Pegaza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Anusia w opcjach zaawansowanych sa emoty... ojoj noo Anusiak to niedobrze ale w koncu kiedys sie wyprosci...:glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 jeeeny ale to pokomplikowane :roll: no, może się wyprości[COLOR=PaleTurquoise], a Anusia se w tym czasie popości[/COLOR] :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cze Anusiak! :lol: a ja se przyszłam się zapytać czym Ty teraz robisz włosy? tym co ja czyli Loreal LUO COLOR czy łazisz do fryca? Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Kasia']cze Anusiak! :lol: a ja se przyszłam się zapytać czym Ty teraz robisz włosy? tym co ja czyli Loreal LUO COLOR czy łazisz do fryca?[/QUOTE] A ja se przyszłam odpowiedzieć hy hy. Robię naprzemiennie raz u fryca, a jak nie mam czasu to w domu, a tera mam akurat chyba ce-ce na głowie chyba. Co u Was dziewczynki? U mnie ujnia, ale jakby nieco mniejsza. Trochę się wyprościło[COLOR=PaleTurquoise], bo się nie pościło hyhy.[/COLOR] No i zostałam ciotką! Kto wie ten wie ;) Quote
Pegaza Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Anusia & Alutka']A ja se przyszłam odpowiedzieć hy hy. Robię naprzemiennie raz u fryca, a jak nie mam czasu to w domu, a tera mam akurat chyba ce-ce na głowie chyba. Co u Was dziewczynki? U mnie ujnia, ale jakby nieco mniejsza. Trochę się wyprościło[COLOR=paleturquoise], bo się nie pościło hyhy.[/COLOR] No i zostałam ciotką! Kto wie ten wie ;)[/QUOTE] Co u Was dziewczynki? U mnie ujnia, ale jakby nieco mniejsza. Trochę się wyprościło[COLOR=PaleTurquoise], bo się nie pościło hyhy.[/COLOR] No nie wierze Anusiak nas nawiedzil hihi ja wiem zes zostala ciotką pytam kiedy Ty sie postarasz o swoje? Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 D-E jak się dwie niedziele w kupie zejdą. Czy Wyście powaryjowały wszystkie? Czas mam, póki co trza się sobą zająć itepe. A co u siśkich? Quote
Pegaza Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Anusia & Alutka']D-E jak się dwie niedziele w kupie zejdą. Czy Wyście powaryjowały wszystkie? Czas mam, póki co trza się sobą zająć itepe. A co u siśkich?[/QUOTE] Nie wiem towarzycho juz nie wchodzi na dogo oprocz Be i mnie czasem wejdzie jeszcze Atka.. a co u Alutki? bys fote jej przyniosla.. Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Oj żebym ja jakąś miała... Postaram się coś zrobić jak Alicja doprowadzona do porządku włosowego zostanie. A co z Agą? Ktoś ma kontakt? Bo resztę to na nyky można wyhaczyć. Quote
Pegaza Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Anusia & Alutka']Oj żebym ja jakąś miała... Postaram się coś zrobić jak Alicja doprowadzona do porządku włosowego zostanie. A co z Agą? Ktoś ma kontakt? Bo resztę to na nyky można wyhaczyć.[/QUOTE] Aga miala sie do mnie odezwac po swietach wielkanocnych i jak dotad cisza:roll: eh.. no tylko nie wpadnij znow za pol roku..;) Anusiaku:loveu: bo juz sie za Wami stesknilam.. Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Chyba daty postów się komuś pomylił. To nie jest możliwe, żeby czas tak szybko leciał. Ujnia moja się powiększa i przyjmuje aktualnie wielkość Trójmiasta. Beznadzieja jakaś taka... Bry :ylsuper: Quote
Yorkomanka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Hej jesteś nareszcie:multi: może jakieś fotki by się znalazły? Quote
Pegaza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No tak znow wpadla i wypadla.. mowisz Trojmiasto hoho to Ty swiatowa jestes:eviltong: kobito daj foty tego kudlacza:) Quote
Yourii Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Witamy :) i chętnie zdjęcia też obejrzymy Quote
Pegaza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Anusia to opowiadaj co tam u Ciebie:) bo fot to sie nie doczekamy:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Co u mnie? Ano nic się nie dzieje. [COLOR=paleturquoise]Studia zakończyłam, alleluja. A poza tym stara bida. Robote muszę zmienić. [/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Anusia & Alutka']Co u mnie? Ano nic się nie dzieje. [COLOR=paleturquoise]Studia zakończyłam, alleluja. A poza tym stara bida. Robote muszę zmienić. [/COLOR][/QUOTE] oo to tys juz nie studentka.. musisz czy chcesz? bo to roznica;) a co u Alutki? Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No już nie. Żegnajcie zniżki na pkp, ztm i kino :( Zależy jak na to spojrzeć. Tzn. nikt mnie nie wyrzuca, ale kiepsko jest po zmianach kadrowych na wyższych stołkach. Poza tym w takim stanie rzeczy brak perspektyw na rozwój... Alutka szczęśliwa na wsi. Doczekała się swojej imienniczki w postaci małej Alicji ;) Quote
Pegaza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A nie tesknisz za nia? wiem wiem bo widzialam foty ciotko:) a masz juz cos na oku? Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, skoro sama nie zaglądałam... Chciałam tylko powiedzieć, że pół godziny temu Alutka odeszła do psiego nieba. [COLOR=#add8e6]I nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć... k.urwa :( [/COLOR] Quote
Pegaza Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Anusia ja zajrzałam dziś choć wiadomość od Ciebie przyszła na fb niech malutka biega szczęsliwa po niebiańskich łąkach..:candle: trzymasz się jakoś? :-( Quote
Anusia & Alutka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Jakoś tak. Gorzej mama bo była z Alutką na co dzień. Pusto jak przyjeżdżam :( i nasza mała Ala bardzo tęskni za Alutką, którą przechrzciła na Malutę ;) Przy okazji [IMG]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1488861_574789452600554_1018543424_n.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts