tamb Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Potwierdzam przelew 30zł od Beti-Buba. Bardzo dziękuję. Quote
Poker Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Poleciało 111 zł dla babci Agatki. Jak doleci , to potwierdźcie na tym bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/145451-zako%C5%84czony-rozliczamdo-wyboru-do-kolorudo-1702g22/ 1 Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Zaglądam do babuni. Mam nadzieję, że Agatka dobrze się czuje, kciuki za zdrówko cały czas zaciskam. Quote
tamb Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Poleciało 111 zł dla babci Agatki. Jak doleci , to potwierdźcie na tym bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/145451-zako%C5%84czony-rozliczamdo-wyboru-do-kolorudo-1702g22/ Potwierdzam, że przelew doszedł. Bardzo dziękuję. Zaglądam do babuni. Mam nadzieję, że Agatka dobrze się czuje, kciuki za zdrówko cały czas zaciskam. Agatka dobrze się, rehabilitacja jej pomaga. Już jutro spotkanie w Zabrzu. Jedziemy z Dusią i Tusią na rozeznanie. Wyjazd o 11 z Bielska a o 17 rehabilitacja Agatki. Będzie ciężki dzień. Quote
tamb Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Dzisiaj zapłaciłam za rehabilitację i wyślę maila do Agnieszki, do rozliczenia. Quote
AgaG Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 tamb postaram sie zrobić jeszcze dziś rozliczenie :) Buziak dla Agatki Quote
tamb Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Agatka ma mieć 3 tygodnie przerwy i trzeba ją obserwować. Jak zacznie się pogarszać będzie kontynuacja zabiegów. Jak będzie bez zmian trzeba dalej obserwować i mieć nadzieję, że aktualny stan utrzyma się jak najdłużej. Quote
kolejna kobietka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Trzymam kciuki za zdrowie Agatki, a w międzyczasie zdjęcie szalejącej babuni! :lol: oby jej zdrówko dopisywało, taki widok to miód na serce :) Agatka z Kajtkiem, Titką i Ozzim. 1 Quote
Poker Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 To w czerwonych szelkach to Agatka? Nieźle daje czadu. Quote
tamb Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Tak, to Agatka. Koleżanka, która była ze mną na spacerze zrobiła filmik i uczy się jak wysłać go na maila. Może się uda. Muszę się pochwalić, że wszystkie zwierzęta, które trafiają do mnie zyskują maksymalną w ich chorobie kondycję i świetne samopoczucie. 1 Quote
AgaG Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Trzymam kciuki za zdrowie Agatki, a w międzyczasie zdjęcie szalejącej babuni! :lol: oby jej zdrówko dopisywało, taki widok to miód na serce :) Agatka z Kajtkiem, Titką i Ozzim. Na tym zdjęciu to w ogóle nie widać objawów zespołu końskiego ogona, za to z pewnością zespół wszelkich objawów radości psa, któremu niczego do szcześcia nie brakuje. Rehabilitacja jak widać bardzo bardzo dobrze poskutkowała. Hurra :) Quote
AgaG Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 WP_20150301_003.mp4 Kochane zadowolone z życia psiaki. :) Agatka zachwycająca. Quote
jola&tina Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Rewelacja. Agatka w świetnej formie. A ile radości psiaki miały!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Agatka jak biega!!! :lol: Formę ma niesamowitą, oby jak najdłużej :) Quote
tamb Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Oby jak najdłużej się taka forma utrzymała. Jak będzie pogorszenie znowu będziemy chodzić na rehabilitację. Jeszcze 3 tygodnie temu nie doszłaby na przystanek, nóżki drżały i upadał jej tył jak jadła. A teraz szaleje, spaceruje aż miło. Srodków przeciwbólowych też od kilku dni nie stosuję bo nie widzę, żeby bolało. Cierpiący pies tak się nie zachowuje jak ona. Quote
AgaG Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 tamb zerknij proszę w rozliczenie, czy wszystko dobrze policzone. Po odliczeniu wydatku na rehabilitację (patrz post nr 506) Agatka jest na minusie, saldo wynosi - 74.71 :( Quote
tamb Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Agnieszko, wszystko dobrze, dziękuję. Szkoda, że nie mam filmiku z czasów, kiedy do mnie trafiła. Jest ogromna różnica. Cieszę się. Quote
Poker Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Koński czy nie koński ,ale psi ogon lata jak szalony. To chyba nie Agatka tylko jej o wiele młodszy sobowtór. 2 Quote
tamb Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Robiłam wszystko, żeby dogodzić Agatce bo biedna, chora, przestanie chodzić itp. Rozpieściłam i teraz jak Agatce się poprawiło, wszystko wymusza. Jak jemy awanturuje się i uderza łapkami, żeby jej dać. Jak się rozbryka to boleśnie szczypie zębami. No i oczywiście nie interesuje jej podwórko tylko chce chodzić na spacery. Straszny łobuz się zrobił. Quote
tamb Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Trafne określenie. Babka Senta też biegała tylko nie wpadłam na to, żeby poprosić o zrobienie filmiku. A była w zestawie : Senta, Fizia, Mieszko. Mieszka trzeba prowadzić oddzielnie, nie w parze bo trochę się plącze. Też cud, że chodzi i biega. Quote
jola&tina Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Rozpuszczony bachorek ,a nie babcia. No właśnie. Żadna babcia nie potrafi tak radośnie biegać po takim nierównym (dla niej, bo malutka) terenie. I tak długo. I z "końskim ogonem" na dodatek. Może babcia jest młodsza niż myślimy. Quote
Recommended Posts