Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No Atka...:mad: Dalej chcesz wyemigrować na FB? Cześć Anusiak! Nie lubiem wakacji, bo wszyscy wyjeżdżają i jest nudno... Netowstręt i te rzeczy. Wklej chociaż jedno foto. Tylko dla mnie:loveu::eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Anusia, powtarzam, życie towarzyskie na dogo bez Ciebie umiera, halo Anusia, powtarzam, odbiór! Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Życie towarzyskie na dogo juz nigdy nie będzie takie jak kiedys... Quote
Moniś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Kasia']Życie towarzyskie na dogo juz nigdy nie będzie takie jak kiedys...[/quote] a to czemu? co sie właściwie dzieje, że ludzie odchodzą? :roll: Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cze Anusia:p jestem chwilowo to weszlam sprawdzic co tu slychac... Quote
PositiveThought Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Moniś']a to czemu? co sie właściwie dzieje, że ludzie odchodzą? :roll:[/quote] no właśnie, coo? :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Aga76']Anusia :calus: [COLOR=paleturquoise]Madźka zamknęła :evil_lol: bo za długi był i za gruby hihihi[/COLOR] i siędzę tu sama jak ... :roll: [COLOR=magenta]CYWIL DO PRZODU noo![/COLOR][/QUOTE] no do przody hyhy, chociaz cywil :evil_lol: [COLOR="PaleTurquoise"]hyhy ze kto czy tam co? [/COLOR] EDIT: [COLOR="PaleTurquoise"]Aaaa ze OFF?[/COLOR] [quote name='madziasto4']Anusia, powtarzam, życie towarzyskie na dogo bez Ciebie umiera, halo Anusia, powtarzam, odbiór![/QUOTE] co halo? przerywa mi, Madzka, nie slysze, haloooo!!! [quote name='Moniś']a to czemu? co sie właściwie dzieje, że ludzie odchodzą? :roll:[/QUOTE] Nowy ludź na salonach naszych :grins: Witamy :loveu: cem milke laciata... czeeee! w domu jezdem. od nocy sobotniej. i mam urlopa kredytowego hyhy. wczoraj sie wyrudzilam, we wtorek pazurki, jutro jade do Oliwki anw sobote big dej ku&%a!! dzisiaj Agaty kolezanka, pseudoprzyjacolka stwierdzila ze sory ale ona nie przyjedzie. boze co za ludzie... najpierw potwierdzaja a teraz odwoluja. buuu cze siskim no Quote
PositiveThought Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ANUSIA! Ty żyjesz :evil_lol: jejku to już teraz? o ja cie.... Quote
Kasia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No cze Ania! Jaką kreacje w końcu wybrałaś na sobotę? Coś z tych, które pokazywałaś? Quote
Pegaza Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cze Anusia to mam nadzieje ze fote zostawisz w tej kreacji :razz: na blogu.. Quote
Anusia & Alutka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no czeeeee zyjem ATko zyjem[COLOR="PaleTurquoise"], jeszcze... ale co to za zycie[/COLOR] sukienka zakupiona przypadkowo. weszlam se do centrum handlowego do rossmana po antyperspirant i ja zobaczylam. duga, zielona, ładna, pierwsza ktora przymierzylam. focięta wstawie ale pewnie nie na bloga hyhy Quote
PositiveThought Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 na nyky Ciem zobaczymy? :loveu: taka miłość od pierwszego wejrzenia... Quote
Kasia_zg Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu!!:multi:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Odrazu lepeij na dogo jak jestes :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Oooo to kreacja musi być fajowa...co to znaczy że wstawisz ale nie na bloga...musisz koniecznie bo my czekamy na te fotki...przecież wiesz że bardzo ciekawskie jesteśmy oj nie bądź taka....[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i mocno ściskamy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='PositiveThought']na nyky Ciem zobaczymy? :loveu: taka miłość od pierwszego wejrzenia...[/QUOTE] yhy byc moze ze tak. nom, taka wlasniw, az powiedzialam kobiecinie zeby dala cos jeszcze przymierzyc, bo goopio tak pirsza przymierzona kupowac ;) [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu!!:multi:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Odrazu lepeij na dogo jak jestes :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Oooo to kreacja musi być fajowa...co to znaczy że wstawisz ale nie na bloga...musisz koniecznie bo my czekamy na te fotki...przecież wiesz że bardzo ciekawskie jesteśmy oj nie bądź taka....[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i mocno ściskamy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] oj Kasiu :calus: jak milo mi slyszec takie cos. teraz ciezko dorwac sie do kompa bo mamszyn na nyky i skajpie przesieduje :cool1: Quote
Aga76 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] EDIT: [COLOR=paleturquoise]Aaaa ze OFF?[/COLOR] czeeee! w domu jezdem. od nocy sobotniej. i mam urlopa kredytowego hyhy. wczoraj sie wyrudzilam, we wtorek pazurki, jutro jade do Oliwki anw sobote big dej ku&%a!! dzisiaj Agaty kolezanka, pseudoprzyjacolka stwierdzila ze sory ale ona nie przyjedzie. boze co za ludzie... najpierw potwierdzaja a teraz odwoluja. buuu cze siskim no[/quote] [COLOR=paleturquoise]yes OFF niestety - hihihi - bo jeszcze do czegoś by pasowało[/COLOR] [COLOR=black]Oliwka pewnie wyrosła i wypiękniała.[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Doopa z tej tamtej jezd ooo![/COLOR] [COLOR=black]Brakuje mi opowieści o pannie Alicji, spragniona jestem wieści! I o Borysie tyż.[/COLOR] [COLOR=magenta]Anusia[/COLOR] :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Laptoka ja doczekac nie mogem siem i kontaktu biezacego z Wami. Madzka zakaza gadania ma a reszta na urlopach wiec duzo nadrabiania moze nie bedze... Pazurkosy zrobione, wlosy zrobione, torebke kopertowke hyhy se kupic musze i widzialam jedna tylkoi 4 dychy kurde. Oliwa duza juz, wstawiem focię na nyky, taka ktora najpikniejsza z piknych jezd :evil_lol: A teraz ide sie udzielac towarzysko i nie wirtualnie :grins: Quote
PositiveThought Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 idź, idź... zostaw nas samotnych... w oczekiwaniu... na Ciebie.... i na jakieś wieści.... to ja idem Oliwki szukać. poka jakąś część Twego ciała nooo Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='PositiveThought']idź, idź... zostaw nas samotnych... w oczekiwaniu... na Ciebie.... i na jakieś wieści.... to ja idem Oliwki szukać. poka jakąś część Twego ciała nooo[/QUOTE] jezde juz! Oliwki ni mo jeszcze, jutro bedzie. jaka czesc ciala kcesz? :razz: Quote
PositiveThought Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 zadowole sie nawet malym palcem u lewej stópki :loveu: a co pokażesz hyhy? Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Pomyslec nad tym głębiej muszem :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='PositiveThought']sie? gdzie?[/QUOTE] nie sie. no tam! Quote
Recommended Posts