Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madziasto4']No pewno, że identyczne:roll:[/QUOTE] Nooo jak Torek z Masterkiem :roll: Przeciez erdelki to wilkie sa! A moje po kolano. Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo jak Torek z Masterkiem :roll: Przeciez erdelki to wilkie sa! A moje po kolano.[/QUOTE] Aaaa, no to chyba, że tak.. Bo z wyglądu to cholery jednakowe :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madziasto4']Aaaa, no to chyba, że tak.. Bo z wyglądu to cholery jednakowe :roll:[/QUOTE] A jak smisznie wygladaja razem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A jak smisznie wygladaja razem :evil_lol:[/QUOTE] Taaaa? Właściwie to na żywo ani jednego ani drugiego nie widziałam :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A zaluj! Wisz co? Ide robic szuru-buru, bo jeszcze pakowanie mnie czeka buuu :roll: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jezooo, co się tak długo szorujesz?? :roll: Quote
Pegaza Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cze Madzka i Anusia:p się szoruje bo musi brud tygodniowy zrzucić:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Madzka i Anusia:p się szoruje bo musi brud tygodniowy zrzucić:evil_lol:[/QUOTE] Ykhm... Wezcie nawet mi sie gadac nie chce :-( Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Nie dam rady Madzka. Ide sie polozyc. Nie spakowana jestem ale to jakos moze jak sie przebudze. Branoc :bye: :-( Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Buuuu, sieroto jedna, w takiej niepewności mnie zostawiasz?? :shake: Quote
Kasia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cóż to sie stanęło drogie Panie...? Anuś gadaj no co Ci na sercu leży...my pomożemy. Razem zawsze raźniej :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Co to za jakies odzywki goopkowate Madzka he?? Wrocilam, klikam w pajacyka i spieprzam spac. Quote
Kasia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć studentko :lol: Jak poniedziałkowy poranek? Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czesc Kasiek :grins: Ukladam plan dzialania. Mam sie nauczyc na ta sesje kilku ksiazek po kilkaset stron plus do tego ok 60 ustaw i zastanawiam sie jak to rozplanowac :hmmmm: Quote
Kasia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj, to pracy masz a masz! Dobrze żem ja już wyuczona bo nie chciałoby mi sie znów zakuwać....:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nom i wiekszosc z administracja zwiazana :roll: Ale za to jakiego mam wykladowce z psychologii to dziewczyny majtki przez glowe... EDIT: Kasiu a czego Ty sie wyuczylas? Quote
Kasia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A ja sie wyuczyłam tak ogólnie ekonomi - zarzadzanie i dministracja przedsiebiorstwa... A pracuję w Poczcie Polskiej, w komórce która zajmuje się marketingiem i sprzedażą detaliczną tego wszystkiego co można zakupić w każdym urzędzie pocztowym :lol: Quote
Recommended Posts