Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest iniekcja dostawowa ( 1 zabieg) a teraz dożylna komórek macierzystych pobranych od obcego dawcy.... Doktor wysyła te komórki w specjalnie zabezpieczonym pudełku i są podawane tu na miejscu- w Jeleniej Górze :)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Co do opinii o owczarku szkockim - patrząc na miniaturę w bannerze dałem Sobie głowę uciąć, że wchodzę do galerii Collie Smooth :D
Super psiak, będę śledził galerię i zapraszam do Nas :)
Buźka!

• 4 weeks later...
Posted

Pogoda cudna a obie z Lady leżymy od kilku dni w łóżku :( Ja chora, ona jako pies towarzyszący... Jak tylko pokonam zarazki, zabiorę na spacer aparat ;)

Co do Collie Smooth faktycznie nawet ogonek ma podobny ! Tylko pyszczek dużo szczuplejszy. W końcu to mój mały mrówkojad <3

Posted

Tak w efekcie nudy chorobowej i braku tymczasowicza( w domu na stałe 3 koty i 2 psy a i tak jak jakiś tymczasowicz znajdzie dom to w domu pustka straszna...)

11585_850091428392803_148667905667072168

Tym co chce się czytać:
1) Cień- zabrany jako dziki kocurek z ulicy. Sam sobie Nas wybrał. Został na stałe :)
2) Kocurek który zamieszkał u Nas w drewnie. Zgubił się. Odnalazł właściciela
3,4,5,6) 4 kociaki które ktoś wyrzucił w kartonie przy drodze jako kilkudniowe oseski. Wszystkie mają nowe domu
7,8,9) 3 kotki mieszkające w kotłowni. Bajka ważyła 0,5kg, podczas gdy jej siostry ważyły już 2 kg. Wszystkie znalazły cudowne domu
10) Kawka potrącona przez auto, miała złamaną nóżkę. Niestety miała tez krwotok wewnętrzny- nie przeżyła
11) Trikolorka podrzucona na stacje benzynową- szybko znalazła dom :)
12) Jeżyk z bezwładną nóżką. Uciekł Nam z woliery, ale nie dawno został odnaleziony i odwieziony do szpitala dla dzikich zwierząt
13) Kocurek uratowany ze studzienki spod tesco. Ma cudowny dom
14) Łaciaty- kot który przybłąkał się do osoby mającej ogromną ilość kotów. Najprawdopodobniej wyrzucony. Ma nowy dom
15) Emi- biegająca po ulicy,zagubiona sunia. Ma dom,
16) Nico- odebrany interwencyjnie, zagłodzony, kręcący się w kółko,cały w larwach much. Niestety badania wykazały nowotwór mózgu. Uśpiony
17,18,19) Lady i jej szczeniaczki- odebrane interwencyjnie. Wychudzone, bez dachu nad głową, Lady na łańcuchu. Szczeniaki znalazły nowe domy. Lady została u Nas
20,21) Luna i Ronia- ich dziką mamę zabiło auto. Wykarmione z butelki od pierwszego tygodnia. Ronia znalazła nowy dom. Luna została
22) Kardamon- zagłodzony kot z ropiejącymi ranami. Znalazł nowy dom
23,24) Sansa i Aria- kotki które mieszkały na strychu w domu którym ktoś wyrzucił ich matkę,ludzie chcieli je otruć. Mają nowe domy
25) Nutka- wyrzucona w ciąży kotka ,szukała schronienia u każdego. Ma nowy dom
26,27) Joker i Burbon- znalezione w Parku. Zmarznięte i wystraszone. Oba w nowych domkach
28,29,30,31,32) 5 szczeniaczków uratowanych przed utopieniem.Kilka dni karmione z butelki potem przejęła je pewna sunia Emotikon wink Mają nowe domy
33,34,35,36) 4 kociaki które były moimi pierwszymi tymczasami. Chore, ze świerzbem, kocim katarem. Mają nowe domki
37) Znaleziony na ulicy kocurek, znalazł nowy domek
38,39,40) 3 szczeniaczki zabrane od mamy( 4 inne nie przeżyły) wraz z innymi wolontariuszami fundacji wykarmiliśmy je i oddaliśmy do adopcji :)

+ jeden nie do końca " oficjalnie" przetrzymywany psiak wiec nie mogę jego zdjęcia wstawić :D Trafił do dużo lepszego miejsca niż to w którym mieszkał.

Polecam, tylko 3 zostały więc wynik nie jest zły :D Na prawdę warto pomagać :)

Guest TyŚka
Posted

Oj, nawet nie wiesz jaką ja odczuwam pustkę po ostatnim tymczasie. Omal w depresję nie wpadłam.

Posted

W końcu wiosna!:D U mnie Rico tez lezy na parapecie. Dzisiaj w koncu spacer calym stadem bo młoda wyzdrowiała.

Mam nadzieje ze niedlugo sie zobaczymy ( w koncu by wypadało), bo nie ma kto Rico mi przegonic porzadnie. :)

Posted

To moze piatek? Nawet jak to szkolenie z Daria nie wypali to ja juz mam pozwól ie na "wychodne" o ile uda mi sie upiec biszkopt :D mogłabyś podjechac? Zwola sie może jeszcze kogos

Posted

Może się nawet na to szkolenie wybiorę :D 2 godzinki mnie nie zbawią i tak nie da się non stop uczyć. Można się umówić przed jakoś o ile Ci będzie pasować żeby się psy wybiegały i siary nie było na szkoleniu :P Zmęczony pies= grzeczny pies

Posted

No, szkolenia nie ma ale będzie lsdna pogoda, to moze?:) napisze dzisiaj na grupie, zobaczymy czy ktos teges... Wez aparat, moze okaże się ze Rico ma kszte fotogenicznosci i nie jest taki brzydki

Posted

Na pewno będzie fotogeniczny :D

Lady też jest , na jednym ze 100 zdjęć ale zawsze można coś wybrać :D

[URL=http://www.iv.pl/]51296316660347063157.jpg[/URL]

A dzisiaj na spacerku takie cudeńko poznałyśmy. Sunia Cola

[URL=http://www.iv.pl/]43786262077066580546.jpg[/URL]

Niestety Lady nie bardzo umie się bawić z mniejszymi psiami i szybko Cola straciła wene na zabawę jak kilka razy fikołka zrobiła :P