Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Anuśka gdzie żeś jest? Gdzie żeś polizła? :placz: Wracaaaaaaacajjjjjjjjjj!!! Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Anusia :obrazic: Jest piątek, wieczór, a Ciebie ni ma :obrazic: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 W tygodniu jestem w stanie zrozumieć, ale piątkowy wieczór?? :shake: Quote
PositiveThought Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 może Mąż Adam wysłał Darię Ewę helikopterem gdzieś daleko :evil_lol: wiecie, "będzie się działo" [COLOR=PaleTurquoise]i dlatego nie ma Anusi :evil_lol:[/COLOR] Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Obyś prawdę rzekła Atka. Nudno sie zrobiła, rozrywka by sie zdała :p Quote
PositiveThought Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Anuśku dzień dobry. przyłaź tuuu, natychmiast, z kafką i śniadankiem! Quote
Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 O Wy plotkary wstretne!! Szukam ochotnika na wypad nad morze. Jutro jade do Koszalina i chcialabym troche zostac. Moze Marek-Adam chce sobie uciac maly urlopik? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='madziasto4']Jeżuu Anusia :loveu::loveu:[/QUOTE] No sooooo? Quote
madziasto4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pstrooo :loveu: Dzieś była jak Cię nie było?:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='madziasto4']Pstrooo :loveu: Dzieś była jak Cię nie było?:roll:[/QUOTE] Nooo tu bylam. I tam tez. A wczoraj we wro skladalam indexa do dziekanatu. I jeszcze musze wysmarowac podanie o przeniesienia, bo mnie rozdzielili z moja grupa dziady. :roll: Quote
PositiveThought Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 się szwendasz ciągle małpo. Quote
Kasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A jednak przylizła a już chciałam opieprzać :p Cześć i czołem Anuśka :loveu: Spadam już. Quote
_Natalia_M_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Magda_Miki'] [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/1162/maaalawj4pu9.jpg[/IMG] [/quote] Jej jaka kruszynka slodziutka... heh napewno fajnie jest spac z takim malenstwem... hihi jak sa male to jeszcze tak slodko sie tula..Pozniej to juz nie chca xD:razz: Quote
Pegaza Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hej Anusia:p szczeże w to wątpie Marek-Adam ma sporo pracy więc nie moze skorzystac z opcji urlop:eviltong: nie było nas bo Marek -Adam wziął mnie na zakupy:cool1: a dlaczego to się nie tulą:roll: moja to chce cały czas sie tulic i tulić:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć studentko :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czyli sesja zaliczona, możesz śmiało powiedzieć, ze jestes na?? no wlasnie na którym jestes roki i co studiujesz, bo mi gdzies umknęło to :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjęcia dawaj, nie badz taka :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='PositiveThought']się szwendasz ciągle małpo.[/QUOTE] O no no tylko mi tu bez takich określeń OK? Małpą to jest wladza i to malpa w pomaranczowo-granatowym, o ile dobrze zapamietalam :hmmmm: [quote name='fidelek2']A jednak przylizła a już chciałam opieprzać :p Cześć i czołem Anuśka :loveu: Spadam już.[/QUOTE] Ta by tylko opieprzala :shake: Bylam i lece, bo jutro, a wlasciwie juz dzisiaj wybywam. [quote name='_Natalia_M_']Jej jaka kruszynka slodziutka... heh napewno fajnie jest spac z takim malenstwem... hihi jak sa male to jeszcze tak slodko sie tula..Pozniej to juz nie chca xD:razz:[/QUOTE] Witamy Natalie w naszej galeryjce i pozdrawiamy :bye: [quote name='Pegaza']hej Anusia:p szczeże w to wątpie Marek-Adam ma sporo pracy więc nie moze skorzystac z opcji urlop:eviltong: nie było nas bo Marek -Adam wziął mnie na zakupy:cool1: a dlaczego to się nie tulą:roll: moja to chce cały czas sie tulic i tulić:loveu:[/QUOTE] Zaaaakupy? A bleee i fe. Nie lubiem :shake: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć studentko :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czyli sesja zaliczona, możesz śmiało powiedzieć, ze jestes na?? no wlasnie na którym jestes roki i co studiujesz, bo mi gdzies umknęło to :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjęcia dawaj, nie badz taka :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Czesc Dagus :loveu: Wsio zaliczone i jestem szczesliwa studentka trzeciego roku prawa :multi: Fotki dam, obiecuje, tylko niech sie to wszystko uspokoi, siostra spakuje i zostanie odtransportowana na kurs. Quote
PositiveThought Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A Jak Ja Mam Do Cie Mówić Skoro Cie Nie Ma Wogle? Quote
madziasto4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Atka, trzabyło napisać 'chodzisz', 'włóczysz' jak się Anusi określenie 'szwendasz' nie podoba :niewiem: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts