Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 i koronki Aguś, koronki :sweetCyb: koniecznie róziowe :sweetCyb: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']i koronki Aguś, koronki :sweetCyb: koniecznie róziowe :sweetCyb:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflirt.gif[/IMG] może niech będą bawełniane, milsze ciału? [COLOR=Pink]z dużymi dziurkami [/COLOR] Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jeny, jaki ten laptop będzie gitesowy :loveu: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']jeny, jaki ten laptop będzie gitesowy :loveu:[/quote] booski, nieee :evil_lol: jedyny w swoim rodzaju, inszy niż wszystkie, dzieło sztuki użytkowej!!! Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Anusiak będzie nam na pewno bardzo wdzięczna :loveu: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']Anusiak będzie nam na pewno bardzo wdzięczna :loveu:[/quote] dozgonnie wdzięczna :megagrin: [COLOR=Pink]w gratisie może być mysza w różowych kabaretkach ze wstążeczką [/COLOR] Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 z wąsikami brokatowymi. i ogonkiem w cekinkach, takich malutkich ale świecących :loveu: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']z wąsikami brokatowymi. i ogonkiem w cekinkach, takich malutkich ale świecących :loveu:[/quote] i diody jakieś też mogłyby się świecić na różowo, a co :evil_lol: podkładka w róziowe różyczki? Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 diody nawet mam, takie róziowe świecące laleczki :loveu: podkładka w róziowe różyczki z róziowego atłasu! Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']diody nawet mam, takie róziowe świecące laleczki :loveu: podkładka w róziowe różyczki z róziowego atłasu![/quote] Róziowy atłas to tak po królewskiemu pełną gębą :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Aga76'] Róziowy atłas to tak po królewskiemu pełną gębą :evil_lol: [/QUOTE] i pomponiki też zapodamy. tak może w czterech tych rogach :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']i pomponiki też zapodamy. tak może w czterech tych rogach :evil_lol:[/quote] [COLOR=Magenta]boosko[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Pink]boosko[/COLOR] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Magenta]boosko [SIZE=2]torba niech się zamyka na róziową kłódeczkę, co dołączymy do kluczyka, może róziowego króliczka?[/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Aga76']róziowy będzie? :loveu:[/QUOTE] hyhy tiaaa :loveu: [url]http://www.nowetrendy.pl/index.php/news/id/2727[/url] [quote name='Kasia']z brokatem i koralikami. :loveu:[/QUOTE] swietny pomysl [quote name='Aga76']Torba na laptopa to chyba powinna być z futerkiem?[/QUOTE] [quote name='Kasia']O tak, futerko i cekinki. Dużo cekinków. :loveu:[/QUOTE] yyyyy [quote name='Aga76']Ooo, jak pięknie to będzie wyglądać :megagrin: I może cekinki ułożone w serduszka, co by romantycznie było?[/QUOTE] romantiki niet [quote name='madziasto4']I będziesz znowu często na dogo? :loveu: Widziałam rude w zielonym, widziałam :p[/QUOTE] cze Madzka :cool1: [quote name='Kasia']tylko i wyłącznie :loveu: coś z róziowego lateksu też dołożymy? :roll:[/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]lateks lateks, najlepiej lateksowe wdzianko[/COLOR] :megagrin: [quote name='Kasia']To gites :loveu: Anusiak, laptopa będziesz miała rewelka i jedynego takiego bo drugiego takiego to ni huhu :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Kasia']Anusiak będzie nam na pewno bardzo wdzięczna :loveu:[/QUOTE] oj tak, baaardzo wdzieczna... [quote name='Aga76'][COLOR=Magenta]boosko[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Pink]boosko[/COLOR] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Magenta]boosko [SIZE=2]torba niech się zamyka na róziową kłódeczkę, co dołączymy do kluczyka, może róziowego króliczka?[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] :mdleje: cze... Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ej, zepsuli mi psa. przezylam dzisiaj szok, leze, jem wafla przelozonego mlekiem z puszki i widze, ze Alizja cos sie kreci nerwowo. po chwili slysze mame: no daj jej! kurde, nauczyli ją juz wszystki jesc, to masakra jakas, wpierdzielala wafla jak malpa kit. oj buuu Quote
Kasia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 cze Anusiak! Co slychać poza waflem?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Rozpuszczona Alicja :evil_lol: Cześć Anula :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Poza waflem to śpiąco... cze Madźka... Quote
madziasto4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To zara, to Ty tera w chałupie jesteś taaak? Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A Kasia, bo zmeczona jestem ogolnie. Dzisiaj zrobilam pazury i sie tera zastanawiam czy ten wzorek pasuje do sie... Znowu przespalam pol dnia :roll: Ta Madzka, w chalupie rodzinnej zem jezd. Przynajmniej normalna klawiature mam, tamta to istny koszmar... Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 zaleglosci mam, nie w tematach żem, nie lubie tak. nadrobie niedlugo[COLOR="PaleTurquoise"], ale kurde ktos mi musi strescic wazne wydarzenia cobym gafy jakiejs nie popelnila...[/COLOR] łeb mnie boli, buuu Quote
Kasia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Bidny zmementoczony Anusiak :calus: Ja se pazury zrobiłam pod wesele, z różem mam. Ale mi powietrzem podeszły strasznie, spierniczyła jak nic tym razem :shake: Quote
Kasia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] nadrobie niedlugo[COLOR="PaleTurquoise"], ale kurde ktos mi musi strescic wazne wydarzenia cobym gafy jakiejs nie popelnila...[/COLOR] łeb mnie boli, buuu [/QUOTE] nie ma prócz tych co są! to wiesz co rośnie? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no zmementoczony, jak wolne mam to przesypiam caly dzien... normalnie bulimia spaniowa, i serio takie zjawisko jest, bo czytalam wypowiedz lekarza. w kazdym se razie, cos mi te pazurkosy nie leza, trza bylo frencza okropnego pod spod walnac, lepij by chyba bylo. tylko by farbowal od mojego rudego łba. ale ale, apropopo fajnego kolora ATka-Chorwatka ma :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Kasia']nie ma prócz tych co są! to wiesz co rośnie? :roll:[/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]nie kumom pirszego zdania.... hyhy oj nie![/COLOR] Quote
Recommended Posts