Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze.... no tak szkoda takich cudnych psiakow....
Jedyne, co jest w ich przypadku "dobre"... to to, ze one wlasciwie nie znaja niczego innego procz schroniskowego boksu i .... mam przynajmniej taka nadzieje ... przez to tak bardzo nie cierpia ....

Posted

W piatek poczytalam watek o hoteliku u Murki.
Naprawde swietne warunki i z tego co wyczytalam, to te dwie sliczne panienki sa drugie na liscie oczekujacych na miejsca, wiec to moze byc juz naprawde niedlugo.......

Posted

[quote name='zuziaM']W piatek poczytalam watek o hoteliku u Murki.
Naprawde swietne warunki i z tego co wyczytalam, to te dwie sliczne panienki sa drugie na liscie oczekujacych na miejsca, wiec to moze byc juz naprawde niedlugo.......[/quote]

Tak, nie sa daleko.... wiec cioteczki... Potrzebne sa jakies deklaracje finansowe, bo to platny hotelik...

Kto pomoze???

Posted

Sabinko jesteś niezłym motorem napędowym, jeżeli uzbierały się pieniążki dla Zuli to wierzę, że i dla którejś z tych panienek się uzbiera.

Ja niesetety jak zwykle finansowo nie pomogę, [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG] więc przynajmniej podniosę.

Posted

[quote name='grazyna9915']Sabinko jesteś niezłym motorem napędowym, jeżeli uzbierały się pieniążki dla Zuli to wierzę, że i dla którejś z tych panienek się uzbiera.

Ja niesetety jak zwykle finansowo nie pomogę, [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG] więc przynajmniej podniosę.[/quote]

Zula jest niestety bardzo daleko w kolejce.... Nie szybko pojdzie do hoteliku... Mysle ze jak przyjdzie czas na te dwie sunie (a sa duzo blizej niz Zula), to poprosze Zulowe cioteczki o pomoc finansowa... Zula naprawde szybko tam nie trafi, wiec cioteczki chyba nie predko beda dawac na nia... :-(