Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie-to nie ma znaczenia,ze wakacje.To ta nozka odstrasza ludzi i tylko ona.Po zdrowego Romeo,rownie chwytliwego jak Chiłek,mialam ponad 20 telefonow,w ciagu 2-3 dni.

Posted

brazowa1 napisał(a):

Oddany na pewno nie (albo ten ktos sie nie przyznał).W karte musze zajrzec.

bo nie ma takiej informacji a bardzo jestem ciekawa-
o.k.Brązowa to zerknij;)

Posted

Ma tylko trójmiejskie. Zrób Gabi :lol:
Tylko w tekscie trzeba zmienić to o nóżce. Ona taka zostanie, to dawny uraz. Już po prześwietleniach i oględzinach u weta.

Posted

Najważniejsze, żeby w tytule była mowa o tym, że to szczeniak, i że chihuahua, bo jeżeli ktoś szuka takiego małego, to w wyszukiwarce może wpisać te słowa, a "chiłek" na pewno nikt nie wpisze! Będzie miał wtedy większe szanse!

Posted

Chiłek jest super-powiem więcej, że szczerze jestem zdziwiona, że nikt się nie interesuje-on ma mały defekcik tylko-ma przecież oczy-wszystkie łapki-jest młody-malutki-co jest wielkim atutem-nie wiem:shake: ale wiem jedno-niebawem znajdzie domek tymczasowy.....bo....gdy Bułeczka, któa jest u mnie na tymczasie wydam ją do dobrego domu-to Chiłek byłby tym po niej:evil_lol: byłoby to za ok.2 tyg do 3 bo jest jeszcze przed sterylizacją-oczywiście jeśli dom w międzyczasie się objawi stały dla Chiłka.
P.S. TZ na 1000% się zgodzi na Chiłka bo powiem mu, że jest uratowany z laboratorium i nie zdążyli wszystkich łapek mu tak załatwic-to jeszcze karze mi w nocy po niego jechac:diabloti: :evil_lol:

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: Oktawio, jesteś niesamowita!!!!! :evil_lol:
Mam nadzieję, ze Chiłek w ciągu tych kilku tygodni znajdzie dom i nie bedziesz musiała narażać TZ-ecika na takie historyjki-koszmarki. Bo widać wrażliwy jest.

Posted

Oktawia - ty to masz metody na facetów !!!! Chiłek - gwiazdeczko wytrzymaj trochu jesli nikt Cie do tego czasu nie weźmie będziesz rozpieszczany przez Oktawie i jej TZ-ta :evil_lol: