Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Kłosik ma odświeżone ogłoszenia - zamiast portalu adopcje.org zrobiłam na petworld i e-zwierzak

Zuzia: też odświeżone ogłoszenia + dodatkowe 2 portale azbazar i petworld

:

• 2 weeks later...
Posted

Witam 2.01br w Łaziskach Srednich zaginął mój piesek Reksio.Ma 13 lat, sredniej wielkosci ,brazowo-czarny, ma liczne braki w uzębieniu.Do tej pory sie nie odnalazł.Oczywiscie oglaszam go wszedzie w internecie, wywieszam ogloszenia, powiadomione sa okoliczne schroniska(wtym Ruda).Bardzo prosze o pomoc w jego odnalezieniu,zwócenie uwagi, czy gdzies sie nie błąka,czy nie został przywieziony do schroniska.Jest zaczipowany ,moje dane jako wlasciciela sa w bazie Safe Animal.Bardzo za nim tęsknie , a zapadl sie jak pod ziemie. na chwile go spusciłam ze smyczy, i w tym momencie zaczely strzelac petardy na osiedlu .Prawdopodobnie uciekł ale nie wiem w którym kierunku.Będe wdzięczna za kazda informacje o nim bo najgorsza jest niepewność, nie wiem nawet, czy zyje:(Mój tel. 533260760-Grazyna, dla znalazcy nagroda.Sama pomagam pieskom z tego schroniska a teraz ja prosze o pomoc!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam,niestety dzisiaj po krótkich cierpieniach Reksio odszedł za TM, pokonał Go złosliwy nowotwór chłoniak, szkoda,ze tak krótko sie nim nacieszyłam po powrocie ze schroniska ;(

Posted

Mam pytanie do wolontariuszek ze schroniska w Rudzie Śląskiej. Dziewczyny jest u Was taki 8-mio letni Misio pies w typie kaukaza-podobno został oddany przez właściciela i bardzo żle znosi pobyt w schronisku. Co u niego słychać? Jest gdzieś ogłaszany? Dzwoniłam w jego sprawie do fundacji Adopcje Kaukazów http://www.adopcjekaukazow.pl/i pani z którą rozm. powiedziała żeby przesłać do nich linka z oposem psiaka. Dzwoniłam do schroniska i przekazałam tę informację. Czy coś się dzieje w tym temacie?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam pytanie do wolontariuszek ze schroniska w Rudzie Śląskiej. Dziewczyny jest u Was taki 8-mio letni Misio pies w typie kaukaza-podobno został oddany przez właściciela i bardzo żle znosi pobyt w schronisku. Co u niego słychać? Jest gdzieś ogłaszany? Dzwoniłam w jego sprawie do fundacji Adopcje Kaukazów http://www.adopcjekaukazow.pl/i pani z którą rozm. powiedziała żeby przesłać do nich linka z oposem psiaka. Dzwoniłam do schroniska i przekazałam tę informację. Czy coś się dzieje w tym temacie?

On wraz z Chudym ma wydarzenie na fb, jeśli aktualne

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Zapraszamy na organizowane po sąsiedzku seminarium "Jak rozmawiać z psem", które odbędzie się 14-15 maja w Katowicach. Główny temat to psia komunikacja, czyli wiedza niezbędna dla każdego właściciela psa i wolontariuszy schronisk. Szkolenie poprowadzi Paulina Ziółkowska-Radomiak z Talking Dogs. Dochód ze szkolenia zostanie przeznaczony na rzecz sosnowieckich podopiecznych.
Serdecznie zapraszamy! :)
Więcej szczegółów na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/1296629053686855/