna z nich się namęczyła, żeby zobaczyć jak wyglądasz a Ty byś chciał tak bez niczego[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-424.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Kara.']Zgaduj:evil_lol: Jedna z nich się namęczyła, żeby zobaczyć jak wyglądasz a Ty byś chciał tak bez niczego[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-424.gif[/IMG][/quote]
A Ty wiesz???

Posted

[quote name='Kara.']W zeszłym roku wiedziałam:evil_lol:,a teraz już nie pamiętam:oops:[/quote]
próbuję dojść po awatarkach, ale to chyba zły pomysł:hmmmm:

Posted

[quote name='Zmysł']ale hu is hu?[/quote]
ale ciekawski, patrzcie tylko!
Ta "osioba" z gipsem na rączynie to moja córka Aga.

Kochani, jutro muszę pojechać do Różana po sunię i szczenikai, sa pod kosciolem, tam trwaja prace budowlane, oddzielono jakos sunie od dzieci, jakiś dramat tam trwa- zabieram ją do siebie ... Nie ma tomka, bo dodatkowe 5 psów by go nie ucieszyło :diabloti: Zgłosiła problem kobieta, która jest swiadkiem tego dramatu... a ja nie mam kim sie wyręczyć :placz: i muszę zadziałać :placz:

Posted

[quote name='malagos']ale ciekawski, patrzcie tylko!
Ta "osioba" z gipsem na rączynie to moja córka Aga.

Kochani, jutro muszę pojechać do Różana po sunię i szczenikai, sa pod kosciolem, tam trwaja prace budowlane, oddzielono jakos sunie od dzieci, jakiś dramat tam trwa- zabieram ją do siebie ... Nie ma tomka, bo dodatkowe 5 psów by go nie ucieszyło :diabloti: Zgłosiła problem kobieta, która jest swiadkiem tego dramatu... a ja nie mam kim sie wyręczyć :placz: i muszę zadziałać :placz:[/quote]Maluchy dożyją do jutra ? To daleko od Ciebie ? Ma Ci kto pomóc ?

Posted

Jestem bez samochodu i męża, sama jak palec w du.... Jutro pojade z sasiadką po psy. To niedaleko, ok. 23 km. Raniutko przygotuję starą budę, mam taka dziurawą w sadzie, przeznaczona do spalenia, ale na razie moze być. I ugotuje wiekszy niz zazwyczaj garnek jedzenia, ryzu z porcjami rosołowymi. Mam już gotowy preparat od pcheł ... Ciekawe w jakim wieku te glutki, podobno juz łażą ... W sobotę rodzina pojedzie z jayo do Teresina, do kojca. Bedziemy ogłaszać, ja zaraz wystawię bazarek z broszkami na opłacenie tego hoteliku. ale mam pietra!