_beatka_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Macka a ty nıe kojarzysz tego psıaka? przed wyjzdem dalam ogloszenıa na necıe ı teraz patrzylam na poczte ı jakas panı pısala ze bylay zaınteresowana adopcja bo psıak wyglada jak jej poprzednı pupıl ktory nıedawno odszedl jak wroce do polskı to zadzwonıe na paluch dowıedzıec sıe czy terıerek jeszcze tam jest Quote
Maćka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Niestety nie widziałam psiaka u nas na osiedlu, ale tu jest dużo psów i napewno nie wszystkie znam :( Ogłoszeń nie ma, równie dobrze na Ryżową mógł przywędrować z Ursusa. Quote
_beatka_ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 no i lipa...nie bylo mnie raptem 2 tyg a jak tylko odpisalam tej zainteresowanej Pani to dostalam maila ze juz mają szczeniaka...wieć domku brak nadal:-(:-(:-( Quote
MINOG Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 czy sa jakies lepsze zdjecia psiaka?ostatnio mialam kontakt z osoba myslaca o terierowatym.... Quote
_beatka_ Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 jestem teraz przez miesiac za granica i nie mam jak jechac na paluch porobic mu fotek,ale piesek jest naprawde przepiekny przy tym jest mlody i moznabÿ go ladnie wychowac jak wroce 7 wrzesnia to postaram sie zabrac go z palucha i znalezc mu dom.bo jak ostatnio dzwonilam to mowili ze nikt tam o niego nawet nie pytal co znaczy ze sie nie zgubil tylko ktos celowo wywalil go na wakacje:-( Quote
Zmysł Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 _beatka_ napisał(a):jestem teraz przez miesiac za granica i nie mam jak jechac na paluch porobic mu fotek,ale piesek jest naprawde przepiekny przy tym jest mlody i moznabÿ go ladnie wychowac jak wroce 7 wrzesnia to postaram sie zabrac go z palucha i znalezc mu dom.bo jak ostatnio dzwonilam to mowili ze nikt tam o niego nawet nie pytal co znaczy ze sie nie zgubil tylko ktos celowo wywalil go na wakacje:-( To teraz jesteś za granicą, czy dopiero wyjeżdżasz? Quote
_beatka_ Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 jestem od poniedzioalku w czechach:cool3: a pisze jak mam przerwe w pracy;) Quote
Zmysł Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 _beatka_ napisał(a):jestem od poniedzioalku w czechach:cool3: a pisze jak mam przerwe w pracy;) aha:lol: :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Proszę pomóżmy na wątku "wyjechanej" Beatce..... To niewielki i ładny psiaczek, może Ktoś zechce takiego przytulaska ????? Sądząc z zachowania faktycznie chyba był "domowy" i pewnie podróżował.... Może komuś się zgubił, jak sądziła Beatka. Musi częściej być widoczny.... Quote
_beatka_ Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 dziekuje wszystkim za podbijanie temtu:multi: ja na dogo moge byc nistety tylk z doskoku:placz: a maly, kochany, przytulasty piesek nadal bez domku:-( Quote
Beata25 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czemu nikt mi nic nie dał znać o tym piesku? :-( Jestem z Włoch i do wczoraj miałam miejsce u siebie na tymczasie... Teraz jedyne co mogę zrobić to wziąść go pod swoją opiekę w schronisku- jestem tam wolontariuszem. Czy ktos porozwieszał jego ogłoszenia??? Quote
_beatka_ Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Beato nie zanm Cie i nie wiezdialam ze moglabys go przetrzymac i ze w ogle jestes z wloch:-( szkoda bo ja tylko go znalazlam to dzwonilam gdzie sie da byle nie jkechal na paluch, ale wszyscy odmawiali a ze ja wyjezdzazalam z kraju musialam go odwiezc:placz: byloby supoer jakbys go dogladala, zastanawialam sie czy na paluchu mpozna wyprowadzac pieski?i wozic im jedzonko?jak tylko wroce do karju chce go wyciagnac ze schronu i znalezc nowy domek, bylabym wdzieczna za kazda pomoc:cool3: Quote
Recommended Posts