Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Bo juz nikt nie przychodzi na salony :-( [/quote] Ja też sie z Tobą witam prawie codziennie i codziennie tu zaglądam choć nie zawsze coś napiszę... I nie smutaj już :calus: [SIZE=1]:ices_bla: teraz zajarzyłam, że ten NIKT był do Madźki chiba, co nie?[/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4']Jak to nie przychodzę? Codziennie przychodzę![/QUOTE] [quote name='Kasia']Ja też sie z Tobą witam prawie codziennie i codziennie tu zaglądam choć nie zawsze coś napiszę... I nie smutaj już :calus: [SIZE=1]:ices_bla: teraz zajarzyłam, że ten NIKT był do Madźki chiba, co nie?[/SIZE][/QUOTE] Oj buuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 może do mnie?:evil_lol: hej Anusia co mi m-a bałamuci:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Czyli nie do Madźki....[/QUOTE] Do 2B pewnie, eksperta naszego:loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Czesc Dario-Ewo :loveu: Że mła? A nigdy w zyciu, na odwrot raczyj :evil_lol: Bo ja wiem jak to sie stalo. Bo zawsze nazywani hołotą byliśmy i jak zaczelam ze ja mam salony, a holota se pomyslala ze jej na salony nie wypada... to sie pewnie stad te pustki wziely. Tak se wydedukowalam. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Bo ja wiem jak to sie stalo. Bo zawsze nazywani hołotą byliśmy i jak zaczelam ze ja mam salony, a holota se pomyslala ze jej na salony nie wypada... to sie pewnie stad te pustki wziely. Tak se wydedukowalam.[/QUOTE] No toż właśnie mówię, że 2B dawno cholela nie było! Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Nie odzywam się już wcale.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Madźka chciałabyś se Alkę zobaczyć? Ja tak...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Madźka chciałabyś se Alkę zobaczyć? Ja tak...:evil_lol:[/QUOTE] Nie no wiedzialam... :roll: Pragne przypomniec, ze osobą hołotonazywającą byłam nie tylko ja, ale tez Madzka :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Madźka chciałabyś se Alkę zobaczyć? Ja tak...:evil_lol:[/QUOTE] Chciałabym, chciaaaaaała... [quote name='Anusia & Alutka']Nie no wiedzialam... :roll: Pragne przypomniec, ze osobą hołotonazywającą byłam nie tylko ja, ale tez Madzka :cool1:[/QUOTE] Od Madźki to Ty się odczep:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Czyli druty dziś jak nic.[/QUOTE] No ja juz nic nie rozumiem buuu Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No ja juz nic nie rozumiem buuu[/QUOTE] Ci z salonów tak mają, nie martw się. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] Ci z salonów tak mają, nie martw się. [/quote] Że co? I kto? Się pogubiłam... Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ja się nawet nie odzywam bo nie wim co sam wypisujecie:razz: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Że co? I kto? Się pogubiłam...[/QUOTE] O żesz, tłumaczyć sysko trza. Piszesz o drutach tak? Anusia nie kuma tak? Anusia jest z salonów tak? Reszta hołota tak? Anusia nie kuma, a ja piszę, że Ci z salonów to takie gooptoki zazwyczaj, więc jak przystało na obywatelkę salonów, Anusia nie kuma co godosz. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Pegaza']hahah Kasia jestes głuptokiem[/QUOTE] Niet, Kasia jest z hołoty.:shake: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 aa to było do Anusi no ja to chyba jo tyz :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Pegaza'] hahah Kasia jestes głuptokiem [/quote] [quote name='madziasto4'] Niet, Kasia jest z hołoty.:shake: [/quote] :roflt::roflt: I sysko jasne!!!!!! Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 taa ja się zbieram Wy się dalej chichotajcie:lol: no to by bylo na tyle...bye....:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Oj pierniczymy od rzeczy już. Alkę chcę zobaczyć! Anusia dawaj Alkę, bo inaczej dam tę nieocenzurowaną fotę z cyckami! Quote
Recommended Posts