Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Atka...:mad: Dalej chcesz wyemigrować na FB?

Cześć Anusiak! Nie lubiem wakacji, bo wszyscy wyjeżdżają i jest nudno... Netowstręt i te rzeczy.

Wklej chociaż jedno foto. Tylko dla mnie:loveu::eviltong:

Posted

[quote name='Kasia']Życie towarzyskie na dogo juz nigdy nie będzie takie jak kiedys...[/quote]

a to czemu? co sie właściwie dzieje, że ludzie odchodzą? :roll:

Posted

[quote name='Aga76']Anusia :calus:

[COLOR=paleturquoise]Madźka zamknęła :evil_lol: bo za długi był i za gruby hihihi[/COLOR]

i siędzę tu sama jak ... :roll:

[COLOR=magenta]CYWIL DO PRZODU noo![/COLOR][/QUOTE]

no do przody hyhy, chociaz cywil :evil_lol:

[COLOR="PaleTurquoise"]hyhy ze kto czy tam co?
[/COLOR]

EDIT: [COLOR="PaleTurquoise"]Aaaa ze OFF?[/COLOR]

[quote name='madziasto4']Anusia, powtarzam, życie towarzyskie na dogo bez Ciebie umiera, halo Anusia, powtarzam, odbiór![/QUOTE]

co halo? przerywa mi, Madzka, nie slysze, haloooo!!!

[quote name='Moniś']a to czemu? co sie właściwie dzieje, że ludzie odchodzą? :roll:[/QUOTE]

Nowy ludź na salonach naszych :grins:
Witamy :loveu:

cem milke laciata...

czeeee! w domu jezdem. od nocy sobotniej. i mam urlopa kredytowego hyhy. wczoraj sie wyrudzilam, we wtorek pazurki, jutro jade do Oliwki anw sobote big dej ku&%a!!

dzisiaj Agaty kolezanka, pseudoprzyjacolka stwierdzila ze sory ale ona nie przyjedzie. boze co za ludzie... najpierw potwierdzaja a teraz odwoluja. buuu

cze siskim no

Posted

no czeeeee zyjem ATko zyjem[COLOR="PaleTurquoise"], jeszcze... ale co to za zycie[/COLOR]

sukienka zakupiona przypadkowo. weszlam se do centrum handlowego do rossmana po antyperspirant i ja zobaczylam. duga, zielona, ładna, pierwsza ktora przymierzylam.

focięta wstawie ale pewnie nie na bloga hyhy

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu!!:multi:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Odrazu lepeij na dogo jak jestes :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Oooo to kreacja musi być fajowa...co to znaczy że wstawisz ale nie na bloga...musisz koniecznie bo my czekamy na te fotki...przecież wiesz że bardzo ciekawskie jesteśmy oj nie bądź taka....[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i mocno ściskamy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='PositiveThought']na nyky Ciem zobaczymy? :loveu:

taka miłość od pierwszego wejrzenia...[/QUOTE]

yhy byc moze ze tak.

nom, taka wlasniw, az powiedzialam kobiecinie zeby dala cos jeszcze przymierzyc, bo goopio tak pirsza przymierzona kupowac ;)

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu!!:multi:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Odrazu lepeij na dogo jak jestes :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Oooo to kreacja musi być fajowa...co to znaczy że wstawisz ale nie na bloga...musisz koniecznie bo my czekamy na te fotki...przecież wiesz że bardzo ciekawskie jesteśmy oj nie bądź taka....[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy i mocno ściskamy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

oj Kasiu :calus:
jak milo mi slyszec takie cos.
teraz ciezko dorwac sie do kompa bo mamszyn na nyky i skajpie przesieduje :cool1:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

EDIT: [COLOR=paleturquoise]Aaaa ze OFF?[/COLOR]

czeeee! w domu jezdem. od nocy sobotniej. i mam urlopa kredytowego hyhy. wczoraj sie wyrudzilam, we wtorek pazurki, jutro jade do Oliwki anw sobote big dej ku&%a!!

dzisiaj Agaty kolezanka, pseudoprzyjacolka stwierdzila ze sory ale ona nie przyjedzie. boze co za ludzie... najpierw potwierdzaja a teraz odwoluja. buuu

cze siskim no[/quote]

[COLOR=paleturquoise]yes OFF niestety - hihihi - bo jeszcze do czegoś by pasowało[/COLOR]

[COLOR=black]Oliwka pewnie wyrosła i wypiękniała.[/COLOR]

[COLOR=paleturquoise]Doopa z tej tamtej jezd ooo![/COLOR]

[COLOR=black]Brakuje mi opowieści o pannie Alicji, spragniona jestem wieści! I o Borysie tyż.[/COLOR]

[COLOR=magenta]Anusia[/COLOR] :loveu::loveu::loveu:

Posted

Laptoka ja doczekac nie mogem siem i kontaktu biezacego z Wami.
Madzka zakaza gadania ma a reszta na urlopach wiec duzo nadrabiania moze nie bedze...

Pazurkosy zrobione, wlosy zrobione, torebke kopertowke hyhy se kupic musze i widzialam jedna tylkoi 4 dychy kurde.

Oliwa duza juz, wstawiem focię na nyky, taka ktora najpikniejsza z piknych jezd :evil_lol:

A teraz ide sie udzielac towarzysko i nie wirtualnie :grins:

Posted

[quote name='PositiveThought']idź, idź... zostaw nas samotnych... w oczekiwaniu... na Ciebie....
i na jakieś wieści....

to ja idem Oliwki szukać.

poka jakąś część Twego ciała nooo[/QUOTE]

jezde juz!
Oliwki ni mo jeszcze, jutro bedzie.

jaka czesc ciala kcesz? :razz: