imagination Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja moge codzienie spotkac sie w parku miedzy osiedlem kosmonautow a kozanowem. Tam jest ul.Lotnicza (koncowka Legnickiej). Nie mam auta aby dowiezc suke w inne miejsca, a chetnie sie poznam z Wami!!! Quote
ka_rolca Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja też chętnie z Gratkiem poznam innr wrocławie psiaki :) My z kolei rezydujemy niemal w rynku :) Ale zapraszamy :) Quote
Atena Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja narazie bede małą przyzwyczajać do komunikacji miejskiej.... Miejsce mimo, ze dla nas daleko to moze i by odpowiadało. Lecz data nie. Poprostu mam kawałek a to srodek tygodnia. Quote
Aisa Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Też się przypominam :) Mi pasuje najbardziej w soboty :) Pozdrawiam Asia Quote
orzech Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 hmm... z tego co widze, sobota 3 czerwca pasuje wiekszosci... wiec moze lepiej bedzie jak zostanie ten termin :roll: Bo w sumie nigdy nie znajdziemy takiego dnia, zeby pasowalo wszystkim : ( Mysle, ze jak sie rozkrecimy to bedziemy robic czesciej takie spacerki, wiec kazdy sie w koncu zalapie :lol: Pozostaje tylko jeszcze miejsce... statystyki:lol: : park szczytnicki 2 osoby park poludniowy 1 osoba kosmonaltow - kozanow 1 osoba okolice rynku 1 osoba Jak cos pomylilem to mnie poprawcie :P Quote
Aisa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 hm 3 też mi nie pasuje (zawody agility) a jestem z okolic Parku Południowego Quote
Pasavera Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='orzech'] statystyki:lol: : park szczytnicki 2 osoby park poludniowy 1 osoba kosmonaltow - kozanow 1 osoba okolice rynku 1 osoba [/QUOTE] Ja mieszkam na Nowym Dworze - mamy Park Milenijny (jeśli można go wogóle nazwać parkiem - bo nie wygląda jak prawdziwy park :lol: ) Asia idziesz na zawody? :multi: Zulus juz tak wytrenowany? :-) Quote
Aisa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Pasavera'] Asia idziesz na zawody? :multi: Zulus juz tak wytrenowany? :-)[/quote] Eee, co Ty ;) Jeszcze nie ;) Jadę tylko popatrzeć :) Izo a idziesz z Fiśką ? ;) Quote
Pasavera Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Aisa']Izo a idziesz z Fiśką ? ;)[/QUOTE] :lol: nieee Figa jeszcze sie nie nadaje na zawody :wink: Biegałaby do wszystkich psów będących w pobliżu toru :roll: ;) Quote
Atena Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ja to z obrzeza Wrocławia jestem, ale dojechac nie zaszkodzi. Szczerze mówiac 3 mi pasuje. Akurat będe przyzywczajać Roxy do autobusów i tramwajów, a że zmieniam psie przedszkole to w przyszłym tygodniu nie mam zajęc. Mi pasuje w Parku Południowym, moze i to kawałek, ale mam jak dojechac :P Tylko mam nadzieje, że nie tak blisko ruchliwej drogi, by mała przez przypadek sie nie rozpędziła na droge, choc na przywoływanie przychodzi i nie zbliża sie do samochodów. Quote
Korenia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Pasavera']Ja mieszkam na Nowym Dworze - mamy Park Milenijny (jeśli można go wogóle nazwać parkiem - bo nie wygląda jak prawdziwy park :lol: )[/quote] Ja też z nowego dworu. Może ktos jeszcze jest ;) Pasavera znam Cię z widzenia ;) Quote
Pasavera Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Korenia']Ja też z nowego dworu. Może ktos jeszcze jest ;) Pasavera znam Cię z widzenia ;)[/QUOTE] :crazyeye: nie myślałam, że znajdzie się osoba z ND :lol: Może będzie nas więcej to pójdziemy na mini Dogomaniacki spacerek nad Ślęzę :multi: A jeśli nie, to pójdziemy same jak zechcesz ;) A co z tym większym spacerkiem? Bo coś cisza a termin zbliża się z każdym dniem :wink: Quote
orzech Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja sie poddaje nie mam pojecia jak to zoorganizowac :niewiem: :grab: :lol: Quote
ulvhedinn Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Może tak: skoro wielu osobom pasuje [B]SOBOTA 3.06.[/B] to może jednak spotkamy się w okolicach Parku Szczytnickiego- albo nad Odrą [B]koło Przystani Zwierzynieckiej [/B]powiedzmy o [B]12.00. [/B]Co wy na to? Quote
weihaiwej Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ulvhedinn, jak najbardziej, my się piszemy - tylko może być o [B]13.00[/B]? Quote
ulvhedinn Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Czyli tak: [B][SIZE=3]PRZYSTAŃ ZWIERZYNIECKA 3.06 (sobota) G.[COLOR=red]13.00[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Na razie wiadomo, żę będzie:[/COLOR] 1.Weihaiwei 2.ulv Kto jeszcze??? Quote
weihaiwej Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ulv, będziesz z KrAksą? nie moge się doczekać, żeby zobaczyć jak śmiga na wózeczku. Wezmę aparat :) A jak na nią reaguja inne psy? Zazdroszczą takiego furacza? ;) Quote
ulvhedinn Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='weihaiwej']Ulv, będziesz z KrAksą? nie moge się doczekać, żeby zobaczyć jak śmiga na wózeczku. Wezmę aparat :) A jak na nią reaguja inne psy? Zazdroszczą takiego furacza? ;)[/quote] Jasne, że z KrAksą!!!! Psy różnie: niektóre obojętnie ,większość z zainteresowaniem, czasem się boją troszkę (szczególnie młodziki)...:evil_lol: Quote
orzech Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :painting: Jezeli przystan zwierzyniecka to bede napewno :painting: Quote
weihaiwej Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Czyli mamy trzy osoby: ulv, ja i orzech. Kto następny się odważy? ;) Quote
Pasavera Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Korenia']Jeżeli bliżej ci na nowy dwór to zapraszamy :)[/QUOTE] tak, zapraszamy :multi: szkoda, że mnie nie będzie w sobotę, no ale trudno :roll: Pewnie będzie jeszcze dużo okazji do spotkań, więc kiedyś się poznamy :-) Quote
weihaiwej Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 No i po spacerku :D Pogoda cudowna, psiaki - Tofi i Iru - pobiegały nad Odrą, chłodząc sie w niej od czasu do czasu. Znalazły też martwego jeża, a więc mają nowe perfumy ;) Szkoda tylko, że było nas tak mało :mad: Ulv, co się stało, dlaczego nie dotarłaś z Aksą? A może byłaś, tylko i ja, i orzech się spóźniliśmy :oops: Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Łaaaa!!! Ja też się spóźniłam:oops: i nawet was szukałam- ale:shake: Gdzie poszliście? Bo my z Aksą trochę nad Odrę - a potem do parku i teraz mam nareszcie zmęczonego psa... Trzy godziny ganiania zamordowane tysiąc patyków i... 63 razy tłumaczenie "dlaczego ona jeździ..." itp.... A mała znalazła zdechłą mysz i też usiłowała się tarzać, ale wózek odmówił współpracy:evil_lol: Może się umówimy jeszcze raz?? Quote
Recommended Posts