rotek_ Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item220219080__cegielka_na_schronisko_.html[/URL] a dla przypomnienia link do allegro Quote
Diana S Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='rotek_']aha... było już prześwietlenie dysplacja jest mocno zaawansowana...ponoć największy stopień:-( i bez operacji sie nie obejdzie[/quote] kiedy operacja?? trzymam kciuki.. Quote
solito Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Oj Kajanku, co Ty byś teraz począł bez swojego Pańcia i Pańci...:shake: Trzymamy kciuki za zdrówko! Quote
amelka0 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Oj to bardzo mocno trzymam kciuki za udany zabieg!! Quote
yewcia1 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Kajanek ma teraz kochający dom, a reszta się ułoży -teraz to musi byc już tylko dobrze. Quote
rotek_ Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 kajan zostal adoptowany w ostatniej chwili..... w schronisku moglibyśmy nie zauważyć problemów z chodzeniem....:shake: Quote
justynavege Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 to prawda nie poswiecamy tyle czasu kazdemu psu ile kochajaca rodzina Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='rotek_']kajan zostal adoptowany w ostatniej chwili..... w schronisku moglibyśmy nie zauważyć problemów z chodzeniem....:shake:[/quote] Wlasnie jak to dobrze ze tak to wszystko sie potoczylo... Quote
Ziutka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Diana S']Wlasnie jak to dobrze ze tak to wszystko sie potoczylo...[/quote] Racja kochane cioteczki :roll: A co tam u Kajanka słychać?? Jak On sie czuje?? Quote
rotek_ Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='ziuta-23']Racja kochane cioteczki :roll: A co tam u Kajanka słychać?? Jak On sie czuje??[/quote] kajan codziennie nas odwiedza.....facet ma się swietnie:multi: Quote
rotek_ Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 właśnie panstwo Kajana nadal czekaja na pełna aktywacje.... czy to napewno tak długo powinno trwac:roll: ??????????? Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 rotek ja szybko dostalam link aktywacyjny ale np yewcia czekala bardzo długo bo były jakieś problemy :p Kajanek znów byl w Uciechowie :multi: Ten psiak jest przecudowny i w niczym nie przypomina tego psiaka ktory przyjechał do Uciechowa Quote
Ziutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='rotek_']kajan codziennie nas odwiedza.....facet ma się swietnie:multi:[/quote] Super.........:multi: :multi: To czekamy na zalogowanie się państwa Kajanka i bezpośrednie relacje...jak tam się szczęściarz miewa :loveu: :loveu: Quote
rotek_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 qrcze oni juz naprawde długo czekają.... :crazyeye: Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Moze jak byśmy znali login to można napisać do moda i moze uda się przyspieszyć? Quote
justynavege Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 dlugo? guzik długo ja czekam az mi sie strona dogo otworzy jakies 2 godziny wiec na aktywacje to wcale nie dlugo ;) :mad: Quote
yewcia1 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='justynavege']dlugo? guzik długo ja czekam az mi sie strona dogo otworzy jakies 2 godziny wiec na aktywacje to wcale nie dlugo ;) :mad:[/quote] Dogo nie lubi dogomaniaków?:-( Mi tez strasznie mieli:cool3: Quote
rotek_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 a mi nie muli:eviltong: chyba pierwszy raz Quote
justynavege Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [B]Mam pytanie do wielbicieli Gratisa[/B] [B]czy ktoś z was ma kontakt ze Strażą dla Zwierzat oddzial wroclawski??[/B] [B]bo mialam obiecane w zeszły poniedziałek informację co z kosztami operacji Gratisa ale nie odbierają ode mnie telefonu [/B] Quote
Molkas Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Justyna a podpowiedz Państwu Gratisa, że gmina ma pieniądze na lecznie bezdomnych psów. Tylko wet musi do nich zadzwonić. Jest tylko jedno ale, w chwili obecnej Gratis nie jest już bezdomny, ale był wzięty z azylu więc warto spróbować. Quote
justynavege Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Molkuś SdZ wrocłąwska zobowiazala sie to zalatwić z wojtem gminy Olesnica tylko czemu nie odbierają ode mnie telefonów??:crazyeye: szczerze zaczyna mnie to wkurzac bo obiecano mi ponad tydzien temu info na ten temat a teraz takie dziecinne zachowanie jak Straz bedzie swoje akcje przeprowadzać w ten sposob to nic dobrego z tego nei wyniknie :angryy: Quote
yewcia1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='justynavege']Molkuś SdZ wrocłąwska zobowiazala sie to zalatwić z wojtem gminy Olesnica tylko czemu nie odbierają ode mnie telefonów??:crazyeye: szczerze zaczyna mnie to wkurzac bo obiecano mi ponad tydzien temu info na ten temat a teraz takie dziecinne zachowanie jak Straz bedzie swoje akcje przeprowadzać w ten sposob to nic dobrego z tego nei wyniknie :angryy:[/quote] Czyli jaja ktoś sobie robi? nieładnie:shake: Quote
rotek_ Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 będąc wolontariuszem SdZ jest mi cholernie głupio jak postępują wrocławscy strażnicy:oops: nie odbierają tel od justyny.... dlaczego??? czy mają coś do ukrycia??? jesli już podjęli sie jakiejś sprawy to warto doprowadzić ją do końca Quote
Apbt_sól Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rottek nalezysz do SdZ we wroclawiu? osz kurna wspolczuje jak jajka sobie robią.... A nie ma na stronie głownej innych telefonów do działaczy we wrocku ? tak nie moze być ze sobie : nie odbieraja " wrrr Ciekawe co u Gratiska ze zdrowiem słychować. Quote
Recommended Posts