Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARKA']

Ladna ladna w tym ubranku.

no ba ;-)

[quote name='ARKA']
a byla zaciązona?

na szczescie nie. macica byla powiekszona, ale w badaniu po czasie byla tej samej wielkosci, a wiec to efekt wielu ciaz, a nie aktualnej.

teraz juz nieplanowane szczeniaki nie groza, Nuczka sie kuruje, a ja sie stresuje, bo to psiak tego typu, co by sie go od razu do siebie wzielo, a kazdy potencjalny dom (choc poki co brak) to sie ocenia wyjatkowo surowo.......................

AM

Posted

andre napisał(a):
Nuczka sie kuruje, a ja sie stresuje, bo to psiak tego typu, co by sie go od razu do siebie wzielo, a kazdy potencjalny dom (choc poki co brak) to sie ocenia wyjatkowo surowo.......................

AM

Wiesz, im dluzej w takim DT to moze i czasami lepiej;) Dwie strony tak sie 'zwiążą' ze nie da rady je rozdzielić, jak myslisz jest szansa aby nie rodzielic?;) Swoj 'czlowiek' to mozna spac spokojnie-wszyscy, a przede wszystkim Nuka;)

Posted

Katie Blackss napisał(a):
A ja na czwartego nie mogę sobie pozwolić. :-(

Ja mam jednego zazdrosnego o wszystko psa w małym mieszkaniu z 5 osobową rodziną. Może kiedyś dorobie się domku :roll:

Posted

Anashar napisał(a):
Ja mam jednego zazdrosnego o wszystko psa w małym mieszkaniu z 5 osobową rodziną. Może kiedyś dorobie się domku :roll:

Jak ja się dorobię domku (najlepiej przy obrzeżach miasta z kawałkiem ziemi), to pewnie będę miała z 6 psów ;).