Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Kasia']For ju to nie wiem bo nie wiem w czym sie lubujesz ale ogólnie jest fajowa :loveu: A może mają insze kolory? pytałaś?[/QUOTE] Napewno nie maja bo oni to takie ino suknie maja. Lubuje nie lubuje jak to w zestawieniu z rudym lbem wygladac bedzie? Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 I kolor łba problemem jest? Ja to bym sie źle czuła w kolorze, który mi nie pasi ogólnie a nie który nie pasi do łba... Odpowiedni makijaż, odpowiednie buty i torebka i wszystko gra! ;) Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Kasia']I kolor łba problemem jest? Ja to bym sie źle czuła w kolorze, który mi nie pasi ogólnie a nie który nie pasi do łba... Odpowiedni makijaż, odpowiednie buty i torebka i wszystko gra! ;)[/QUOTE] No jezd i to okrutnym. Wiesz jak ja wygladam np w zoltym? Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No zółty czy niebieski to problem ale stonowany fiolet...? A w jakim kolorze chciałabyś mieć sukienkę? Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Kasia']No zółty czy niebieski to problem ale stonowany fiolet...? A w jakim kolorze chciałabyś mieć sukienkę?[/QUOTE] Wlasnie tak mysle jakbym dorobila jasne pasemka to moze i byloby ok. Myslalam o butelkowo zielonym albo morskim takim ciemniejszym. Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Smiszne foty nadmorskie mam :evil_lol: Moja malutka zgrabniutka stópka [IMG]http://images23.fotosik.pl/212/28ef5093f5f3c784.jpg[/IMG] kebap zaprasza :razz: [IMG]http://images34.fotosik.pl/251/1231edb18e4a03c7.jpg[/IMG] ach wiatrowke miec... :evil_lol: [IMG]http://images32.fotosik.pl/251/cb2944606fe497ee.jpg[/IMG] i widoczek :loveu: [IMG]http://images33.fotosik.pl/252/b342b8ae68011ac3.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 To pirsze fajowe. Też se planuję zawsze zrobić taką fotę- ślad stopy na piasku i psich łapków :grins: Hyhy kebap. U nas jest pab. Jezu, z wiatrówki do mew. Ćwionio Ty. Aa! No i czemu foty takie małe?? Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='madziasto4']To pirsze fajowe. Też se planuję zawsze zrobić taką fotę- ślad stopy na piasku i psich łapków :grins: Hyhy kebap. U nas jest pab. Jezu, z wiatrówki do mew. Ćwionio Ty. Aa! No i czemu foty takie małe??[/QUOTE] fajowo :loveu: ooo pab pozadany... szczegolnie teraz... hyhy :evil_lol: bo duze mi sie nie podobaja... cze Kamilka :loveu: Quote
Aga76 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bry Anusia :Rose: morski ciemniejszy w połączeniu z rudym... aaaa cudnie noo! Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Aga76']Bry Anusia :Rose: morski ciemniejszy w połączeniu z rudym... aaaa cudnie noo![/QUOTE] Bry Agus :loveu: No fajowo byloby. [quote name='Pegaza']Przyszlam powiedziec czesc Alusi:loveu:[/QUOTE] Cze Dario-Ewo :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Cze Dario-Ewo :loveu:[/QUOTE] Co się odzywasz, Daria z Alusią się wita, nie z Anusią. Cze AA! Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='madziasto4']Co się odzywasz, Daria z Alusią się wita, nie z Anusią. Cze AA![/QUOTE] Phi! Cze MTM Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [url]http://www.allegro.pl/item361063681__slczna_i_romantyczna_xs_.html[/url] ta mi sie bardzo podoba kororystycznie i wogole ale chiba nie pasuje troche... Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Kasia']Ty będziesz świadkową albo druchną?[/QUOTE] No byde swiadkowa. Quote
Kasia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kurka, one syskie są fajne. Jednak ta fioletowa najbardziej mnie się podobuje... Quote
PositiveThought Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 cze Anuś :grins: fajne zdjęcia, ale Ty nam Alutke pokaż :p czy coś ukrywasz przed nami? <; ja mam same Aidkowe stopy. zdjęcie takie. Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Kasia']Kurka, one syskie są fajne. Jednak ta fioletowa najbardziej mnie się podobuje...[/QUOTE] No wlacha... [quote name='PositiveThought']cze Anuś :grins: fajne zdjęcia, ale Ty nam Alutke pokaż :p czy coś ukrywasz przed nami? <; ja mam same Aidkowe stopy. zdjęcie takie.[/QUOTE] cze ATka. ukrywam hihi :evil_lol: [COLOR="PaleTurquoise"]koltuny [/COLOR] [quote name='madziasto4']Anusia mam do Ciebie poważne pytanie.[/QUOTE] cze no sucham. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] cze no sucham.[/QUOTE] Czy była tu moja pęseta?? Quote
Aga76 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dobry Anusia i Alusia :loveu::loveu: Madzia, i co z pęsetą? Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Aga76']Dobry Anusia i Alusia :loveu::loveu: Madzia, i co z pęsetą?[/QUOTE] Gucio z pęsetą, jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='madziasto4']Gucio z pęsetą, jak nie było tak nie ma :shake:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Madzia co Ty chcesz od mojego Gucia wierz mi on żadnej pensety w klatce nie ma sprawdzałam... on napewno nie ma z tym nic wspołnego ;)[/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=navy]Anusia widze że mamy podobny gust...jak wybierałaś sukienke dla siostry to super ja sama też ją brałam pod uwage [/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=navy]A co do tych kiecek to faktycznie wszystkie ciekawe ale ta pierwsza mi by bardziej przypdła do gustu [/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=navy]Tak wogóle to cześć[/COLOR][/I] :loveu:[/CENTER] Quote
Recommended Posts