Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje przyda mi sie bo musze psa zdiagnozowac. Wydalam duzo kasy i nic nie wiem a pies od czasu do czasu jak posikiwal tak posikuje. Kiedys jak moj Muffin rozchorowal sie na trzustke to leczylam go dlugo u doktora Hułasa w wawie tez dobry lekarz

Posted
27 minut temu, AnkaG napisał:

Kate nie pomogę w temacie ale pozdrawiamy :)

Ale milo Cie tu widziec. Tez Cie pozdrawiam i śliczne psiaki :-)

Posted

Ooooooo zanim się dowiedziałam o nazwisko (musiałam zapytać koleżankę) to już tu wszystko wiadomo . Właśnie o doktor Neskę chodziło. I potwierdzam, że doktor Marciński jest najlepszy :)

Posted

Kate a jak stan psi u Ciebie - jest Teddy, Nusia i Choco? I już? Czy coś się zmieniło?

U nas jest fajnie - Sisi z Karimem żyją w pełnej zgodzie. W lesie jest śmiesznie - Sisi biega sobie gdzie chce a Karim biega za nią.

Posted

U mnie ostatnie wziete psiaki to najpierw Nusia potem Choco, jeszcze prawie mialam teriera ale na szczescie znalezlismy dom. Liczba stala ;-)

Posted

I u nas tez maj-same choroby, jeszcze dzis u suni wzietej z dzialki sutek taki obrzmialy dzis zobaczylam. Nie wiem czy to stan zapalny czy guz. A dzis proba generalna w kosciele no komunia mojej malej. Jak byc w dwoch miejscach na raz-u weta i w kosciele? Nie znam sie na klopotach u suk bo u nas glownie psy od zawsze byly

Posted
39 minut temu, malawaszka napisał:

Sama nie wydumasz co to - wet musi zobaczyć

Trzymam za Was kciuki

Wet powiedzial ze ostatni sutek to nowotwor i albo para do wyciecia bo sa polaczone albo listwa. 

A do tego jej kumpel poza nia swiata nie widzi i boje sie o niego bo jak ja zabiore na zabieg to zeby nie oszalal jest stary i bardzo chory. Same zmartwienia

dla pocieszenia weszlam na strone Sznaucery w potrzebie i patrzylam na Psy w nowym domu i choc na chwile sie usmiechnelsm

Posted

Kate to faktycznie masz zmartwienie.Tą listwę trzeba usunąć.Nie ma na co czekać.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.

Posted

Bylam od razu u weta bo sie wystraszylam. Obejrzal, wymacal i powiedzial ze to pogrubialy tylko sutek, zwloknienie, bez bolesnosci. I obserwowac na razie, mam nadzieje ze to dobra diagnoza.

• 3 weeks later...
Posted

Tak rozmyslam o tym sutku powiekszonym pod skora u mojej suni co juz pisalam i jakos slowa lekarza mnie nie uspokoily ze obserwowac ze to ja nie boli i nie wycinac. Co myslicie? Nigdy suczek nie mialam i nie mam doswiadczenia. 

Posted

No to jeszcze sie poprzygladam. 

Pochwale sie ze Choco zostal amatorem psiej pasty do zebow, uwielbia ja i az go roznosi zeby zeby mu umyc. Jak pierwszy raz mylam zeby to prawie mi rece odgryzl

Posted

nie mam sie co czarowac ze im wyczyszcze te zebiska bo to trudne ale po takim zabiegu nie smierdzi z pyziora wiec troche jednak pasta neutralizuje paszcze