Nadziejka Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Ale pieknioscviiiiiiiii ale cudny dziekujemyyyyyyyyy :) :) :) dziekujemyyyy napatrzec sie nie moge Quote
halszka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Krabuś świetnie wygląda :) i jak widać tak samo się czuję,aż miło popatrzeć :) 2 Quote
papryka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ewuniu jak z ogłoszeniami Kraba? są aktualne? Może teraz pomyśleć i zrobic mu ogłoszenia na inne woj tam gdzie nie był ogłaszany. Chłopak już długo na domek czeka a zasługuje na niego w pełni. Fajny psiak z niego się zrobił. Quote
halszka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Z mojej strony (nie wiem czy ktoś jeszcze ogłasza) były robione ogłoszenia 20września na Skierniewice i wszystkie są aktualne,wyróżnienie na OLX ważne do 6listopada 2 Quote
Nadziejka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Dziekuje serce dziekuje halszko przecudna nasza ja cymbaliusz kompiuterowy i ogloszeniowy ..ech .. domus stokroc domus potrzebny dla Ptysia przecudnego sciskamy kciuki halszkuniu dziekuje kochana dziekuje ogromnie za wszystko tylko ogloszenia cioci halszki sa Quote
konfirm31 Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Myślę, że papryka ma rację i może warto Ptysia ogłosić na inne województwa. Może tam znajdzie swój dom ? Quote
Nutusia Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 O tak - akcja ogłoszeniowa musi być szeroko zakrojona! Bez tego nie będzie efektu :( Ja niestety też jestem ogłoszeniowo zdolna inaczej, ale z tekstami mogę pomóc... Quote
konfirm31 Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Pisz, Nutusiu :). Tamten tekst jest chwytający za serce, ale chyba ten właściwy ludź, go nie przeczytał? Może warto z tym tekstem, ogłosić Ptysia np na Kraków, lub na Gdańsk?Szczecin? Tam są chyba "niebanalni ludzie" :) http://olx.pl/oferta/krabik-niebanalny-pies-dla-niebanalnych-ludzi-CID103-ID9BvcT.html#9bad520e90;promoted 1 Quote
Figunia Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Krabuniu, dobrze Ci u Papryki, ale chcemy, by Ci było jeszcze lepiej...:) Quote
papryka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ewuniu pomyśl o innych województwach... transport i wizytę PA się zorganizuje. Trzeba Krabcia poogłaszać gdzie się da!:) 1 Quote
Xibalba Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Zaglądam do Krabika i też myślę, że może warto jednak spróbować z innymi województwami. Czasami może się okazać, że to gdzieś tam daleko, czeka na Kraba ten ktoś i ten domek. Trzymam nieustannie kciuki za Krabcia mooooooooooooooooooocno :) 1 Quote
dorcia2 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Krabiszonek jaki towarzyski , kochany kulasek stała listopadowa wpłacona 1 Quote
halszka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Zrobię Krabikowi kolejny pakiet ogłoszeń na inne województwo,tylko bardzo,bardzo proszę o tekst,jeśli ktoś może napisać będziemy bardzo wdzięczne :) 2 Quote
halszka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Napiszę cosik jutro... Wspaniale,ogromnie dziękuję [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
Nadziejka Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Witaj Krabuniu cudny panciuniu witajcie drogie serdeczne cioteczki dziekuje dziekuje papryczko dziekuje za wszystko pieknie klaniamy dziekujemy halszkuniu kochana stokroc dziekuje za ogloszonka Nutusiu wyczaruj ciociu tekscik uroczy na listopad slate od dorcia2 20 zl Dexterka 10 zl za grudzien dziekujeeee za hotelik wplacilam 350 zl z deklaracji jednorazowych na koncie jednorazowych pozostalo 178 zl50gr Quote
Nadziejka Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Zagladam z witankiem dla wszystkich Ciociu Nutuniu bardzo bardzo czekamy na tekscik dziekuje dziekuje sa wplaty dla Krabunia stala za listopad od kochanych Bogusik i Anula 20 zl Mysza2 5 zl dziekuje pieknie dziekuje z bazareczku dla Krabunia i koteczkowhttp://www.dogomania.com/forum/topic/333652-zakonczony-rozliczam-kotki-od-moli-i-na-krabeuszka-kramik-ksiazkowyzapraszam-polecam-serduchem-do-28-padziernika-g2200/ mam juz 24zl90gr dziekuje dopisuje Quote
Nutusia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Przepraszam za zwłokę. Tekst napiszę w poniedziałek... Quote
Nadziejka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Ptysiaczku kochany sciskam pozdrawiam Ciociu Nutusiu dziekuje dziekujemy pieknie Quote
Xibalba Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Zaglądam do Krabika wieczorem :) odświeżam wciąż ogłoszenia Krabika jakie na Lento, Ale gartce i olx, niby są odsłony telefonu, ale coś ten domek nie dzwoni. Ech, ludzie patrzą, ale nie widzą....:( że to przecież taki fajny psinek... Quote
Recommended Posts