Aga Frejno Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Buba piękna jest, domek niech szybko sie znajduje!! Quote
ARKA Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 no ona jest ideał psa. ładna, mądra, wdzieczna, spokojna.:loveu: Jakis bannerek trzeba i allegro dla slodkiej niuni Quote
GrubbaRybba Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mogę zrobić allegro, ale nie wiem, na kogo podawać namiary? Quote
ARKA Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 :loveu: Dzieki! na mnie. [email protected] (022)724 04 90, 609 075 026 Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ślicznotko po domek hop! A jej linia, uwazam, jest wcale sympatyczna... Taka bubowata:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Allegro zrobione :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=218984456 Oby pomogło. Trzymam kciuki!!! Quote
GrubbaRybba Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Trochę się nagłowiłam, jak to napisać, aby łapało za serducho. Mam nadzieję, że pomoże. :) Quote
Lemoniada Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Allegro zrobione :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=218984456 Oby pomogło. Trzymam kciuki!!! Prześliczne!:loveu: GrubbaRybbo, wielkie dzięki!:) Quote
Anashar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Bubusia, nie gniewaj się ale wujek już spać idzie :oops: Bannerek będziesz jutro miała piękny! Dobranoc :) Quote
GrubbaRybba Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Arko, czy jest jakiś odzew w sprawie Buby? Ja dochodzę do wniosku, że chyba wariuję ;). Codziennie śni mi się Buba i codziennie się denerwuję, że nie ma w jej sprawie odzewu. Trzymam kciuki za Królewnę :thumbs: A Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa. Jesteście Kochani :loveu: Quote
ARKA Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 :multi: :multi: :multi: Własnie dzwonila Pani z allegro. BUBA ma dom!!!:multi: :multi: :multi: Jedzie do domu za dwa tygodnie, pani wroci z urlopu. Bedzie mieszkała w domu z ogrodem, w Falenicy, z 8 m-c azjatom. W przyszly czwartek Buba pojdzie na sterylke i po zdjeciu szwowo(tydzien w lecznicy) pani wroci z urlopu i przyjedzie po nią i zabierze do domku!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Nie zdjemuj aukcji moze, moze ta starsza bassetka bedzie miala wiekszą szanse wtedy, jesli by ktos o Bubę pytał jeszcze;) Quote
GrubbaRybba Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :sweetCyb:Cudowna wiadomość!!!!! :sweetCyb: Tak sie cieszę :laola: Bubusiu, kochanie, powodzenia w nowym domku!!! Quote
Lemoniada Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wspaniale!:multi: Napisze zaraz do Ani i Michała i zapytam, czy zgodzą się przewieźć Bubcię do lecznicy. GrubbaRybbo, czy to Twoje pierwsze allegro dla psa? Masz dobrą rękę:loveu: Jupiiiii!:jumpie: Quote
GrubbaRybba Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :) Tak, to moje pierwsze allegro dla psa (a tak w tajemnicy, to drugie w moim życiu). Polecam się jednak na przyszłość! Quote
ARKA Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Lemoniada napisał(a):Wspaniale!:multi: Napisze zaraz do Ani i Michała i zapytam, czy zgodzą się przewieść Bubcię do lecznicy. GrubbaRybbo, czy to Twoje pierwsze allegro dla psa? Masz dobrą rękę:loveu: Jupiiiii!:jumpie: Kasiu,niech Marlena załtwia z Pania Wetka najpierw;) sterylka na 2 sierpnia;) A potem moze Ania lub P.Jadwiga(mowila,ze zawsze moze przewiezc) zawiozły by Bube do pani wetki. Quote
ARKA Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 GrubbaRybba napisał(a)::) Tak, to moje pierwsze allegro dla psa (a tak w tajemnicy, to drugie w moim życiu). Polecam się jednak na przyszłość! ZAREZERWUJEMY sobie CIEBIE! PAMIETAJ! :loveu: ;) :multi: Jak dajemy znak, wszystko rzucasz, nasze psiaki najwazniejsze!;) :evil_lol: Kasiu,dawaj jakies zdjecia, jakiegos psiulka skierniewickiego i to w mig! Moze Zorro, jamnik nieznosny?;) A Pani od Buby bardzo fajna i konkretna i w moim wieku, no i zaczęla od pytania o sterylizacje!:sweetCyb: I oczywiscie,ze powiedziala, z wlasnej woli, ze zaprasza w kazdej chwili :loveu: Buba bedzie mial do towarzystwa tez koty ale ustalilysmy,ze musi sie Buba z kotkami dogadac;) Quote
Anashar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tak się cieszę, że Buba ma już zarezerwowany wspaniały dom :loveu: GrubbaRybba - masz chyba ręke do allegro :loveu: Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gratulacje wszystkim którzy tak bardzo starali się o znalezienie domku.. :errrr::smilecol::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::Cool!::Cool!::cunao: Quote
Recommended Posts