Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

Poleciało 111 zł dla babci Agatki. Jak doleci , to potwierdźcie na tym bazarku  http://www.dogomania.com/forum/topic/145451-zako%C5%84czony-rozliczamdo-wyboru-do-kolorudo-1702g22/

Potwierdzam, że przelew doszedł. Bardzo dziękuję.

Zaglądam do babuni. Mam nadzieję, że Agatka dobrze się czuje, kciuki za zdrówko cały czas zaciskam. 

Agatka dobrze się, rehabilitacja jej pomaga.

Już jutro spotkanie w Zabrzu. Jedziemy z Dusią i Tusią na rozeznanie. Wyjazd o 11 z Bielska a o 17 rehabilitacja Agatki. Będzie ciężki dzień.

Posted

tamb postaram sie zrobić jeszcze dziś rozliczenie :) Buziak dla Agatki

Posted

Agatka ma mieć 3 tygodnie przerwy i trzeba ją obserwować. Jak zacznie się pogarszać będzie kontynuacja zabiegów. Jak będzie bez zmian trzeba dalej obserwować i mieć nadzieję, że aktualny stan utrzyma się jak najdłużej.

Posted

Tak, to Agatka. Koleżanka, która była ze mną na spacerze zrobiła filmik i uczy się jak wysłać go na maila. Może się uda. Muszę się pochwalić, że wszystkie zwierzęta, które trafiają do mnie zyskują maksymalną w ich chorobie kondycję i świetne samopoczucie.

• Upvote 1
Posted

Trzymam kciuki za zdrowie Agatki, a w międzyczasie zdjęcie szalejącej babuni! :lol: oby jej zdrówko dopisywało, taki widok to miód na serce :)

Agatka z Kajtkiem, Titką i Ozzim.

78b9b0011d4cf856gen.jpg

Na tym zdjęciu to w ogóle nie widać objawów zespołu końskiego ogona, za to z pewnością zespół wszelkich objawów radości psa, któremu niczego do szcześcia nie brakuje. Rehabilitacja jak widać bardzo bardzo dobrze poskutkowała. Hurra :)

Posted

Oby jak najdłużej się taka forma utrzymała. Jak będzie pogorszenie znowu będziemy chodzić na rehabilitację. Jeszcze 3 tygodnie temu nie doszłaby na przystanek, nóżki drżały i upadał jej tył jak jadła. A teraz szaleje, spaceruje aż miło. Srodków przeciwbólowych też od kilku dni nie stosuję bo nie widzę, żeby bolało. Cierpiący pies tak się nie zachowuje jak ona.

Posted

tamb zerknij proszę w rozliczenie, czy wszystko dobrze policzone. Po odliczeniu wydatku na rehabilitację (patrz post nr 506) Agatka jest na minusie, saldo wynosi - 74.71 :(

Posted

Agnieszko, wszystko dobrze, dziękuję. Szkoda, że nie mam filmiku z czasów, kiedy do mnie trafiła. Jest ogromna różnica. Cieszę się.

Posted

Robiłam wszystko, żeby dogodzić Agatce bo biedna, chora, przestanie chodzić itp. Rozpieściłam i teraz jak Agatce się poprawiło, wszystko wymusza. Jak jemy awanturuje się i uderza łapkami, żeby jej dać. Jak się rozbryka to boleśnie szczypie zębami. No i oczywiście nie interesuje jej podwórko tylko chce chodzić na spacery. Straszny łobuz się zrobił.

Posted

Trafne określenie. Babka Senta też biegała tylko nie wpadłam na to, żeby poprosić o zrobienie filmiku. A była w zestawie : Senta, Fizia, Mieszko. Mieszka trzeba prowadzić oddzielnie, nie w parze bo trochę się plącze. Też cud, że chodzi i biega.

Posted

Rozpuszczony bachorek ,a nie babcia.

No właśnie. Żadna babcia nie potrafi tak radośnie biegać po takim nierównym (dla niej, bo malutka) terenie. I tak długo. I z "końskim ogonem" na dodatek.

Może babcia jest młodsza niż myślimy.