Pilar Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Tak wiem ale to już tydzien po zabiegu , Teraz jest na diecie Renal i z tego co mi wiadomo to dostaje często a w małych ilościach i rozcieńczane z wodą . z tego co wiem miała robione usg czy coś podobnego i wykryli u niej dosyć dużo gazów , a z tego co zrozumiałem jeżeli wymioty będą się powtarzać , dalej nie będzie robiła kupy to dopiero wtedy będą musieli otworzyć aby sprawdzić co z jelitem a teraz tak z mojego punktu widzenia , jeżeli będą ją otwierać to za tym idzie narkoza , a narkoza spowalnia prace nerek itd itp , więc jest możliwość ze znowu przestaną pracować. Sam już niewiem co mam o tym myśleć ;( Quote
gryf80 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 jeśli nie była przgotowana przed usg odpowiednio to normalna kolej rzeczy ze jelita były zgazowane.tak jest u kazdego zwierzaka. Quote
Pilar Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Psine mam w domu do godziny 18 , pózniej ją jade zawieść do weta aż do jutra chyba , że cos sie zmieni . Wymioty się więcej nie pokazały , kupke robi wodnistą , sika normalnie , ma apetyt i dzisiaj stwierdziliśmy z wetem żeby jej dać to co zwykle dostawała czyli kurczaka z wodą i zmiksowany w blenderze na ciapke , i dostaje mniejwięcej co 2 godziny po 2 łyżki stołowe . Wygląda na zachwyconą , że jest wkońcu u siebie w domu , cieszy sie i jest zainteresowana wszystkim dookoła . Mam nadzieje że sie to nie zmieni :) Quote
Pilar Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Dzisiaj jade po Here na stałe do domu , karnityna spadła do 3 wyniki są dobre , Hera normalnie je tylko nie stosujemy już diety Renal bo jak podawali jej miske to patrzała sie na pielegniarki dosłownie jak na debili :D dajemy jej teraz papke kurczaka z wodą i wcina jak szalona , prawdopodobnie jest wszystko okej , teraz tylko co jakis czas na badania kontrolne , o godzinie 16 mam po nią być , odezwe sie jeszcze dzisiaj wieczorem albo jutro w południe ! ;)) Quote
dcz Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Pięknie,super wiadomośc, tylko delikatnie z tym jedzeniem nie daj się zlapac na te piękne, głodne oczka, lepiej mniejsze ilości częściej niż ma byc problem. :kiss_2: dla Hery niech zdrowieje. Quote
Pilar Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Wiem o czym mówisz , to sie tyczy mojej mamy ona odrazu by jej całą miche zapchała :D zaczniemy od 3 łyżek co 2 godziny , a pózniej będziemy zwiększać ;)) Quote
Recommended Posts