Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

Wczoraj to maleństwo trzęsło się ze strachu siedząc na krawężniku przy dwupasmowej ulicy w centrum Bielska. Mimo chodzenia z nią i rozpytywania w tej okolicy czy ktoś jej nie szuka nie znalazł się właściciel. Jest miła, grzeczna i rozpieszczona. Jest u mnie. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel.

Posted

To taki nakolankowy pieszczoch. Może jutro właściciel będzie ją szukał w schronisku. Wysłałam do schroniska jej zdjęcia i mój numer telefonu.

Posted

Wczoraj to maleństwo trzęsło się ze strachu siedząc na krawężniku przy dwupasmowej ulicy w centrum Bielska. Mimo chodzenia z nią i rozpytywania w tej okolicy czy ktoś jej nie szuka nie znalazł się właściciel. Jest miła, grzeczna i rozpieszczona. Jest u mnie. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel.

Sunia urocza, malutka. Gdyby się (odstukać) właściciel nie znalazł, powinna szybko znaleźć dom. A udało Ci się znaleźć czas, by kartkę jakąś nawet odręczne napisaną zostawić w okolicy, gdzieś blisko miejsca znalezienia? 

Posted

Tamb, sprawdź proszę czipa tej suni - jak bedziesz mieć czas, wydaje mi sie że suczka była w Reksiu z pół roku temu, ma dość charakterystyczną mordkę. Jak tak, to chip jest zarejestrowany na Identyfikacji...

Posted

Tamb, sprawdź proszę czipa tej suni - jak bedziesz mieć czas, wydaje mi sie że suczka była w Reksiu z pół roku temu, ma dość charakterystyczną mordkę. Jak tak, to chip jest zarejestrowany na Identyfikacji...

a co to jest ten Reksiu?

Posted

Reksio to bielskie schronisko. O 10 grubas idzie do weterynarza żeby sprawdzić czy nie jest w ciąży i czy nie ma czipa.

Aha, zapomniałam, że tak się nazywa, choć przeciez tam byłam jak szukałyśmy Murzyna

,jejku... oby się nie okazało, że wyrzucona i w ciąży.  oby właściciel się znalazł.

w bielskim schronisku wydają do adopcji suki niewysterylizowane?

Posted

Grubaska odwiozłam dzisiaj do dt do bardzo miłej Pani Ewy. Będzie z dwoma pieskami a nie z takim stadem jak u mnie. A ja nie ryzykuję 14 psem. Pani Ewa tymczasowała już psy i koty "Braci mniejszych". Pani Basia Ł. ze stowarzyszenia umówiła mnie z nią. 

Wielkie podziękowania dla togaa za dzisiejszy transport z małą do weterynarza i wciągnięcie kosztów weterynaryjnych i za szelki na stowarzyszenie. Jak w ciągu 3 dni nie znajdzie się właściciel założę sunieczce wątek.