Beata25 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bylysmy z Beatką w sobote u psiaka, jest cudny, zupelnie inaczej zachowuje się na spacerku, jest lagodny i milusiński...Mam nadzieję ze szybko znajdzie domek,więcej info pewnie poda Beatka. Quote
_beatka_ Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 porobilam juz mu goloszenia, dzis byl pierwszy telefon, na srode jestem umowiona na pokazanie pieska:cool3: prosze wiec trzymac kciuki zeby ludzie okazali sie odpowiedni i piesek im sie spodobal;) Quote
Beata25 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 _beatka_ napisał(a):porobilam juz mu goloszenia, dzis byl pierwszy telefon, na srode jestem umowiona na pokazanie pieska:cool3: prosze wiec trzymac kciuki zeby ludzie okazali sie odpowiedni i piesek im sie spodobal;) No to Beatko trzymamy kciuki, daj znac jak bedzie cos wiadomo. Quote
_beatka_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 juz wiadomo...:angryy: bylam z panią umówiona na 12 i wlasnie dzwonila ze wynikla "pewna okoliczność" i nie chca już pieska ludzie jednak są totalnie nieodpowiedzialni:mad: Quote
Beata25 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 _beatka_ napisał(a):juz wiadomo...:angryy: bylam z panią umówiona na 12 i wlasnie dzwonila ze wynikla "pewna okoliczność" i nie chca już pieska ludzie jednak są totalnie nieodpowiedzialni:mad: A chociaz powiedziala jakie okolicznosci ? Quote
_beatka_ Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 nie... okolicznosci pozostale niezmane... chcieli psa 3 dni a jak mogli pojechac go zobaczyc to stwierdzili ze juz psa nie chca:mad: Quote
Beata25 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Co za ludzie...:shake: A Ty Beatko bedziesz do niego jezdzila w weekendy? Quote
_beatka_ Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 ja do niego codziennie prawie jeżdzę, tylko wczoraj nie bylam:cool3: on jest taki przytulak, już się cieszy na mój widok, po wyjściu z klatki poprostu wariuje:loveu: mówie do niego "chodz na przytulanki" a on podchodzi i daje juz brzuszek do miziania:multi: z kazdym dniem jest coraz lepiej, juz zaczyna mnie zaczepiac do zabawy;) zamówilam mu ogloszenie w zoltych stronach w wyborczej, mam nadzieje ze sie ktos odezwie bo kazdy dzien w schronie jest dla niego tragedia...i ta malutka klateczka:-( Quote
_beatka_ Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Beato a Ty jutro bedziesz? jak tak to możemy się umówić jakoś pod wejściem w razie co:cool3: Quote
Beata25 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 _beatka_ napisał(a):Beato a Ty jutro bedziesz? jak tak to możemy się umówić jakoś pod wejściem w razie co:cool3: Beatko nie bylo mnie w ten week, wyjechalam do tesciow,ale w najblizsza sobote oczywiscie bedę, wiec pewnie sie zobaczymy :razz: Quote
_beatka_ Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 super:cool3: w sprawie misa dzwonia narazie sami niepowazni ludzie:shake: ostatnio facet sie pytal czy on jest osry i sie nada na wies...:angryy: rece opadają poprostu:placz: Quote
_beatka_ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 psinka jest wizytowana 3 razy w tygodniu, cieszy sie na mój widok przepięknie, chodzi na tylnych lapkach, skacze na 2 metry wzwyz i w ogole miodzio:loveu: ale niestey ludzie ktorzy zdwonia w jego sprawie sa malo odpowiedzialni-czytaj wcale...a czesto nie dzwonia nawet 2 raz wiec nadal bez domku jest a na dworzu coraz zimniej:placz: Quote
Zmysł Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dobrze, że go odwiedzasz. :loveu::loveu::loveu: Quote
_beatka_ Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 dziś też bylam standardowo:cool3: mam nadzieje ze domek szybko się znajdzie bo żal strasznie takiego cuda w takiej malutkiej klatce:-( Quote
Beata25 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beatko widzialam wczoraj psine na Paluchu, matko jaki on w tej klatce agresywny :shake: rzucal sie na przechodzące psy az zal bylo patrzec, a na spacerku to taki slodziak ......... Quote
_beatka_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 no wlaśnie a najgorsze jest, że on na obcych też się z zębami zasadza...:-( a innych piesków ewidentnie nie lubi:mad: i raczej nie lubi mężczyzn ok 30 lat, brzydko pachnących:roll:im też chce spuscić manto:mad: na mój widok tak juz wariuje że nie mogę znieść tych jego smutnych oczu jak odchodzę od klatki:shake: niestety nikt z ogloszeń się nie odzywa sensowny:placz: Quote
Beata25 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Oglaszaj Beatko az do skutku, nie ma innego wyjscia :shake: Quote
_beatka_ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 mam cudowną wiadomość dla malego fanklubu misia:multi::multi::multi: dziś jak siedzialam na zajęciach zadzwonila moja mama, że pani z jej pracy się w misiu zakochala, umówilam się z jej synem na paluchu, żeby odebral misia byliśmy o 15.50 ale że panowie z biura adopcji już mnie poznali że jestem od pieska 2036 to po zakonczeniu dnia adopcji bez żadnego ale wydali pieska i takim oto sposobem misio juz jest w domku od godz 18 bedzie mieszkal z kotkiem-narazie i jeden i drugi jest walecznie nastawiony, nowa pani jak go zobaczyla z miejsca się zakochala, psiak bedzie mial idealne warunki, kochających wlaścicieli a w wakacje bedzie siedzial z panem na dzialce za warszawa wiec rewelacja!!! aha zdjecia misia bede dostawal na bierzaco, a co najlepsze bede sie z nim mogla spotykac bo zamieszkal niedalek mnie:multi::multi::multi: wszystkim zaintesowanym dziękuje za pomoc i podbijanie tematu a tobie beatko szczegolnie:loveu: Quote
Zmysł Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No to rewelacyjna wiadomość. Oby domek był trwały i charakterek został zaakceptowany przez Opiekunów i kotka. Quote
_beatka_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 mam taka nadzieje ale ludziw ydali mi sie super ciepli i bardzo odpowiedzialni wiec mysle ze bedzie dobrze:cool3: Quote
Beata25 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Suuuuuper :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Beatko tak sie ciesze, to cudownie !!!!! Mam nadzieje ze nie zrezygnujesz z wizyt w schronisku i pomozesz jeszcze nie jednej bidzie !!!! Quote
_beatka_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 no wlasnie sie zastanawilam czy zebym nadal tam przychodzila musze byc wolontariuszem? Quote
Recommended Posts