Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Ingrid44 napisał:

Wiem Elik ze masz tysiac spraw na glowiewiec probuje pomoc jak mi sie rzuci na oczy :)

Dzięki za zrozumienie :) Tysiące to nie, ale biorąc pod uwagę i te domowe i charytatywne spoza dogo, to faktycznie sporo. Pomyłki, czy przeoczenia mogą się zdarzyć więc bardzo ważne jest, żeby ktoś sprawdzał rozliczenie.

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za już  i proszę o jeszcze, czyli dalsze baczenie na rozliczenie  gif%252520daje%252520r%2525C3%2525B3%252

Posted

Nie wiem gdzie szukac teraz modow.

Wogloe mam problemy z wejsciem na dogo.

Wchodze na konkretne watki,przez linki ,ktore mailem wyslala mi Elisabeta.

Na razie bylam zajeta pomoca Bablowi.Jak znajde chwile czasu postaram sie to zrobic.Moze sie uda.

Posted
9 godzin temu, DORA1020 napisał:

Nie wiem gdzie szukac teraz modow.

...

Wszystkich moderatorów znajdziesz w zakładce Przeglądaj i podzakładka Załoga po lewej stronie, na samej górze strony.

Klikniesz w Załoga, to pokażą się wszyscy moderatorzy.

Posted

Napisalam do moda,ale widze nie ma odzewu.

Na ogloszenie wyroznione na olx,ktore zrobilam Brysiaczkowi na Wroclaw/wazne do 4 lutego/

odpowiedziala dziewczyna,w mieszkaniu jest kotek,pytala czy 6 godz  moze zostac sam w domu/chyba n ie bedzie problemu/.bo pracuja

wie,ze Brysia nie ma we Wroclawiu,poczeka.....

tylko jutro ma dac ostateczna odpowiedz,na wizyte pa  sie zgadza.....

Posted
1 godzinę temu, DORA1020 napisał:

Napisalam do moda,ale widze nie ma odzewu.

Na ogloszenie wyroznione na olx,ktore zrobilam Brysiaczkowi na Wroclaw/wazne do 4 lutego/

odpowiedziala dziewczyna,w mieszkaniu jest kotek,pytala czy 6 godz  moze zostac sam w domu/chyba n ie bedzie problemu/.bo pracuja

wie,ze Brysia nie ma we Wroclawiu,poczeka.....

tylko jutro ma dac ostateczna odpowiedz,na wizyte pa  sie zgadza.....

No to byłoby pierwsze sensowne zapytanie o Brysia :)

Murko, co sądzisz o pozostawieniu Brysia na 6 godzin samego, czy zostawał już sam i co w tym czasie robił ?

Dora miałaś podać mi nr konta do zwrotu opłat za wyróżnienie ogłoszeń i napisz ile mam Ci przelać.

Posted

Murko, co sądzisz o pozostawieniu Brysia na 6 godzin samego ?

Czy zostawał już sam i czy coś niszczył w tym czasie, czy był grzeczny ?

Posted

elik podaj mi adres mailowy,chyba juz podawalas,ale nie wiem czy i gdzie go mam.

na dogo to juz nic nie potrafie zrobic

szkoda,ze tak wyszlo,ale moze na nowe ogloszenia ktos zadzwoni,mam nadzieje

Posted
2 godziny temu, DORA1020 napisał:

elik podaj mi adres mailowy,chyba juz podawalas,ale nie wiem czy i gdzie go mam.

na dogo to juz nic nie potrafie zrobic

szkoda,ze tak wyszlo,ale moze na nowe ogloszenia ktos zadzwoni,mam nadzieje

Podawałam Ci na PW. Podam znowu :)

Posted
O 31.01.2016o11:31, elik napisał:

Murko, co sądzisz o pozostawieniu Brysia na 6 godzin samego ?

Czy zostawał już sam i czy coś niszczył w tym czasie, czy był grzeczny ?

Przepraszam, że się nie odzywałam - byłam parę dni w szpitalu. Poza tym to nowe dogo mnie dobija, nie mam subskrypcji i nie dostaję powiadomień, że ktoś coś napisał... Teraz dałam sobie wszystkie najnowsze wątki do obserwowanych, więc może jakoś mi się uda być na bieżąco.

Jak będziecie mieli jakieś pilne pytanie o coś, to najlepiej dzwonić lub SMSować.

Co do Brysia to myślę, że bez problemu może zostać w domu na kilka godzin - jest baaardzo grzeczny. Na ogrodzie daje czadu (lubi szczekać), ale w domu jest cichutki i spokojny. Nic nam nie zniszczył, nie pogryzł, nie nabrudził, nie podsikał. 

No to rozliczenie za styczeń:

Stan konta na 31 grudnia wynosił -378 zł

Wpłaty:

+378 zł elik

Razem: 0 zł

Koszty na styczeń:

-372 zł  hotelowanie

-7,50 zł odrobaczenie

Razem: -379,50 zł

Stan konta na 31 stycznia wynosi -379,50 zł.

Posted
13 godzin temu, Murka napisał:

Przepraszam, że się nie odzywałam - byłam parę dni w szpitalu. Poza tym to nowe dogo mnie dobija, nie mam subskrypcji i nie dostaję powiadomień, że ktoś coś napisał... Teraz dałam sobie wszystkie najnowsze wątki do obserwowanych, więc może jakoś mi się uda być na bieżąco.

Jak będziecie mieli jakieś pilne pytanie o coś, to najlepiej dzwonić lub SMSować.

Co do Brysia to myślę, że bez problemu może zostać w domu na kilka godzin - jest baaardzo grzeczny. Na ogrodzie daje czadu (lubi szczekać), ale w domu jest cichutki i spokojny. Nic nam nie zniszczył, nie pogryzł, nie nabrudził, nie podsikał.

Koszty na styczeń:

-372 zł  hotelowanie

-7,50 zł odrobaczenie

Razem: -379,50 zł

Stan konta na 31 stycznia wynosi -379,50 zł.

Murko zdrowiej, nie daj się choróbsku ! Trzymamy kciuki za Twoje zdrowie.

Dzięki za dobre wieści o Brysiu. To, że grzecznie sam zostaje w domu, zwiększa Jego szanse na adopcje.

Zaraz zrobię przelew na powyższą kwotę.

9 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Co sądzicie o ogłoszeniach na morusek.pl ? 

Tam tez można wyróżniać. 

Jestem tam zarejestrowana. Zrobię Brysiowi ogłoszenie.

Posted
2 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Elik ale Ty szybka jesteś :). 

Z tym wyróżnieniem to faktycznie przeginają. Ja tez bym nie udostępniła wszystkich danych. 

Czy można płacić karta kredytowa ? 

Zaraz sprawdzę, ale chyba tak, z tym, że tez z pewnością trzeba będzie podać dana osobowe.

Posted

Podałam tylko adres e-mail i tym razem opłata za wyróżnienie została przyjęta.

Wyróżniłam w ten sposób, że ogłoszenie Brysia będzie zawsze na górze strony przez 2 tygodnie. Z konta Brysia pobrane zostało 8,00 zł.

56b23263bd38b_wyrnienieBrysia2.thumb.png

Posted

To swietnie. Myślałam ze bede musiała nauczyć sie robić ogłoszenia żeby wyróżnić. Wszędzie jest tyle ogłoszeń piesków ze po jednym dniu trudno je znaleźć. 

Wielkie Dzieki Elik :)  

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj na PayPal wpłynęła kwota 60,00 zł od Pani Marioli N. z fb - deklaracja za I i II.

Bardzo serdecznie dziękujemy

gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz

Także dzisiaj przelałam kwotę 40,00 zł na konto DORA1020 zgodnie z zestawieniem - 2 ogłoszenia już wyróżnione - 16 zł i 24,00 zł na wyróżnienie 3 ogłoszeń w przyszłości.

Dora1020 potwierdź proszę otrzymanie 40,00 zł tu na wątku, gdy zameldują się u Ciebie na koncie.