Arlene Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kto w końcu dostrzeże w Nich niesamowite psiaki i da domki? Quote
grazyna9915 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Biedactwa. Wierszyk cudowny, a banerek jest wyjątkowy. Quote
Rawa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Banerki pochodzą od Oli, więc wiadomo, że piękne. A wierszyk, lepszego nie było... Jak będę miała wenę to może coś lepszego uda mi się wymodzić. Quote
Rawa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dwie dziewczyny uwielbiające kąpiele słoneczne proszą o dobre domki... [CENTER][IMG]http://images6.fotosik.pl/163/1527673d9fab1347med.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Arlene Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Że też nikogo jeszcze nie zauroczyły, nie przypadły do serca... Quote
zuziaM Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/669796931ab57014.html"][IMG]http://images26.fotosik.pl/92/669796931ab57014med.jpg[/IMG][/URL] Pozwole sobie wkleic zdjecie mojej Isi ( w schronisku nosila imie Zosia ). Byla zabrana ze schroniska w Lublinie dwa lata temu. Czy to mozliwe, zeby moja Isia i Balbina byly spokrewnione ? ? ? Przeciez one sa jak dwie krople wody ! A to kundelki, wiec podobienstwo jest tym bardziej zadziwiajace. Zaraz sobie pobiore bannerek. Bede bardzo mocno trzymala kciuki za wspaniale domy dla dziewczynek, a szczegolnie dla Balbiny...... Quote
Mada:) Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Toż to Balbinka!! :-o Co za zbieg okoliczności!! :-o CUDNA SUNIECZKA! zuziaM - a ile Twoja sunia ma lat? Dziękujemy za zainteresowanie!! :loveu: Quote
zuziaM Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Mada:)']Toż to Balbinka!! :-o Co za zbieg okoliczności!! :-o CUDNA SUNIECZKA! zuziaM - a ile Twoja sunia ma lat? Dziękujemy za zainteresowanie!! :loveu:[/quote] Isia kiedy wychodzila do mnie ze schroniska miala w papierach napisane - wiek : 5 lat. Trudno to okreslic, ale moze i tak rzeczywiscie jest, wiec teraz ok. 7-8 latek. Zdjecie waszej Balbinki i watek wkleilam do isinego. Postaram sie jakos rozglosic ta slicznosc. Quote
Jo37 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mam propozycję . Spróbujmy pozbierać chętnych na opłacenie pobytu suczek w hotelu u Murki ( o ile się na to zgodzi).Jeżeli tak to trzeba zapisać je w kolejce . Może u Was jest możliwośc zorganizowania płatnego tymczasu , ale takiego,żeby popracował nad suniami . Ja deklaruję 100zł miesięcznie plus pomoc w transporcie . Quote
zuziaM Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Jo37']Mam propozycję . Spróbujmy pozbierać chętnych na opłacenie pobytu suczek w hotelu u Murki ( o ile się na to zgodzi).Jeżeli tak to trzeba zapisać je w kolejce . Może u Was jest możliwośc zorganizowania płatnego tymczasu , ale takiego,żeby popracował nad suniami . Ja deklaruję 100zł miesięcznie plus pomoc w transporcie .[/quote] [B]Myslcie dziewczyny, prosze ![/B] [B]Ja tez deklaruje sie na hotel albo platny tymczas.[/B] [B]I koniecznie zmiencie tytul..... tylko na jaki ? ? ?[/B] [B].... zeby cos o pomocy stalej na hotel bylo .....:roll:[/B] Boze ... ja juz spac przez ta slicznosc nie moge :placz:! ! ! Przeciez moja Isia jest najkochansza psina na swiecie ... to ideal psa ! Ja w zyciu sie z czyms takim nie spotkalam .... i jak pomysle, ze Balbinka ma taki sam charakter ......:placz: Dlaczego ta " druga Isia " siedzi tak dlugo w schonisku :placz: ? ? ? ? Quote
Rawa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Kochane dziewczyny! Jest mi bardzo miło i ogrooomnie Wam dziękuję za takie zainteresowanie. Razem możemy więcej, więc myślę, że uda nam sie coś wymyśleć. Co do Isi to jest rzeczywiście bardzo podobna do Balbinki. Jeśli zas chodzi o kwestię hoteliku... Prawdę mówiąc u nas z pieniędzmi na opłacenie płatnego DT krucho... Quote
Arlene Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Nasza Balbinka i Isia są faktycznie bardzo do siebie podobne! To niezwykły zbieg okoliczności :) Co do hoteliku, jak już napisała Rawa, z pieniędzmi na utrzymanie suniek tam, byłoby trudno. Sami z pewnością nie damy rady... Jednak uważam, że razem może uda nam się coś zorganizować, spróbować chociaż pomóc Balbinie i Tosi. Quote
grazyna9915 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Jo37']Mam propozycję . Spróbujmy pozbierać chętnych na opłacenie pobytu suczek w hotelu u Murki ( o ile się na to zgodzi).Jeżeli tak to trzeba zapisać je w kolejce . Może u Was jest możliwośc zorganizowania płatnego tymczasu , ale takiego,żeby popracował nad suniami . Ja deklaruję 100zł miesięcznie plus pomoc w transporcie .[/quote] Tymczasu w Tychach na razie nie mamy, nawet płatnego. Jedyny tymczas dla psiaków (i to małych) ja prowadzę, ale w Tej chwili jestem zapchana. Pieniędzy zadeklarować niestety nie mogę, bo muszę utrzymać moją gromadkę, i za niedługo zabieramy się za organizowanie wystaw, które niestety pochłaniają sporo gotówki. W Tychach mamy tylko dwie pełnoletnie dogomaniaczki, pozostała ekipa jest niepełnoletnia i niezarabiająca, więc ze środkami zawsze jest krucho. W każdym razie macie rację coś trzeba zrobić. Powoli ruszamy jednak z bazarkami, mamy też inne plany (niestety długotrwałe), ale mam nadzieję, że wypalą. Quote
Arlene Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 I ja... Choć tyle na razie możemy dla Nich zrobić. Quote
magda z. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 iestety, tymaczsów jak na lekasrtwo albo mniej Quote
Jo37 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Moja propozycja jest aktualna .Czy sprawdziłyscie możliwość hotelu u Murki ? Quote
Rawa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Niestety to daleko. Tzn. nie mówimy nie, jednak gdyby znalazł się jakiś hotelik/tymczasik bliżej Tychów, w którym moglibyśmy odwiedzać Balbinkę na pewno byłoby to korzystniejsze. Właśnie jesteśmy na etapie dowiadywania się w tym kierunku. Trzymajcie kciuki! Quote
zuziaM Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Rawa']Właśnie jesteśmy na etapie dowiadywania się w tym kierunku. Trzymajcie kciuki![/quote] Trzymam z calej sily ... tak mi przykro patrzec na Balbinke za kratami .....:shake: Quote
Recommended Posts