madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No nie. O jedno goopie pytanie za duzo. Ide se spac. Mam okres i nie bedzie mie krzyz od siedzenia bolala nadaremno. I sa wewery!! Dziupli nie widzi? EDIT: Poszlam :obrazic:[/QUOTE] Ja też mam okres :obrazic: Dziuple...Ale puste!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też mam okres :obrazic: Dziuple...Ale puste!![/QUOTE] Skad wiesz ze puste??!! :obrazic: I nie pros mnie zebym zostala!! Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] EDIT: Poszlam :obrazic:[/QUOTE] No nie wierzę.. Byłabyś w stanie rozstać się ze mną w takiej atmosferze??! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Skad wiesz ze puste??!! :obrazic: I nie pros mnie zebym zostala!![/QUOTE] A Ty skąd wiesz, że pełne, aaa? Twa prośba jest dla mnie rozkazem!! :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madziasto4']No nie wierzę.. Byłabyś w stanie rozstać się ze mną w takiej atmosferze??! :obrazic:[/QUOTE] Bylabym! :obrazic: Quote
Aga76 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [SIZE=1][COLOR=LightBlue]Super dogonowela ! [/COLOR][/SIZE] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSstinky.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madziasto4']A Ty skąd wiesz, że pełne, aaa? Twa prośba jest dla mnie rozkazem!! :obrazic:[/QUOTE] Wiem bo to MOJ las!! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bylabym! :obrazic:[/QUOTE] Ślepowronie jeden!! A ja Ci przepis napisałam!! Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wiem bo to MOJ las!! :obrazic:[/QUOTE] Dobra, zgoda- Twój las, ale....MOJA pasta jajeczna!! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madziasto4']Ślepowronie jeden!! A ja Ci przepis napisałam!![/QUOTE] Widzialam!! Jest goopi i bez sensu czekalam i dobrze ze Fidlasta poszla, bo tez by sie na Twoich bzdurach zawiodla :obrazic: [quote name='madziasto4']Dobra, zgoda- Twój las, ale....MOJA pasta jajeczna!! :evil_lol:[/QUOTE] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSgaah.gif[/IMG] widzisz i nie grzmisz!!!! Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Widzialam!! Jest goopi i bez sensu czekalam i dobrze ze Fidlasta poszla, bo tez by sie na Twoich bzdurach zawiodla :obrazic: [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSgaah.gif[/IMG] widzisz i nie grzmisz!!!![/QUOTE] Bo Ty się nie znasz na wampirzych gustach :roll: I zrzuć bombę na tę trąbę :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madziasto4'] I zrzuć bombę na tę trąbę :roll:[/QUOTE] Sama żeś trąba! Koniec i bomba kto czytał ten trąba, dobranoc i => :obrazic: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Sama żeś trąba! Koniec i bomba kto czytał ten trąba, dobranoc i => :obrazic:[/QUOTE] Nie wywijaj tak tymi łapkami, bo Ci się poplączą :roll: I wcale tego nie przeczytałam.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nie ma mnie <obrazamajestatu> Poszlam. Spie. Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Tiaaa, pewnie se tryb ukryty zrobiłaś i podglądasz mnie, czekając na moją reakcję :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='madziasto4']Tiaaa, pewnie se tryb ukryty zrobiłaś i podglądasz mnie, czekając na moją reakcję :roll:[/QUOTE] Chcialabys :roll: Dobry dzien! Jestem z kawusia i emotki juz dzialaja :multi: Quote
tigrunia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Już myslałam, ze nikt nie wejdzie dziś na to dogo .. Ja już po kawusi i dwie drożdżówy zjadłam bo nowy piec przywieźli do firmy i próba generalna była :D:D Quote
Anusia & Alutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dzien dobry Tigrunia :grins: Ktora to chciala drozdzowke? Szybciutko, bo nowy piec trza przetestowac :eviltong: Ja wlasciwie wpadlam na kawke tylko. Piętrzy sie przede mna sterta ustaw z administracyjnego gospodarczego brrrr i musze sie w koncu za to wziac bo ciezko bedzie... Wogole rączki mi sie zrobily szorstkie ale, o dziwo, od wewnatrz... Musze wymyslic jakas magiczna miksture na to. Quote
tigrunia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No szybciutko bo juz się kończą!! Są z budyniem i ze śliwką :) Jeszcze ciepłe!! Quote
madziasto4 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Czołem 8) Ja to chętnie ze śliwką :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Agaaaa szybko! W sumie to tylko śliwka a nie Pan Śliwek, ale wydaje mi sie ze moga smakowac podobnie!! Quote
koregra Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Halo :lol: Anusia ja Cie prosim bardzo daj choć fotusie Aluni juz nie pamiętam jak ślicznotka wyglada Quote
Anusia & Alutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 halo halo! nawet zrobilam dzisiaj fotke Ali... kusilam ja mieskiem zeby zostala przez sekunde w miejscu. zrzuce jutro na kompa i zobacze co z tego wyjszlo. gdzie wszyscy sa? Quote
Aga76 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Agaaaa szybko! W sumie to tylko śliwka a nie Pan Śliwek, ale wydaje mi sie ze moga smakowac podobnie!![/quote] Ale jestem szybka, jak błyskawica [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Do jutra to zapomnisz, że miałaś zrzucić na kompa i tyle będziemy widziały Alutkę.... Toż to skandal! Quote
Recommended Posts