justynavege Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czy jest jakaś poprawa zdrowia Kajanka?? Quote
rotek_ Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 jusyna założysz skarpete.... wiem ze do tego potrzebna jest zgoda afnianek.... Quote
justynavege Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='rotek_']jusyna założysz skarpete.... wiem ze do tego potrzebna jest zgoda afnianek....[/quote] rotku z tego co wiem potrzebna jest pierwsza wpłata i skarpeta samoistnie sie otwiera :lol: widziałam wczoraj kajana biedulek :-( to nie ten sam psiak Quote
justynavege Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 black cat w tej chwili nie wiem co u Kajanka jak rozmawiałam z kajanami to wiem tylko to ze jest dobrze zdiagnozowany leczenie jest prowadzone w dobrym kierunku pies ma ogromną wolę życia i wierze ze dalej dzielnie bedzie walczył Quote
Kajan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sorki że Was zaniedbujemy ale za to dbamy w tym czasie o Kajana. Strasznie dużo czasu zabiera wciskanie 5-6 razy dziennie różnego rodzaju papek. Do tego ciągłe znoszenie psiaka żeby sobie siknął i jeszcze praca i dom. Kajan bez zmian jest bardzo przelewający chodzi tylko tyle aby zrobić siku i kupkę i zaraz po tym się wywraca. Mimo wszystkich cięzkich chwil jestśmy dobrej myśli Quote
Kajan Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 niestety nie lepiej. Ma swoje wzloty i upadki. W sumie nie jest gorzej a to już jest coś, ale niestety nie lepiej. Stan jest ciężki i to bardzo. Konsultacje na podstawie badań u innych wetów kończą się uśpieniem, a my na to się nie zgodzimy Quote
black_cat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 oby nie trzebabylo takiej decyzji podejmować ------------- Roki [*] Quote
rotek_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 zawsze łatwiej iść na łatwizne:mad: Kajan trzymaj się piesku:glaszcze: Quote
black_cat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 o matko ! czy cos mozna z tym zrobic? czy juz nadzieja stracona? oby nie :( trzymam kciuki trzymaj sie piesku Quote
Apbt_sól Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 o matko .... a reszta narzadów? niech mu usg zrobią i okreslą jaki jest stan faktyczny , caly czas mialam tą watrobe na mysli... Kajanku trzymaj sie! Quote
Kajan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tak po krótce Kajan miał wczoraj USG. Wyszły 4 guzy po 6 cm. Watroba jest w złej kondycji, ale to wiemy od początku. Z Kajanem wiążą się dziwne sytuacje. Przez te sytuacje nawet jasnowidz jest zaangarzowany. Może to śmieszne ale tak jest Jedna z dogomaniaczek radziła uśpienie, jednak my chcemy walczyć. Stwierdziła że trzymania Kajan przy życiu to może być nie etyczne i że to może być ludzki egoizm. Może i tak jest ale w tej sytuacji na dzień dzisiejszy chcemy jednak być nie etyczni i chcemy być egoistami. Będziemy Kajana trzymać przy życiu ile się da. żdajemy sobie sprawę że Kajana może nie być z nami już jutro, ale Kajan może być z nami nawet rok czy więcej, bo przecież cuda się zdarzają. Wielka prośba do dogomaniaków. Kajan jest po uzgodnieniu z weterynarzem na medycynie niekonwencjonalnej Postanowiliśmy go leczyć preparatem o nazwie TRANSFER FACTOR. Niestety leczenie to może kosztować tysiące bo 1 opakowanie preparatu kosztuje 200 zł i starcza na ok tydzień. Jesli ktoś może nam pomóc w zdobywaniu tego preparatu lub pieniędzy na niego to z pochyloną głowa prosimy. Troche nam wstyd ale niestety nasza skarpeta się kończy, nad czym bardzo ubolewamy. Jeżeli ktoś uważa że jesteśmy szurnięci to też rozumiemy ale niestety się nie zmienimy Quote
Apbt_sól Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 na czym polega ta metoda , mozesz opisac po krotce ? Miałam psa z taką chorobą , niestety.... dlatego tez sie zaangazowałam w ten watek... Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 rotek dopisz w tytule jak mozesz pilny apel o pomoc w zbiórce pieniedzy Kajany to nie egoizm to wielkie serce podejmować próby ratowania psa wspaniałego zresztą psa wrzuciłąm nazwe metody w google w pierwszym linku podaja ze tam najtaniej ale nie jestem pewna czy to o to chodzi??:oops: kto mógłby pomóc bazarkami np ? Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [B][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Kochani dogomaniacy pilnie potrzebna pomoc [/COLOR][/SIZE][SIZE=5]Kajan jeden z psiaków z Uciechowa jest bardzo chory[/SIZE] :placz:[/B] [B]to młody piękny onek który trafił do wspaniałych ludzi , którzy mimo głosów by psa uśpić zdecydowali się go leczyć[/B] [B]niestety finansowo przekracza to ich możliwości[/B] [B]błagamy o jakąkolwiek pomoc w zakupie leków dla kajana [/B] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/8332/dsci0079jx5.jpg[/IMG] [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/3531/dsci0322fh8.jpg[/IMG] [B]tak wyglądał jak by zdrowy[/B] [B]to młody wspaniały pies[/B] [B]tutaj wątek Kajana [/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10100861#post10100861"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post10100861[/URL] [B][COLOR=darkgreen]taki apel zzamiesciłam na watku Uciechowa proszę pomożcie rozsyłać [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts