Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj jest święto, bo zostały adoptowane psy, które teoretycznie miały najmniejszą szansę na opuszczenie schroniska, czyli FEMINA i BATON. Oprócz nich do domu tymczasowego pojechał ORKISZ

599b2415971ff_PicMonkeyCollage.thumb.jpg.e4fb6fc2a2b01ea7f114d0dc2b69216c.jpg  599b24a973571_PicMonkeyCollage.thumb.jpg.feb7bdbe3fcb9e45e066d3c8958cdefc.jpg  599b24b7b71bc_PicMonkeyCollage.thumb.jpg.45c9dd697d52588d79e8ed522cc30606.jpg  

• Upvote 5
Posted

Kira...W pierwszym odruchu chciałam zapytać co się stało, ale jakie to ma teraz znaczenie...Jej zdjęcie miałam na pulpicie. Po przeczytaniu wiadomości, że nie żyje, pierwsza myśl jaką miałam to: przepraszam Kira. Przepraszam, że nikt nie pomógł, że ja nie pomogłam...

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

Maksiu, Piksiu cudneeeee. Wiem że będą zabierane :)

Niech będą szybko zabierane,szkoda ich bardzo,dredy na maksa mają.Ogromnie cieszę się,że uzyskały pomoc.A kiedy będą zabrane?

Posted
56 minut temu, Anula napisał:

Niech będą szybko zabierane,szkoda ich bardzo,dredy na maksa mają.Ogromnie cieszę się,że uzyskały pomoc.A kiedy będą zabrane?

Tego Anulko to już nie wiem. Jak najszybciej się da.