Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banerki pochodzą od Oli, więc wiadomo, że piękne.
A wierszyk, lepszego nie było... Jak będę miała wenę to może coś lepszego uda mi się wymodzić.

Posted

Dwie dziewczyny uwielbiające kąpiele słoneczne proszą o dobre domki...

[CENTER][IMG]http://images6.fotosik.pl/163/1527673d9fab1347med.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/669796931ab57014.html"][IMG]http://images26.fotosik.pl/92/669796931ab57014med.jpg[/IMG][/URL]

Pozwole sobie wkleic zdjecie mojej Isi ( w schronisku nosila imie Zosia ).
Byla zabrana ze schroniska w Lublinie dwa lata temu.
Czy to mozliwe, zeby moja Isia i Balbina byly spokrewnione ? ? ?
Przeciez one sa jak dwie krople wody ! A to kundelki, wiec podobienstwo jest tym bardziej zadziwiajace.

Zaraz sobie pobiore bannerek.
Bede bardzo mocno trzymala kciuki za wspaniale domy dla dziewczynek, a szczegolnie dla Balbiny......

Posted

Toż to Balbinka!! :-o Co za zbieg okoliczności!! :-o
CUDNA SUNIECZKA! zuziaM - a ile Twoja sunia ma lat?
Dziękujemy za zainteresowanie!! :loveu:

Posted

[quote name='Mada:)']Toż to Balbinka!! :-o Co za zbieg okoliczności!! :-o
CUDNA SUNIECZKA! zuziaM - a ile Twoja sunia ma lat?
Dziękujemy za zainteresowanie!! :loveu:[/quote]

Isia kiedy wychodzila do mnie ze schroniska miala w papierach napisane - wiek : 5 lat.
Trudno to okreslic, ale moze i tak rzeczywiscie jest, wiec teraz ok. 7-8 latek.

Zdjecie waszej Balbinki i watek wkleilam do isinego.
Postaram sie jakos rozglosic ta slicznosc.

Posted

Mam propozycję . Spróbujmy pozbierać chętnych na opłacenie pobytu suczek w hotelu u Murki ( o ile się na to zgodzi).Jeżeli tak to trzeba zapisać je w kolejce .
Może u Was jest możliwośc zorganizowania płatnego tymczasu , ale takiego,żeby popracował nad suniami . Ja deklaruję 100zł miesięcznie plus pomoc w transporcie .

Posted

[quote name='Jo37']Mam propozycję . Spróbujmy pozbierać chętnych na opłacenie pobytu suczek w hotelu u Murki ( o ile się na to zgodzi).Jeżeli tak to trzeba zapisać je w kolejce .
Może u Was jest możliwośc zorganizowania płatnego tymczasu , ale takiego,żeby popracował nad suniami . Ja deklaruję 100zł miesięcznie plus pomoc w transporcie .[/quote]

[B]Myslcie dziewczyny, prosze ![/B]
[B]Ja tez deklaruje sie na hotel albo platny tymczas.[/B]
[B]I koniecznie zmiencie tytul..... tylko na jaki ? ? ?[/B]
[B].... zeby cos o pomocy stalej na hotel bylo .....:roll:[/B]

Boze ... ja juz spac przez ta slicznosc nie moge :placz:! ! !
Przeciez moja Isia jest najkochansza psina na swiecie ... to ideal psa !
Ja w zyciu sie z czyms takim nie spotkalam .... i jak pomysle, ze Balbinka ma taki sam charakter ......:placz:
Dlaczego ta " druga Isia " siedzi tak dlugo w schonisku :placz: ? ? ? ?

Posted

Kochane dziewczyny! Jest mi bardzo miło i ogrooomnie Wam dziękuję za takie zainteresowanie. Razem możemy więcej, więc myślę, że uda nam sie coś wymyśleć.
Co do Isi to jest rzeczywiście bardzo podobna do Balbinki.
Jeśli zas chodzi o kwestię hoteliku...
Prawdę mówiąc u nas z pieniędzmi na opłacenie płatnego DT krucho...

Posted

Nasza Balbinka i Isia są faktycznie bardzo do siebie podobne! To niezwykły zbieg okoliczności :)
Co do hoteliku, jak już napisała Rawa, z pieniędzmi na utrzymanie suniek tam, byłoby trudno. Sami z pewnością nie damy rady... Jednak uważam, że razem może uda nam się coś zorganizować, spróbować chociaż pomóc Balbinie i Tosi.

Posted

[quote name='Jo37']Mam propozycję . Spróbujmy pozbierać chętnych na opłacenie pobytu suczek w hotelu u Murki ( o ile się na to zgodzi).Jeżeli tak to trzeba zapisać je w kolejce .
Może u Was jest możliwośc zorganizowania płatnego tymczasu , ale takiego,żeby popracował nad suniami . Ja deklaruję 100zł miesięcznie plus pomoc w transporcie .[/quote]

Tymczasu w Tychach na razie nie mamy, nawet płatnego. Jedyny tymczas dla psiaków (i to małych) ja prowadzę, ale w Tej chwili jestem zapchana.

Pieniędzy zadeklarować niestety nie mogę, bo muszę utrzymać moją gromadkę, i za niedługo zabieramy się za organizowanie wystaw, które niestety pochłaniają sporo gotówki. W Tychach mamy tylko dwie pełnoletnie dogomaniaczki, pozostała ekipa jest niepełnoletnia i niezarabiająca, więc ze środkami zawsze jest krucho.

W każdym razie macie rację coś trzeba zrobić.

Powoli ruszamy jednak z bazarkami, mamy też inne plany (niestety długotrwałe), ale mam nadzieję, że wypalą.

Posted

Niestety to daleko. Tzn. nie mówimy nie, jednak gdyby znalazł się jakiś hotelik/tymczasik bliżej Tychów, w którym moglibyśmy odwiedzać Balbinkę na pewno byłoby to korzystniejsze. Właśnie jesteśmy na etapie dowiadywania się w tym kierunku. Trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Rawa']Właśnie jesteśmy na etapie dowiadywania się w tym kierunku. Trzymajcie kciuki![/quote]

Trzymam z calej sily ... tak mi przykro patrzec na Balbinke za kratami .....:shake: