Pegaza Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Siemanko:cool3: se wpadłam na chwilunie.. ciągnie mi się ten dzien.... Quote
Anusia & Alutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Pegaza']Siemanko:cool3: se wpadłam na chwilunie.. ciągnie mi się ten dzien....[/QUOTE] Ojej mi tez. Jak kurde cholera no... Cze Dario :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 O dobry! Dzien dzisiejszy, wieczor za wczoraj Kamilce :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Pegaza']Witam :p co tam słychać?[/QUOTE] Halo halo :hand: Zara sie zwijam na zakupy lazienkowe a pozniej do kolezanki na noc hihi bo lazienka bedzie odcieta dla nas buuu. Zara to znaczy za jakies 2h pewnie. I szukam opiekunki dla Alicji na jeden weekend lipcowy. Sa chetni? Quote
Pegaza Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 przywiez ją do mnie jeden wiecej czy mniej bez rożnicy:evil_lol: taa a za zuzycie wody kolezanka nie policzy?:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cze Anka :loveu: Do mnie masz chyba najblizej więc przywieź Alkę ale nie ręczę za Fidlaka erotomana :evil_lol: Ale nie bój żaby - do tego czasu jajków już nie będzie!!! Quote
Anusia & Alutka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hyhy moze i nie policzy :evil_lol: Dzieki za propozucje :loveu: Tato mnie znowu pogania... A wczoraj pol dnia pytalam o ktorej jedziemy :roll: Znowu wsio na wariackich papierach musze robic... Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cześć Anusia. Wyślij mi pocztą Alutkę, Aris jest bezjajeczny, więc Ala na pewno się z nim dogada (tak jak z kotem Borysem ;)). Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cze Anusia :loveu: A ja propozycji nie składam, bo czech rąk nie mam, o. :evil_lol: Hihi ale by było fajowo- trzy yorasy latające po chałupie :megagrin: Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='madziasto4'] A ja propozycji nie składam, bo czech rąk nie mam, o. :evil_lol: [/quote] wystarczy jedna rynka a w niej jedna smycz z czema odgałęziami [SIZE=1](czy jak to tam sie zwie) [SIZE=2]na czy psy :p[/SIZE][/SIZE] Quote
koregra Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Halo halo :hand: Zara sie zwijam na zakupy lazienkowe a pozniej do kolezanki na noc hihi bo lazienka bedzie odcieta dla nas buuu. Zara to znaczy za jakies 2h pewnie. I szukam opiekunki dla Alicji na jeden weekend lipcowy. Sa chetni?[/quote] Ja chętna do mnie tyż blisko :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Kasia']wystarczy jedna rynka a w niej jedna smycz z czema odgałęziami [SIZE=1](czy jak to tam sie zwie) [SIZE=2]na czy psy :p[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] A taaa, ale co to za spacer dla piesów na rozgalęźniku :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusia :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Mizianeczko dla księżniczki Alutki:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Magda Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Hej dziewoszki! Przywieź Alutke do nas! Wypuścimy ją w pole:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Magda_Miki']Wypuścimy ją w pole:evil_lol:[/QUOTE] Prawidłowo, psy wypuszcza się w polę (w porę, ale widzę, że Władka r nie wymawia? ), inaczej mogłyby się zsiusiać w domu :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ojej :loveu: hihi ile nianiek :loveu: Wladzia, ja nie wiedzialam, ze Ty wade wymowy taka masz... Jestem meciona [COLOR="PaleTurquoise"]i wkurzona[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [COLOR="PaleTurquoise"]Kto wkurzył? [IMG]http://foolstown.com/sm/kar.gif[/IMG][/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [COLOR="PaleTurquoise"]Bleeee siscy po troche i po kolei[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [COLOR="PaleTurquoise"]A to świnie jedne no. Jak śmią![/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wlasnie kurde nie wiem no. Buuu. Zaczelam ogladac gotowe na wsio, bo nigdy jakos mnie nie ciagnelo, ale kolezanka ma na dvd i widzialam 2 odcinki i fajowe jest :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie kurde nie wiem no. Buuu. Zaczelam ogladac gotowe na wsio, bo nigdy jakos mnie nie ciagnelo, ale kolezanka ma na dvd i widzialam 2 odcinki i fajowe jest :evil_lol:[/quote] Ano już wam kiedyś mówiłam , ze fajowe to nie suchały :evil_lol: Ja tyz mam ino na dysku w kompie wszystkie czy sezony :multi: Quote
Recommended Posts