Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']Pstrooo :loveu:
Dzieś była jak Cię nie było?:roll:[/QUOTE]

Nooo tu bylam.
I tam tez.
A wczoraj we wro skladalam indexa do dziekanatu.
I jeszcze musze wysmarowac podanie o przeniesienia, bo mnie rozdzielili z moja grupa dziady. :roll:

Posted

[quote name='Magda_Miki']

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/1162/maaalawj4pu9.jpg[/IMG]

[/quote]

Jej jaka kruszynka slodziutka... heh napewno fajnie jest spac z takim malenstwem... hihi jak sa male to jeszcze tak slodko sie tula..Pozniej to juz nie chca xD:razz:

Posted

hej Anusia:p
szczeże w to wątpie Marek-Adam ma sporo pracy więc nie moze skorzystac z opcji urlop:eviltong:
nie było nas bo Marek -Adam wziął mnie na zakupy:cool1:

a dlaczego to się nie tulą:roll: moja to chce cały czas sie tulic i tulić:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć studentko :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czyli sesja zaliczona, możesz śmiało powiedzieć, ze jestes na?? no wlasnie na którym jestes roki i co studiujesz, bo mi gdzies umknęło to :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjęcia dawaj, nie badz taka :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']się szwendasz ciągle małpo.[/QUOTE]

O no no tylko mi tu bez takich określeń OK?
Małpą to jest wladza i to malpa w pomaranczowo-granatowym, o ile dobrze zapamietalam :hmmmm:

[quote name='fidelek2']A jednak przylizła a już chciałam opieprzać :p

Cześć i czołem Anuśka :loveu:
Spadam już.[/QUOTE]

Ta by tylko opieprzala :shake:
Bylam i lece, bo jutro, a wlasciwie juz dzisiaj wybywam.

[quote name='_Natalia_M_']Jej jaka kruszynka slodziutka... heh napewno fajnie jest spac z takim malenstwem... hihi jak sa male to jeszcze tak slodko sie tula..Pozniej to juz nie chca xD:razz:[/QUOTE]

Witamy Natalie w naszej galeryjce i pozdrawiamy :bye:

[quote name='Pegaza']hej Anusia:p
szczeże w to wątpie Marek-Adam ma sporo pracy więc nie moze skorzystac z opcji urlop:eviltong:
nie było nas bo Marek -Adam wziął mnie na zakupy:cool1:

a dlaczego to się nie tulą:roll: moja to chce cały czas sie tulic i tulić:loveu:[/QUOTE]

Zaaaakupy? A bleee i fe.
Nie lubiem :shake:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć studentko :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czyli sesja zaliczona, możesz śmiało powiedzieć, ze jestes na?? no wlasnie na którym jestes roki i co studiujesz, bo mi gdzies umknęło to :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjęcia dawaj, nie badz taka :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Czesc Dagus :loveu:
Wsio zaliczone i jestem szczesliwa studentka trzeciego roku prawa :multi:

Fotki dam, obiecuje, tylko niech sie to wszystko uspokoi, siostra spakuje i zostanie odtransportowana na kurs.