Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o rany ależ wieści :) :) :) Bądź szczęśliwa Jaśminko kochana :* :)

Dziewczynki ja mam jeszcze nie rozliczony bazarek dla Jaśminki czy w takim razie mogę wpłacic te pieniązki po rozliczeniu na ogóle konto wspomagające piękne Dogi ?  Potrzeby na pewno są ogromne.

Posted

o rany ależ wieści :) :) :) Bądź szczęśliwa Jaśminko kochana :* :)

Dziewczynki ja mam jeszcze nie rozliczony bazarek dla Jaśminki czy w takim razie mogę wpłacic te pieniązki po rozliczeniu na ogóle konto wspomagające piękne Dogi ?  Potrzeby na pewno są ogromne.

Będziemy wdzięczne, albo dla naszej drugiej panienki, dla Lilu.

A tu pożegnalne zdjęcie:

10978651_730636433717328_820868529866258

• Upvote 1
Posted

Mam nadzieję ze mimo trudnawych początków Aneta ogarnie dwa czarne potwory.Najpierw Staś zazdrosny o Anete i kanapę, potem Jasminka niekoniecznie życząca sobie zainteresowania ze strony Stasia. Aneta dwie noce nie przespane, bo musiała obsługiwać dwójke domagająca sie pieszczot ;) Ale Aneta jest upartym człowiekiem więc da radę i bedzie wszystko ok za chwilke

Posted

Trzymam mocno kciuki Jaśminka w dobre ręce trafił, własciwie to wygrała los, dotrą się :)

Leon z Cormisiem przez tydzień się docierali, przeniosłam się wtedy na psie posłania, żeby być zawsze w pobliżu, a dodatkowo Leoś prze 3 miesiące budził mnie między 2 a 3 i domagała się spaceru, a teraz śpi dłużej od Cormaca :)

Posted

Mam nadzieję ze mimo trudnawych początków Aneta ogarnie dwa czarne potwory.Najpierw Staś zazdrosny o Anete i kanapę, potem Jasminka niekoniecznie życząca sobie zainteresowania ze strony Stasia. Aneta dwie noce nie przespane, bo musiała obsługiwać dwójke domagająca sie pieszczot ;) Ale Aneta jest upartym człowiekiem więc da radę i bedzie wszystko ok za chwilke

Normalka:)

ale za chwilę jaka miłośc będzie,na wieki:)

Posted

A pamiętacie moją drugą noc z Alą? Jak latali z Tomikiem za kotem Kajtkiem wkoło kominka, a Filip burczał na wszystkich? Pierwsze 2 noce w ogóle nie spaliśmy (tzn. jedną ja, a drugą mąż), a do dwóch tygodni spaliśmy na zmianę po kilka godzin...

• Upvote 1