Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę no, nie dość, że psiak łagodny, chętny do zabawy, to jeszcze taki piękny, a nawet to nie może mu pomóc znaleźć domu... :( podeślę wątek znajomym, może wśród nich znajdzie się osoba, która będzie mogła mu zapewnić dom.

Posted

Poszedł kolejny przelew za Tekusia.. Jeden z czterech :( Nie wiemy czy fundacja da radę za kolejny miesiąc zapłacić 1600 zł. Tylko w tym tygodniu za "nagłe wypadki" mamy fakture u weterynarzy 1000 zł a czekają nas sterylizacje i kastracje...

Może jakaś ciotka chciałaby zostać wirtualnym opiekunem ? Niekoniecznie Tekusia.. http://mondocane-jg.com.pl/ Zwierzaków jest do wyboru do koloru :( Chyba założę im wspólny wątek

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Tekuś miał przez moment domek. Krótko jednak się nim cieszył :( A był psiakiem idealnym... Zaakceptował kota , nie robił żadnych problemów. Niestety wydarzyła się tragedia w rodzinie właścicieli. Nie byliby w stanie zając się odpowiednio psem w tej sytuacji ponieważ nie mieliby dla niego czasu, więc zdecydowali się oddać go mimo że skradł już ich serce :( Tak więc Tekuś cały czas szuka domu!

Posted

No niestety pecha chłopak ma strasznego :( Dzisiaj siądę do jego ogłoszeń może akurat ktoś go wypatrzy...

80626898401131733513.jpg

Zapraszam na bazarek na rzecz fundacji:

www.dogomania.com/forum/topic/146267-bazarek-na-rzecz-fundacji-mondo-cane-jelenia-g%C3%B3rakwiecie%C5%84/

Pieniążki oczywiście częściowo będą przeznaczone na hotelikowania naszych bid :(

• 3 weeks later...
Posted

Co tu ukrywać... Tekuś jest cudowny :) Już się psiak raczej zaaklimatyzował. Faaajny jest, spokojny, grzeczny (no, zdarza mu się jeszcze czasem sprawdzić, czy może jednak już można spać na łóżku ;p). Naprawdę, tak cichutkiego i opanowanego psa to jeszcze nie mieliśmy. Ale kurczę... jaki z niego jest przytulak, ja nie wiem czy w jego mniemaniu jest coś takiego jak "za dużo pieszczot" ;). Wzięłam go dzisiaj na długą linkę, żeby sprawdzić jak tam z przywołaniem na otwartym terenie i nad tym musimy popracować, ale chłopak sprytny i skłonny do nauki, to jesteśmy dobrej myśli :)

Tu kilka zdjęć przylepy

IMG_2693.jpg

IMG_2690.jpg

IMG_2681.jpg

IMG_2676.jpg

IMG_2696.jpg

Posted

Właśnie miałam pisać dzisiaj że znalazł cudowny domek u Was i czekamy na zdjęcia <33333 !

Dziękujemy za szanse dla chłopaka.

Tekusiu cudownie Cię widzieć tak szczęśliwym ! <3