Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jestem wet.ale czy ten piesek nie zaziebil sie po przejsciu z cieplego domu do budy?czy to nie jest wynikiem chronicznego zap.nerek od zimna?czesto pieski z krotka sierscia nie znosza zdrowotnie tej zmiany +stress.

Posted

Co u Alterka.
U Alterka lepiej, z każdym dniem widać lekką poprawę. Dziś mernął ogonkiem i nawet zaszczekał.
Przeszedł się kawałek i szybko chciał wracać.
Alter jest nadal nawadniany 3 razy dziennie. Dostaje stosowne leki.
Je, nie wymiotuje. Je 3 - 4 poszuki 420g RC dziennie. Sraczeńca mija i powoli kał nabiera normalną konsystencję.
Z ważnych kwestii - BARDZO PILNA POMOC JEST POTRZEBNA W ZAKUPIE PUSZEK DLA ALTERA.
Jedna puszka w lecznicy to koszt 10zł. Alter zjada 4 dziennie, więc na samo jedzenie potrzeba 40zł.
Bardzo potrzebne fundusze lub puszki dla niego.

Posted

niedługo pewnie bedą spływać pieniażki za bazarki. Alterku zdrowiej skarbie !!

w tajemnicy wam zdradze że wybieram sie do Warszawy na początku sierpnia wiec może przy okazji odwiedziłabym pieski"fundacji" a w szcególności Alterka !!!

Posted

Daria - zapraszamy serdecznie. Im więcej rąk do miziania tym lepiej. Nas zawsze cieszą odwiedziny ;)

Dla przypomnienia dodam, że puszki są bardzo potrzebne!

Posted

_beatko_ a Tobie dziekujemy za fanty na bazarek. Zaraz się za bazarek wezmę.
Wczoraj byłam tak padnięta, że zapomniałam podziękować piknie :oops:

Posted

Dzieki dziewczyny za zaprosiny, skorzystam z nich na pewno bo od 30 lipca mam dwutygodniowy urlop. Szkoda że Vikusi już nie wymiziam.

Cioteczki zapraszamy na zakupy bazarkowe - czynne 24 h na dobe :cool3:

Posted

A nie można by zamówić tych puszek gdzieś w jakims sklepie albo u producenta - przy większej ilości to i z ceny mogą zejść i mogłoby wyjść troszke taniej...:roll: