Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Kasia']You Can Dance.[/quote] aaaaaa ju ken dens, no mow po ludzku :loveu: Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 idę jutro odebrać kilka zdjęć, które dałam do wywołania w różnych formatach. chcę kupić taką dużą antyramę i poukładać na niej te własnie fotki nasze i Fidlakowe. dałam wywołać i w kolorze i czarno-białe... Jak myślicie, fajnie będzie takie cos wyglądało? Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Kasia']idę jutro odebrać kilka zdjęć, które dałam do wywołania w różnych formatach. chcę kupić taką dużą antyramę i poukładać na niej te własnie fotki nasze i Fidlakowe. dałam wywołać i w kolorze i czarno-białe... Jak myślicie, fajnie będzie takie cos wyglądało?[/quote] taki kolaż :razz: jezeli bedzie tak jak to sobie wyobrazam to fajowskie bydzie :p Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']aaaaaa ju ken dens, no mow po ludzku :loveu:[/quote] wlasnie Kasia po ludzku czyli taniec wygibasy balety:lol: Quote
Aga76 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 OOOooo Alicja Piękna :loveu: i małe słodziaszcze ogony :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Aga76']OOOooo Alicja Piękna :loveu: i małe słodziaszcze ogony :evil_lol:[/quote] cze Aga :loveu: ogladala ja jukendensa, pirszy raz... bo nie trawie prowadzacej. fajowo tancowaly. Quote
Pegaza Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']cze Aga :loveu: ogladala ja jukendensa, pirszy raz... bo nie trawie prowadzacej. fajowo tancowaly.[/quote] a ja nie lubie piroga Quote
Kasia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 tyż nie trawię rusinowej!!! ale oglądam te tańce bo fajnie tam się ruszają, z edycji na edycje coraz wyższy poziom. no i cze Anusiak :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 czeee! ja juz w chalupie :grins: puscili nas dzisiaj o 15. tera se kąpiel szykuje i biore sie za sprzatanie, bo wolna chalupa to siostra z mezem beda u mnie. Quote
Kasia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 w chałupie rodzinnej znaczy sie jesteś? posiedzisz choć troszke z nami? Quote
Kasia_zg Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Anusia :multi:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wkońcu Pana Alicja brakowało jej tu:loveu: A te kluski to duże sie już zrobiły ale fajowskie są brządce słodziachne:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nie w rodzinnej, we warszawskiej. nie posiedzialam bo sprzatalam no. Quote
Pegaza Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dziolcha Ty mosz tego sprzatania jedno mieszkanie drugie mieszkanie..:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Cześć Anusiak :calus: [quote name='Anusia & Alutka']z uwagi na to, ze multi nie dzialaja zacytuje tylko Sarę.[/quote] Czuję się wyróżniona :multi: Z chęcią bym wymiziała kluski, takie słodziutkie są, och i ach :loveu: Więcej fotków, więcej! Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I] :lol:[/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czeeee Wam śiśkim! 25 baniek do wygrania, łoooo Jezuuuuuuuu. Wystarczylyby mi czy. Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='madziasto4']W totku ?[/quote] nie. w lotku. Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Anusia:) Jak tam maluszki??? Quote
Recommended Posts