Ingrid44 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Wiem Elik ze masz tysiac spraw na glowiewiec probuje pomoc jak mi sie rzuci na oczy :) Quote
elik Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 7 minut temu, Ingrid44 napisał: Wiem Elik ze masz tysiac spraw na glowiewiec probuje pomoc jak mi sie rzuci na oczy :) Dzięki za zrozumienie :) Tysiące to nie, ale biorąc pod uwagę i te domowe i charytatywne spoza dogo, to faktycznie sporo. Pomyłki, czy przeoczenia mogą się zdarzyć więc bardzo ważne jest, żeby ktoś sprawdzał rozliczenie. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za już i proszę o jeszcze, czyli dalsze baczenie na rozliczenie Quote
DORA1020 Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Nie wiem gdzie szukac teraz modow. Wogloe mam problemy z wejsciem na dogo. Wchodze na konkretne watki,przez linki ,ktore mailem wyslala mi Elisabeta. Na razie bylam zajeta pomoca Bablowi.Jak znajde chwile czasu postaram sie to zrobic.Moze sie uda. Quote
elik Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 9 godzin temu, DORA1020 napisał: Nie wiem gdzie szukac teraz modow. ... Wszystkich moderatorów znajdziesz w zakładce Przeglądaj i podzakładka Załoga po lewej stronie, na samej górze strony. Klikniesz w Załoga, to pokażą się wszyscy moderatorzy. Quote
DORA1020 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Napisalam do moda,ale widze nie ma odzewu. Na ogloszenie wyroznione na olx,ktore zrobilam Brysiaczkowi na Wroclaw/wazne do 4 lutego/ odpowiedziala dziewczyna,w mieszkaniu jest kotek,pytala czy 6 godz moze zostac sam w domu/chyba n ie bedzie problemu/.bo pracuja wie,ze Brysia nie ma we Wroclawiu,poczeka..... tylko jutro ma dac ostateczna odpowiedz,na wizyte pa sie zgadza..... Quote
elik Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Napisalam do moda,ale widze nie ma odzewu. Na ogloszenie wyroznione na olx,ktore zrobilam Brysiaczkowi na Wroclaw/wazne do 4 lutego/ odpowiedziala dziewczyna,w mieszkaniu jest kotek,pytala czy 6 godz moze zostac sam w domu/chyba n ie bedzie problemu/.bo pracuja wie,ze Brysia nie ma we Wroclawiu,poczeka..... tylko jutro ma dac ostateczna odpowiedz,na wizyte pa sie zgadza..... No to byłoby pierwsze sensowne zapytanie o Brysia :) Murko, co sądzisz o pozostawieniu Brysia na 6 godzin samego, czy zostawał już sam i co w tym czasie robił ? Dora miałaś podać mi nr konta do zwrotu opłat za wyróżnienie ogłoszeń i napisz ile mam Ci przelać. Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 We Wrocławiu jest Lucyna i Poker. Jakby co to napewno pomogą w przeprowadzeniu wizyty PA. Quote
elik Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Murko, co sądzisz o pozostawieniu Brysia na 6 godzin samego ? Czy zostawał już sam i czy coś niszczył w tym czasie, czy był grzeczny ? Quote
DORA1020 Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Nie zadzwonila...:( to byl juz drugi telefon z Wroclawia,wczesniej zadzwonil pan,ale tez nie oddzwonil z Krakowa i Warszawy cisza..... Quote
DORA1020 Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 A czy na Rzeszow Brys ma ogloszenia? Moze na inne miasta jeszcze???? Opole? Quote
DORA1020 Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 elik podaj mi adres mailowy,chyba juz podawalas,ale nie wiem czy i gdzie go mam. na dogo to juz nic nie potrafie zrobic szkoda,ze tak wyszlo,ale moze na nowe ogloszenia ktos zadzwoni,mam nadzieje Quote
elik Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 2 godziny temu, DORA1020 napisał: elik podaj mi adres mailowy,chyba juz podawalas,ale nie wiem czy i gdzie go mam. na dogo to juz nic nie potrafie zrobic szkoda,ze tak wyszlo,ale moze na nowe ogloszenia ktos zadzwoni,mam nadzieje Podawałam Ci na PW. Podam znowu :) Quote
Murka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 O 31.01.2016o11:31, elik napisał: Murko, co sądzisz o pozostawieniu Brysia na 6 godzin samego ? Czy zostawał już sam i czy coś niszczył w tym czasie, czy był grzeczny ? Przepraszam, że się nie odzywałam - byłam parę dni w szpitalu. Poza tym to nowe dogo mnie dobija, nie mam subskrypcji i nie dostaję powiadomień, że ktoś coś napisał... Teraz dałam sobie wszystkie najnowsze wątki do obserwowanych, więc może jakoś mi się uda być na bieżąco. Jak będziecie mieli jakieś pilne pytanie o coś, to najlepiej dzwonić lub SMSować. Co do Brysia to myślę, że bez problemu może zostać w domu na kilka godzin - jest baaardzo grzeczny. Na ogrodzie daje czadu (lubi szczekać), ale w domu jest cichutki i spokojny. Nic nam nie zniszczył, nie pogryzł, nie nabrudził, nie podsikał. No to rozliczenie za styczeń: Stan konta na 31 grudnia wynosił -378 zł Wpłaty: +378 zł elik Razem: 0 zł Koszty na styczeń: -372 zł hotelowanie -7,50 zł odrobaczenie Razem: -379,50 zł Stan konta na 31 stycznia wynosi -379,50 zł. Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Co sądzicie o ogłoszeniach na morusek.pl ? Tam tez można wyróżniać. Quote
elik Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 13 godzin temu, Murka napisał: Przepraszam, że się nie odzywałam - byłam parę dni w szpitalu. Poza tym to nowe dogo mnie dobija, nie mam subskrypcji i nie dostaję powiadomień, że ktoś coś napisał... Teraz dałam sobie wszystkie najnowsze wątki do obserwowanych, więc może jakoś mi się uda być na bieżąco. Jak będziecie mieli jakieś pilne pytanie o coś, to najlepiej dzwonić lub SMSować. Co do Brysia to myślę, że bez problemu może zostać w domu na kilka godzin - jest baaardzo grzeczny. Na ogrodzie daje czadu (lubi szczekać), ale w domu jest cichutki i spokojny. Nic nam nie zniszczył, nie pogryzł, nie nabrudził, nie podsikał. Koszty na styczeń: -372 zł hotelowanie -7,50 zł odrobaczenie Razem: -379,50 zł Stan konta na 31 stycznia wynosi -379,50 zł. Murko zdrowiej, nie daj się choróbsku ! Trzymamy kciuki za Twoje zdrowie. Dzięki za dobre wieści o Brysiu. To, że grzecznie sam zostaje w domu, zwiększa Jego szanse na adopcje. Zaraz zrobię przelew na powyższą kwotę. 9 godzin temu, Ingrid44 napisał: Co sądzicie o ogłoszeniach na morusek.pl ? Tam tez można wyróżniać. Jestem tam zarejestrowana. Zrobię Brysiowi ogłoszenie. Quote
elik Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Zrobione http://www.morusek.pl/ogloszenie/299480/Brys---piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-Opiekun-/#.VrG_B0-jGWc Ale nie wyróżnię, bo przy płatności przelewem wymagane są wszystkie dane osobowe łącznie z numerem karty płatniczej, numerem, telefonu, adresem e-mail ! Nie podam takich moich danych na żadnej stronie www. Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Elik ale Ty szybka jesteś :). Z tym wyróżnieniem to faktycznie przeginają. Ja tez bym nie udostępniła wszystkich danych. Czy można płacić karta kredytowa ? Quote
elik Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 2 godziny temu, Ingrid44 napisał: Elik ale Ty szybka jesteś :). Z tym wyróżnieniem to faktycznie przeginają. Ja tez bym nie udostępniła wszystkich danych. Czy można płacić karta kredytowa ? Zaraz sprawdzę, ale chyba tak, z tym, że tez z pewnością trzeba będzie podać dana osobowe. Quote
elik Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Podałam tylko adres e-mail i tym razem opłata za wyróżnienie została przyjęta. Wyróżniłam w ten sposób, że ogłoszenie Brysia będzie zawsze na górze strony przez 2 tygodnie. Z konta Brysia pobrane zostało 8,00 zł. Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 To swietnie. Myślałam ze bede musiała nauczyć sie robić ogłoszenia żeby wyróżnić. Wszędzie jest tyle ogłoszeń piesków ze po jednym dniu trudno je znaleźć. Wielkie Dzieki Elik :) 1 Quote
Nadziejka Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Brysienku cudny zagladam z pozdrowieniami kciukami 1 Quote
elik Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Wczoraj na konto Brysia wpłynęła kwota 50,00 zł od Pani Renaty K. z F.B. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Dzisiaj na PayPal wpłynęła kwota 60,00 zł od Pani Marioli N. z fb - deklaracja za I i II. Bardzo serdecznie dziękujemy Także dzisiaj przelałam kwotę 40,00 zł na konto DORA1020 zgodnie z zestawieniem - 2 ogłoszenia już wyróżnione - 16 zł i 24,00 zł na wyróżnienie 3 ogłoszeń w przyszłości. Dora1020 potwierdź proszę otrzymanie 40,00 zł tu na wątku, gdy zameldują się u Ciebie na koncie. Quote
Recommended Posts