weihaiwej Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :evil_lol: ha ha ha, no nie, to dobre :P A ja do Ciebie dzwoniłam, ale miałaś wyłączony telefon :cool1: My szliśmy nad Odrą, wzdłuż ZOO, do parku w ogóle nie zawitaliśmy :lol: Iru padła po półtoragodzinnym bieganiu w słońcu, zwłaszcza, że wcześniej byliśmy na Ślęży :) Koniecznie musimy umówić się znowu, tylko ja jutro na tydzień wyjeżdżam:roll: Quote
Atena Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Dawajcie nastepny termin, ale tak bym mogła byc :D (żart) Tez proponuje weekend Quote
Pasavera Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='weihaiwej']No i po spacerku :D Pogoda cudowna, psiaki - Tofi i Iru - pobiegały nad Odrą, chłodząc sie w niej od czasu do czasu. Znalazły też martwego jeża, a więc mają nowe perfumy ;) [/QUOTE] Czyli spacerek można uznać za udany mimo małej frekfencji :multi: a to najważniejsze :-D A fotki jakieś są? :oops: mam nadzieję, że na następnym zjawię się z Figulińską ;) :-) Quote
orzech Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No spacerek byl udany (ale nasza wataha liczyla tylko dwa pieski :mad: ) Oczywiscie nie wytrzymalem i zlapalem akite za kite :lol: Tak pieknego ogona jeszcze nie widzialem ;) Mam nadzieje, ze niedlugo znowu gdzies wyskoczymy, z tym ze bede juz sprawdzal obecnosc... a jak ktos nie przyjdzie to .... :evil_lol: Szkoda, ze minelismy sie z ulvhedinn, ale nadrobimy to jakas. A fotek niestety nie ma :/ obiecuje, ze nastepnym razem wezme aparat. Quote
weihaiwej Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='orzech']A fotek niestety nie ma :/ obiecuje, ze nastepnym razem wezme aparat.[/quote] A ja miałam aparat i zostawiłam go w samochodzie, zapomniałam o nim :oops: Trzeba to koniecznie nadrobić :) Pomysł ze sprawdzaniem obecności jest bardzo dobry :lol: Quote
ulvhedinn Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to ja już będę grzeczna:oops: i awaria telefonu też już usunięta... To kiedy następny spacerek? Quote
Atena Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 mi teoretycznie też park południowy pasuje, i tak daleko i tak, ale wiem jak dojechać ale napewno sama nie trafie Quote
ulvhedinn Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Nam pasuje nawet bardzo- dobry dojazd!!!:evil_lol: Quote
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='ulvhedinn']No to kiedy się spotykamy??:mad:[/quote] Ja niestety będę dopiero za tydzień we Wrocławiu :( Quote
imagination Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='ulvhedinn']No to kiedy się spotykamy??:mad:[/quote] Mam miłą suczkę doga niem.- łagodna i delikatna, nie zgniecie nawet yorka!!! Chętnie się spotkam. W najblizszym czasie mogę w okolicy mojego osiedla i parku między moim osiedlem i kozanowem. Posesji moge w każdym miejscu Wrocka. Quote
Komanka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ja z moją jamniczką chętnie spotkamy się na spacerze we Wrocławiu. Miejsce obojętne, od czego są tramwaje :-) Może 11 czerwca (niedziela) po poludniu? Albo następny weekend? Quote
Atena Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja mieszkam przyw Widawie, więc wszwedzie daleko ale właśnie od czego jest komunikacja miejska ;) 608 potem 1 czy 7 i hej :P Tym bardziej, ze mała będe przyzwyczajać do komunikacji miejskiej po zabiegu by jeździc z nią do psiego przedszkola, a potem do jakiegos klubu psich sportów, jeszcze nie wiem jakiego. Zależy jakie są :D Quote
Iv Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Bedzie nie na temat. Nie jestem z Wroclawia, ale czasem jade autobusem i widze psa w malym boksie i cos mi sie wydaje, ze nie ma tam dobrych warunkow:-( . Czy moglby to ktoz z Was sprawdzic? Pies siedzi w boksie na terenie zlomowni ,po lewej stronie, przy ul. Karwińskiej - boczna Krakowskiej. Tak mniej wiecej widac to z mapy. Pies jest duzy, czarny. za wiele nie widac, bo zaslaniaja drzewa. Meczy mnie ta sprawa. Moze ktos to sprawdzi??:placz: Dzieki Quote
Pasavera Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Iv ja niestety na razie nie mogę pomóc :-( To co dogomaniacy? Kiedy następny spacerek? Może w przyszłym tygodniu? :razz: Quote
ulvhedinn Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No i co? Wrocławianie zapadli w letni letarg, czy jak??:mad: Quote
Korenia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='ulvhedinn']No i co? Wrocławianie zapadli w letni letarg, czy jak??:mad:[/quote] Oczywiście, że nie ;) My z Pasaverą idziemy jutro wieczorkiem ;) Nad Ślężę ;) Przyłączycie się :> ? Quote
Korenia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Odcinek między Nowym Dworem, a Muchoborem Wielkim. Quote
ulvhedinn Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ode mnie straszny kawał drogi... To jest za działkami i laskiem? A po drugiej stronie rzeczki są ruiny przepompowni i budynki fabryczne? Quote
Korenia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='ulvhedinn']Ode mnie straszny kawał drogi... To jest za działkami i laskiem? A po drugiej stronie rzeczki są ruiny przepompowni i budynki fabryczne?[/quote] Yyy... to jest przed laskiem tysiąclecia.. o niego pewnie też zachaczymy.. ale nie kojarze żadnych ruin.. :icon_roc: Quote
ulvhedinn Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A w którym miejscu się spotykacie? I o której? Quote
Korenia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dokładnie to jeszcze nie wiemy ;) Ale tak wieczorkiem około 19, bo upał jak nie wiem.. to Ci napiszę później na PW :) Quote
Recommended Posts