Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macka a ty nıe kojarzysz tego psıaka?
przed wyjzdem dalam ogloszenıa na necıe ı teraz patrzylam na poczte ı jakas panı pısala ze bylay zaınteresowana adopcja bo psıak wyglada jak jej poprzednı pupıl ktory nıedawno odszedl
jak wroce do polskı to zadzwonıe na paluch dowıedzıec sıe czy terıerek jeszcze tam jest

Posted

Niestety nie widziałam psiaka u nas na osiedlu, ale tu jest dużo psów i napewno nie wszystkie znam :( Ogłoszeń nie ma, równie dobrze na Ryżową mógł przywędrować z Ursusa.

Posted

jestem teraz przez miesiac za granica i nie mam jak jechac na paluch porobic mu fotek,ale piesek jest naprawde przepiekny
przy tym jest mlody i moznabÿ go ladnie wychowac
jak wroce 7 wrzesnia to postaram sie zabrac go z palucha i znalezc mu dom.bo jak ostatnio dzwonilam to mowili ze nikt tam o niego nawet nie pytal co znaczy ze sie nie zgubil tylko ktos celowo wywalil go na wakacje:-(

Posted

_beatka_ napisał(a):
jestem teraz przez miesiac za granica i nie mam jak jechac na paluch porobic mu fotek,ale piesek jest naprawde przepiekny
przy tym jest mlody i moznabÿ go ladnie wychowac
jak wroce 7 wrzesnia to postaram sie zabrac go z palucha i znalezc mu dom.bo jak ostatnio dzwonilam to mowili ze nikt tam o niego nawet nie pytal co znaczy ze sie nie zgubil tylko ktos celowo wywalil go na wakacje:-(

To teraz jesteś za granicą, czy dopiero wyjeżdżasz?

Posted

Proszę pomóżmy na wątku "wyjechanej" Beatce.....

To niewielki i ładny psiaczek, może Ktoś zechce takiego przytulaska ?????

Sądząc z zachowania faktycznie chyba był "domowy" i pewnie podróżował....
Może komuś się zgubił, jak sądziła Beatka.
Musi częściej być widoczny....

Posted

Czemu nikt mi nic nie dał znać o tym piesku? :-( Jestem z Włoch i do wczoraj miałam miejsce u siebie na tymczasie... Teraz jedyne co mogę zrobić to wziąść go pod swoją opiekę w schronisku- jestem tam wolontariuszem. Czy ktos porozwieszał jego ogłoszenia???

Posted

Beato nie zanm Cie i nie wiezdialam ze moglabys go przetrzymac i ze w ogle jestes z wloch:-(
szkoda bo ja tylko go znalazlam to dzwonilam gdzie sie da byle nie jkechal na paluch, ale wszyscy odmawiali a ze ja wyjezdzazalam z kraju musialam go odwiezc:placz:
byloby supoer jakbys go dogladala, zastanawialam sie czy na paluchu mpozna wyprowadzac pieski?i wozic im jedzonko?jak tylko wroce do karju chce go wyciagnac ze schronu i znalezc nowy domek, bylabym wdzieczna za kazda pomoc:cool3: