_KIWI_ Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Hej :) Chcę wam przedstawić dwa cudeńka żyjące na tym świecie: PRYMUSKA: Moja kotka, która jest bardzo ruchliwa i bez niej moje życie byłoby nudne.... RUDAŚ: Kotek, który urodził się u sąsiadów, ale jest częstym bywalcem w moim domu :) I JAK SIĘ OKAZUJE NIE TYLKO PIES JEST NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM CZŁOWIEKA... Jak chcecie możecie powklejać zdjęcia waszych kotków i je przedstawić :) Pochwalcie się pupilami ;) 1 Quote
katik Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Śliczne kotki. :loveu: I to prawda, że koty potrafią tak samo jak psy być wiernymi przyjaciółmi. :) Quote
anka_cyganka Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Słodziaki, prawdziwi z nich kumple:) Ile mają? Quote
Bewarka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Fajne kotki, mój jest bardzo podobny do tego rudaska, jak starszy brat :) Kiedyś był jeszcze bardziej podobny Quote
Recommended Posts