ARISEK Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [B]ZGŁOSZENIA PRZYJMOWANE DO 15 SIERPNIA 2007.[/B] [SIZE=4][COLOR=red][B]UWAGA!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [B]Zmiana nr telefonu do oddziału częstochowskiego[/B] [B]aktualny to[/B]: [SIZE=3][COLOR=red][B][034]324-46-12[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
papisia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Obsada sędziowska: grupa I Wojciech Kramarski (ON) Grzegorz Robak Bogusław Chmiel (ON) Andrzej Zamoyski grupa II Andrzej Kot Andrzej Kaźmierski Piotr Królł grupa III Darren Blakeley - bulterier, bulterier miniaturowy Aneta Sobkowska-Dopierała Magdalena Świętoń grup IVJanusz Opara grupa VKrystyna Opara grupa VIMałgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska grupa VIIMaria Zasada grupa VIII Hannele Jokisilta - labrador retriever, i pozostałe retrievery Marjo Jaakkola - golden retriever, spaniele i pozostałe psy dowodne grupa IXAndrzej Kaźmierski grupa XKrystyna Opara Wystawa odbędzie się na w Hali Polonia, oraz na przyległych terenach MOSiR przy ul.Dekabrystów 43 w Częstochowie. Dalsze informacje na stronie ZK w Częstochowie: [URL]http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/[/URL] Quote
Błyskotka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 No ja w tym roku do Częstochowy się nie wybieram. Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A my jedziemy, bo sędziuje hdowczyni mojej rasy - właścicielka najlepszej hodowli w Europie ( psy z jej hodowli wzięły zwycięstwo Europy 2006, Zwyciestwo Świata 2006 + Zwyciestwo Crufta 2007 :)) Quote
Incunabula Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ja się zastanowię, bo pani Opara jeszcze nas nie sędziowała. Quote
Wiza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Marjo Jaakkola - golden retriever - z jakiego on kraju wie ktoś?? Ja raczej tez jade Quote
Jagoodka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Wiza']Marjo Jaakkola - golden retriever - z jakiego on kraju wie ktoś?? Ja raczej tez jade[/quote] Marjo Jakkola to kobieta :eviltong: Jest jedną z najlepszych sędzin VIII gr z Finlandii. Bardzo miła, sympatyczna, kulturalna, rzetelna kobieta, która naprawdę wie co robi. Od ponad 20 lat hoduje springer spaniele walijskie (moja ukochana rasa :loveu:) z przydomiem "Benton". W tej hwili jest to najlepsza hodowla walijczyków w Europie i hodowla nr3 wszystkich ras w Finlandii. A Ci co troche sie znają na hodowli to wiedzą, że Finlandia słynie z jednej z lepszych kynologii na świecie. Wszystkich zachęcam do zgłaszania piesków do w/w Pani. Quote
ARISEK Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Błyskotka']No ja w tym roku do Częstochowy się nie wybieram.[/quote] a może jeszcze dasz się skusić i odwiedzisz wystawę by spotkać Ariski?:oops: Ania Quote
Błyskotka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='ARISEK']a może jeszcze dasz się skusić i odwiedzisz wystawę by spotkać Ariski?:oops: Ania[/quote] No niestety chciałam jechać ale Sułtan swoje już wywalczył w młodzieży :cool3::multi:. Ania a będziecie na klubówce, we Wrocławiu, Rybniku albo w Zabrzu ? Quote
ARISEK Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Błyskotka']No niestety chciałam jechać ale Sułtan swoje już wywalczył w młodzieży :cool3::multi:. Ania a będziecie na klubówce, we Wrocławiu, Rybniku albo w Zabrzu ?[/quote] będziemy w Łodzi:oops: .... ania Quote
Różyczka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='ARISEK'][B]ZGŁOSZENIA PRZYJMOWANE DO 15 SIERPNIA 2007.[/B] [SIZE=4][COLOR=red][B]UWAGA!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [B]Zmiana nr telefonu do oddziału częstochowskiego[/B] [B]aktualny to[/B]: [SIZE=3][COLOR=red][B][034]324-46-12[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Czy to jest przedłużony termin????????????? bo na stronie widnieje : [U]"Termin przyjmowania zgłoszeń : [B]11 sierpnia 2007r."[/B] [/U] [U] [/U] Quote
Kati Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja pewnie sie pojawię towarzysko - jak zwykle. :) Quote
bogi Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Różyczka']Czy to jest przedłużony termin????????????? bo na stronie widnieje : [U]"Termin przyjmowania zgłoszeń : [B]11 sierpnia 2007r."[/B] [/U] [/quote] Dzwoniłam wczoraj do oddziału w Częstochowie i miła pani powiedziała,że mogę zgłosić do 15 formularzem ze strony oddziału a opłaty nie będą wyższe.:p Quote
aga616 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Natalia:)']Jesteśmy zgłoszeni :p[/quote] my też:p i nawet jest już wstępny spis wystawców Quote
Pugsy Malone Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja się jeszce waham:roll:Sędzia nam pasuje, tylko ta podróż... A jak jest z dojazdem od pkp na teren wystawy, daleko? Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote]A jak jest z dojazdem od pkp na teren wystawy, daleko?[/quote]Tramwajem spod samego PKP pod sam teren wystawy dojedziesz ;) Quote
Natalia:) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Tramwajem spod samego PKP pod sam teren wystawy dojedziesz ;)[/quote] A jaki numerek?? Żeby nie pomylić tramwajów :roll: Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Natalia:)']A jaki numerek?? Żeby nie pomylić tramwajów :roll:[/QUOTE] :evil_lol: Nie pomylisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts