aniah Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Dostałam dzisiaj od Agnieszki zdjęcia wyników biochemii od Mony. Niestety się na tym nie znam i nie wiem co jest co. Może Agnieszka (albo ktoś inny) wie i jak tu zajrzy to wyjaśni ;) Quote
maciaszek Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Parametry trzustkowe powyżej normy. Parametry nerkowe nieco poniżej normy. Parametry wątrobowe nieco podwyższone. Tyle wyczytałam. Quote
aniah Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Parametry trzustkowe powyżej normy. Parametry nerkowe nieco poniżej normy. Parametry wątrobowe nieco podwyższone. Tyle wyczytałam. Dziękujemy maciaszku za interpretację :) Mona aktualnie też dostaję karmę na trzustkę, więc trzymajmy kciuki, że wyniki się poprawią ;) Quote
choba Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ostatnio jest też gorzej z łapkami Mony. Wczoraj w ogóle nie chciała iść na spacer i cały wolontariat spędziła na kanapie. Miała być zgłoszona na rentgen. Quote
Recommended Posts