Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oprócz szczeniaczków schronisko opusciły: 

JAWA - pod opieka Bernadrynów

56c98a8b0b5ab_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

KAWKA - adoptowana

56c98aa2547c0_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

SANTA (wczesniej jako SAMSON) - adoptowana

56c98ab79d0c0_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

ten maleńki, czarny szczeniaczek też już zarezerwowany :)

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

trzeba więcej ogłoszeń dla piesków...coś mało ostatnio adopcji:(

adopcje stanęły straszliwie - jest tyle pięknych, adopcyjnych psów - i odzew słabiutki.

Posted
20 godzin temu, kinga napisał:

adopcje stanęły straszliwie - jest tyle pięknych, adopcyjnych psów - i odzew słabiutki.

ja ogłaszam od dłuższego czasu ok. 35 psów od Was, tam gdzie mogę odnawiam co tydzień, tam gdzie nie mogę (np. morusek) co jakiś czas dorabiam nowe...Ludzie piszą i wydaje sie, że już są zdecydowani mają dzwonić do schroniska, organizować transport....i nagle wszystko staje:( nie wiem gdzie jest kłopot...

Teraz czekam czy Neron pojedzie? Pani z pod Olsztyna już praktycznie się zadeklarowała (u mnie mailowo, ale co dalej...nie wiem:( )...

Żal tych psów tak bardzo:(

Posted

Marysiu, prośba. U Nokii (miks posokowca) zjadła się pierwsza litera jej imienia, na początku postu. Niby drobiazg, ale jak pójdzie w ogłoszenia jako Okia, i jak potem ludzie zadzwonią do schroniska po Okię - to za Boga nie dogadają się, zwłaszcza, że ona nie ma zidentyfikowanego numeru.

Dopisz to N :)