Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: ha ha ha, no nie, to dobre :P A ja do Ciebie dzwoniłam, ale miałaś wyłączony telefon :cool1: My szliśmy nad Odrą, wzdłuż ZOO, do parku w ogóle nie zawitaliśmy :lol:
Iru padła po półtoragodzinnym bieganiu w słońcu, zwłaszcza, że wcześniej byliśmy na Ślęży :)
Koniecznie musimy umówić się znowu, tylko ja jutro na tydzień wyjeżdżam:roll:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='weihaiwej']No i po spacerku :D Pogoda cudowna, psiaki - Tofi i Iru - pobiegały nad Odrą, chłodząc sie w niej od czasu do czasu. Znalazły też martwego jeża, a więc mają nowe perfumy ;) [/QUOTE]
Czyli spacerek można uznać za udany mimo małej frekfencji :multi: a to najważniejsze :-D
A fotki jakieś są? :oops:

mam nadzieję, że na następnym zjawię się z Figulińską ;)
:-)

Posted

No spacerek byl udany (ale nasza wataha liczyla tylko dwa pieski :mad: )
Oczywiscie nie wytrzymalem i zlapalem akite za kite :lol:
Tak pieknego ogona jeszcze nie widzialem ;)
Mam nadzieje, ze niedlugo znowu gdzies wyskoczymy, z tym ze bede juz sprawdzal obecnosc... a jak ktos nie przyjdzie to .... :evil_lol:
Szkoda, ze minelismy sie z ulvhedinn, ale nadrobimy to jakas.
A fotek niestety nie ma :/ obiecuje, ze nastepnym razem wezme aparat.

Posted

[quote name='orzech']A fotek niestety nie ma :/ obiecuje, ze nastepnym razem wezme aparat.[/quote]

A ja miałam aparat i zostawiłam go w samochodzie, zapomniałam o nim :oops: Trzeba to koniecznie nadrobić :)
Pomysł ze sprawdzaniem obecności jest bardzo dobry :lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']No to kiedy się spotykamy??:mad:[/quote]

Mam miłą suczkę doga niem.- łagodna i delikatna, nie zgniecie nawet yorka!!!
Chętnie się spotkam. W najblizszym czasie mogę w okolicy mojego osiedla i parku między moim osiedlem i kozanowem. Posesji moge w każdym miejscu Wrocka.

Posted

Ja z moją jamniczką chętnie spotkamy się na spacerze we Wrocławiu. Miejsce obojętne, od czego są tramwaje :-) Może 11 czerwca (niedziela) po poludniu? Albo następny weekend?

Posted

Ja mieszkam przyw Widawie, więc wszwedzie daleko ale właśnie od czego jest komunikacja miejska ;)
608 potem 1 czy 7 i hej :P
Tym bardziej, ze mała będe przyzwyczajać do komunikacji miejskiej po zabiegu by jeździc z nią do psiego przedszkola, a potem do jakiegos klubu psich sportów, jeszcze nie wiem jakiego. Zależy jakie są :D

Posted

Bedzie nie na temat. Nie jestem z Wroclawia, ale czasem jade autobusem i widze psa w malym boksie i cos mi sie wydaje, ze nie ma tam dobrych warunkow:-( . Czy moglby to ktoz z Was sprawdzic?
Pies siedzi w boksie na terenie zlomowni ,po lewej stronie, przy ul. Karwińskiej - boczna Krakowskiej. Tak mniej wiecej widac to z mapy.
Pies jest duzy, czarny. za wiele nie widac, bo zaslaniaja drzewa.
Meczy mnie ta sprawa. Moze ktos to sprawdzi??:placz:
Dzieki

Posted

[quote name='ulvhedinn']No i co? Wrocławianie zapadli w letni letarg, czy jak??:mad:[/quote]
Oczywiście, że nie ;) My z Pasaverą idziemy jutro wieczorkiem ;) Nad Ślężę ;) Przyłączycie się :> ?

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ode mnie straszny kawał drogi... To jest za działkami i laskiem? A po drugiej stronie rzeczki są ruiny przepompowni i budynki fabryczne?[/quote] Yyy... to jest przed laskiem tysiąclecia.. o niego pewnie też zachaczymy.. ale nie kojarze żadnych ruin.. :icon_roc: