Dina2 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nuka czeka na dom, w którym znajdzie miłość i opiekę, do końca swoich dni:-( Quote
Dina2 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Lemoniada']Czy ktoś tu jeszcze zagląda?:([/quote] Ja zaglądam. Quote
ARKA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja tez zagladam;) I wierzę w to,ze Nuka bedzie miala wspanialy dom jest tego poprostu warta! Z Niej całej bije lagodnosc, milosc, wirnosc, psie przywiązanie. Quote
Dina2 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nuka musi znaleść teraz dom, w którym będzie kochana i będzie mogła odwdzięczyć się swoja bezgraniczną miłością. Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Nie zapominajmy o Nuczce! Nuczka do domu! Quote
andre Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nuka jest super suczka, lagodna, spokojna, bardzo otwarta. Po jej zachowaniu nie ma ZADNYCH podejrzen, ze mogla byc zle traktowana. Jest po prostu kochana... Byl w miedzyczasie 1 telefon w jej sprawie, ktory nadzieje w nas wzbudzil, ale niestety Pani ta wiecej sie juz nie odezwala, chocby, zeby przekazac nam, ze jest na nie :-( W piatek zaplanowana sterylka, ale DT w naszym zakresie, bo z zewnatrz jednak nikt sie nie zglosil. Teraz Nuka ma nowego kolege i tez sie z nim w pelni zgadza. Suczka jest po prostu SUPER i szkoda, ze jest bez swego czleka, w kojcu i byc moze ciagnie sie za nia opinia niepewnego psa.... :-( AM ps. mam nadzieje, ze piatkowy zabieg dojdzie do skutku i bedziemy tez mogli napisac jak sie "Nunia" zachowuje w mieszkaniu, czy zalatwia swoje potrzeby fizjologiczne wewnatrz itd... Quote
Anashar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 I znów allegro [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=224236069[/url] Quote
Lemoniada Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pamiętam o Nuczce. Czy pytał się już ktoś o nią? Quote
andre Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Niestety nie. A ona jest po prostu tak kochana, tak reaguje, jakby znala nas od urodzenia... AM Quote
andre Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a w miedzyczasie bylo info prasowe na temat sprawy skatowania syna Nuki: [url]http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,4372660.html[/url] AM Quote
ARKA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 andrea, napewno znajdzie dom, to taka kochana sunia, jak piszesz.:thumbs: Quote
Dina2 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Przypominam o Nuce, we wtorek ma mieć sterylkę. Quote
andre Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dzisiaj rano zaprowadzilem Nuke do tymczasowego domku, ktorego udzielila jej jedna z naszych "kociar", czyli Pani korzystajaca z naszej opieki przy dokarmianiu, leczeniu i sterylizacjach bezdomnych kotow. Nuka bardzo grzecznie szla na smyczy, tam tez zachowywala sie grzecznie i od razu wpadla w oko temu Panstwu. Ot, ta suczka po prostu lapie za serce kazdego, kto ja pozna :) Jutro z Ewa (dina2) jedziemy rano po Nuke i na sterylke. AM Quote
ARKA Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='andre']Dzisiaj rano zaprowadzilem Nuke do tymczasowego domku, ktorego udzielila jej jedna z naszych "kociar", czyli Pani korzystajaca z naszej opieki przy dokarmianiu, leczeniu i sterylizacjach bezdomnych kotow. Nuka bardzo grzecznie szla na smyczy, tam tez zachowywala sie grzecznie[B] i od razu wpadla w oko temu Panstwu[/B]. Ot, ta suczka po prostu [B]lapie za serce kazdego[/B], kto ja pozna :) AM[/quote] ;) to moze cos z tego łapania za serce wyjdzie na stałe?:thumbs: Quote
medar Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='andre']a w miedzyczasie bylo info prasowe na temat sprawy skatowania syna Nuki: [URL]http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,4372660.html[/URL] AM[/quote] Bardzo proszę dogomaniaków o komentarze pod artykułem, wiem że są czytane przez "naszą kochaną policję" - kropla drąży skałę. Quote
andre Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Operacja przebiegla bez zadnych komplikacji. Gdy przyjechalismy po Nuke, to lezala jeszcze padnieta i zamroczona, ale na nasz widok ogon zaczal dziarsko latac w obie strony :)) Jest grzeczna i spokojna. W pierwszej fazie po zabiegu nie interesowala sie rana, ale w razie czego bedzie miala zalozona koszulke, jestesmy tez z DT pod telefonem. Wazne info na temat Nuki a'propos przyszlego domu - Nuka swoje sprawy fizjologiczne zalatwia wylacznie na zewnatrz, w domu nic nie brudzi. Dodatkowo w pelni akceptuje koty, w ogole nie probuje ich gonic itp. Mysle, ze te dwie informacje powinny potencjalnych chetnych czekajacych cichaczem za winklem troche osmielic :) AM Quote
LittleMy Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 no to dobrze,ze juz po ! :) a ten DT to jak, jest jakas szansa, ze bedzie na stale? Quote
andre Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ten domek tymczasowy bardzo przyjazny, ale nie ma szans na stale przygarniecie Nuki. AM Quote
Dina2 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nuka jest wspaniałym psem i mogę potwierdzić, że chwyta za serce. Quote
Recommended Posts