Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='tigrunia']Ano już wam kiedyś mówiłam , ze fajowe to nie suchały :evil_lol: Ja tyz mam ino na dysku w kompie wszystkie czy sezony :multi:[/QUOTE] Musze se poogladac w wolnej chwili. Alicja znalazla ulubiona zabawke, czyli rajstopowa podkolanowke. Trzyma skarb w pycholu, lezy na lozku i patrzy dumnie hihi :evil_lol: Zara spac ide. Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Alicja znalazla ulubiona zabawke, czyli rajstopowa podkolanowke. Trzyma skarb w pycholu, lezy na lozku i patrzy dumnie hihi :evil_lol: [/QUOTE] Pewnie Twoją noszoną z tydzień :cool1: Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Musze se poogladac w wolnej chwili. Alicja znalazla ulubiona zabawke, czyli rajstopowa podkolanowke. Trzyma skarb w pycholu, lezy na lozku i patrzy dumnie hihi :evil_lol: Zara spac ide.[/quote] A Alutka dziury pozostawia w owej zabawce?? Bo Jessi tez je uwielbia i tak miętoli i miętoli i śladu nigdy nie ma :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='madziasto4']Pewnie Twoją noszoną z tydzień :cool1:[/QUOTE] W 50% masz racje. [quote name='tigrunia']A Alutka dziury pozostawia w owej zabawce?? Bo Jessi tez je uwielbia i tak miętoli i miętoli i śladu nigdy nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Nie zauwazylam sladow uzytkowania przez Ale :evil_lol: Dobry!! Quote
Pegaza Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czy będzie dobry to sie okaze:roll: ale cze ci odpowiem:eviltong: simy mam nowiutkie pachnące simy:eviltong: więc grammmmm usprawiedliwiam brak mej osoby na dogo:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Pegaza']Czy będzie dobry to sie okaze:roll: ale cze ci odpowiem:eviltong: simy mam nowiutkie pachnące simy:eviltong: więc grammmmm usprawiedliwiam brak mej osoby na dogo:cool1:[/QUOTE] Ojej, sie szykuje cos? Hyhy Ty masz czy Nikola? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 nic się nie szykuje a raczej tak sprzątanie u babci Lidki:roll: no powiedzmy że Nikoli prezent urodzinowy przedwczesny ale gdyby nie ja.. to by tego nie miała:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ha ha wiec se pouzywasz :evil_lol: Niech zgadne, sama ten prezent wybralas... Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć :cool1:[/QUOTE] :roll::roll::roll: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:roll::roll::roll:[/QUOTE] Czego ślipiami wywracasz? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Kasia']Dobry :loveu:[/QUOTE] Czeee Kasia :loveu: Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Czeee Kasia :loveu: [/quote] Jak sytuacja w chałupie? Kurzu pewnie dużo...w głowie juz go masz? Ja miałam jak remont mieliśmy :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Kasia']Jak sytuacja w chałupie? Kurzu pewnie dużo...w głowie juz go masz? Ja miałam jak remont mieliśmy :shake:[/QUOTE] Wszedzie go maaaam :placz: Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Wszedzie go maaaam :placz: [/quote] To jest najgorsze w remontach - kurz i okropny hałas :shake: Nienawidzę tego i mam nadzieję, że więcej przez to przechodzić nie będę! Remonty mi już bokiem wychodzą...ewentualnie kiedyś jakiś mały owszem ale nie całej chałupy!!! Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie ma malych remontow. :shake: To mit. Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Chodziło mi raczej o coś w stylu - remontujemy jedno pomieszczenie a nie całą chałupę...Choć to i tak syf i hałas swój robi ;) Ja przeszłam dwa generalne remonty 2 naszych mieszkań, czyli remonty wszystkiego - od połóg do sufitów i nie chę po raz trzeci tego przechodzić :shake: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Myśmy mieli o tyle komfortową sytuację podczas remontu sprzed kilku lat, że mieszkaliśmy w starym mieszkaniu na 3 piętrze, a remont był w nowym mieszkaniu na...parterze :evil_lol: Więc w chałupie było czysto, a remoncik mogliśmy spokojnie doglądać non stop :lol: Quote
Magda Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Hej! Nie mówcie o remontach... Porozmawiajmy o pogodzie:evil_lol: Daria co za Simsy? Też bym pograła...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wykoncze sie psychicznie :placz: cze Wladka! Quote
tigrunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć czwartkowe. :cool1:[/quote] A Ty Madzka spać po nocach nie możesz?? :crazyeye: Tyż mówie czwartkowe cześć :multi: Ide se herbatke machnąć :loveu: Quote
Recommended Posts