Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Anka już nie trza siedzieć na gnacie! I Gamonie tyż już tu są :loveu: Quote
koregra Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Witam w poniedziałeczek. Ja po baseniku i piweczku Quote
Anusia & Alutka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Czeeeesc :loveu: Kaska, cos Ty z avatarem zrobila? Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Kaska, cos Ty z avatarem zrobila? [/quote] Podoba Ci się? :loveu: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Kasia']Podoba Ci się? :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Baaardzo. Problem w tym, ze chiba bym sie gubila dzie i z kim jestem :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Kasia']Anka już nie trza siedzieć na gnacie! I Gamonie tyż już tu są :loveu:[/quote] Jakim gnacie ?? :crazyeye: [quote name='Anusia & Alutka']Baaardzo. Problem w tym, ze chiba bym sie gubila dzie i z kim jestem :evil_lol:[/quote] Właśnie .. tyn sam problem miałam :evil_lol: Cze Anusia ! Tęskniłaś za tigrunią ?? :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Problem w tym, ze chiba bym sie gubila dzie i z kim jestem :evil_lol: [/quote] Czyli ten lepszy? Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='tigrunia'] Jakim gnacie ?? :crazyeye: [/quote] :turn-l: hihi, nie zna gnata!!! Quote
tigrunia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Kasia']:turn-l: hihi, nie zna gnata!!![/quote] :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='tigrunia']Jakim gnacie ?? :crazyeye: [/QUOTE] :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 pośmiewajki:evil_lol: wiecie co ja chyba sobie ide... sie jakos niechęc do siedzenia czuje... chyba snu mi brakuje... Quote
tigrunia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='madziasto4']:turn-l::turn-l::turn-l:[/quote] :placz::placz::placz: No mówcie co to :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='tigrunia']:placz::placz::placz: No mówcie co to :placz::placz::placz:[/QUOTE] Nie wiesz co to gnat?:loveu: Ależ już Ci mówię:loveu: Według słownika języka polskiego PWN gnat 1. pot. «kość» 2. pot. «rewolwer, pistolet» :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
vikiii Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 hej:) po północy hihiiii:) Kurcze! Anusia ty się miej na baczności:crazyeye: Albo Cię do Animalsów podadzą za kąpanie psa w olejku migdałowym czy cytrynowym, albo ABW wkroczy za konktakty z "gnatami":cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: I tu tylko Twoje paragrafy pomogą - jak się ich nauczyłaś:eviltong::eviltong: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='madziasto4']Nie wiesz co to gnat?:loveu: Ależ już Ci mówię:loveu: Według słownika języka polskiego PWN gnat 1. pot. «kość» 2. pot. «rewolwer, pistolet» :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Aleś ćmieszna Madzka .. ja dla Cie specjalnie fotki wstawiłam rozczochranej Jessi a ty nie dość , ze jej nie odwiedziłaś to jeszcze mi powiedzieć nie chcesz :placz: Halo Halo Anusia - ponawiam pytanie .. Tęskniłaś ?? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Anusiu. :-o Czy to wszystko co tu pisałaś o Alutce to prawda, czy tylko żartowałaś? Nie mogę uwierzyc, że mogłabyś tak Alutkę zaniedbać. Beatko, ale o tym gnacie nie można na DGM pisać :shake: Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] :-o Czy to wszystko co tu pisałaś o Alutce to prawda, czy tylko żartowałaś? Nie mogę uwierzyc, że mogłabyś tak Alutkę zaniedbać. [/quote] Serio pytasz czy na żarty? :evil_lol: Dobry Anka i Alka :loveu: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Bry, nooo już dłużej nie mogę [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C598.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='madziasto4']Nie wiesz co to gnat?:loveu: Ależ już Ci mówię:loveu: Według słownika języka polskiego PWN gnat 1. pot. «kość» 2. pot. «rewolwer, pistolet» :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Madzka jak zwykle pomocna, mordo Ty moja :calus: [quote name='vikiii']hej:) po północy hihiiii:) Kurcze! Anusia ty się miej na baczności:crazyeye: Albo Cię do Animalsów podadzą za kąpanie psa w olejku migdałowym czy cytrynowym, albo ABW wkroczy za konktakty z "gnatami":cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: I tu tylko Twoje paragrafy pomogą - jak się ich nauczyłaś:eviltong::eviltong:[/QUOTE] Czesc Viki! Oj buuu no, to co zrobie... Nawet Ty mi nie pomoglas... [quote name='tigrunia']Aleś ćmieszna Madzka .. ja dla Cie specjalnie fotki wstawiłam rozczochranej Jessi a ty nie dość , ze jej nie odwiedziłaś to jeszcze mi powiedzieć nie chcesz :placz: Halo Halo Anusia - ponawiam pytanie .. Tęskniłaś ?? :loveu:[/QUOTE] Dżesi rozczochrana?? :crazyeye: Kcialabym to zobaczyc... Taaaa teksnilam niezwykle :cool1: Przynajmniej odpoczelam troche od nawracajacych bolow glowy. [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusiu. Beatko, ale o tym gnacie nie można na DGM pisać :shake:[/QUOTE] Cze Sary i Ariski! Co nie mozna jak mozna jak piszem gnat i moge. [quote name='Kasia'] Dobry Anka i Alka :loveu:[/QUOTE] Dobry Fidlaki! [quote name='Aga76']Bry, nooo już dłużej nie mogę [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C598.gif[/IMG][/QUOTE] Agus, z przykroscia stwierdzam, ze wygladasz coraz gorzej :-( Cze wszystkim :loveu: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Agus, z przykroscia stwierdzam, ze wygladasz coraz gorzej :-( [/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/3661.gif[/IMG] [COLOR=paleturquoise]Mówisz?[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/3661.gif[/IMG] [COLOR=paleturquoise]Mówisz?[/COLOR][/QUOTE] Takie odnosze wrazenie... I powieka Ci drga... Niedobor magnezu... Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc Viki! Oj buuu no, to co zrobie... Nawet Ty mi nie pomoglas... Dżesi rozczochrana?? :crazyeye: Kcialabym to zobaczyc... Taaaa teksnilam niezwykle :cool1: Przynajmniej odpoczelam troche od nawracajacych bolow glowy. Cze wszystkim :loveu:[/quote] :turn-l::turn-l: Ano rozczochrana :loveu: Idz i zobacz :loveu: :placz::placz::placz: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Takie odnosze wrazenie... I powieka Ci drga... Niedobor magnezu...[/quote] [COLOR=paleturquoise]podejrzewam również niedobór oleum [/COLOR] [COLOR=black]Oj drga drga :cool1:[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='tigrunia']:turn-l::turn-l: Ano rozczochrana :loveu: Idz i zobacz :loveu: :placz::placz::placz:[/QUOTE] No taaa :cool1: [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]podejrzewam również niedobór oleum [/COLOR] [COLOR=black]Oj drga drga :cool1:[/COLOR][/QUOTE] :megagrin: to musisz jakies kompleks se kupic :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] :megagrin: to musisz jakies kompleks se kupic :evil_lol: [/quote] Najlepiej tran z borsuka. Quote
Recommended Posts