tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dokładnie tak [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG][/quote] Mam nadzieje :D [quote name='madziasto4']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Ty sie madzka nie śmiej, trzeba wierzyć w Anusie i otuchy jej dodawać w tych ciężkoch chwilach :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Taaaa. I w tym momencie mowimy ladnie: dobranoc :loveu: Quote
koregra Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wesoło tu :roflt: :roflt: To ja tez - dobranoc ;) Quote
vikiii Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin: no nie mogę :sweetCyb: :megagrin: :sweetCyb::megagrin: :sweetCyb: :megagrin::sweetCyb: :megagrin: :sweetCyb: :megagrin: oj Anuśka, Anuśka :mad::megagrin: :mad::megagrin: Jak tak mogłaś zaniedbać Alicję:crazyeye: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='vikiii']:megagrin::megagrin::megagrin: no nie mogę :sweetCyb: :megagrin: :sweetCyb::megagrin: :sweetCyb: :megagrin::sweetCyb: :megagrin: :sweetCyb: :megagrin: oj Anuśka, Anuśka :mad::megagrin: :mad::megagrin: Jak tak mogłaś zaniedbać Alicję:crazyeye: :evil_lol:[/quote] No widzisz.. trzeba było jej pilnować :eviltong: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] no takich jak dla sie. dzisiaj kupilam super odzywke pantene restoratives program odnowy to sprobujemy next time. w ciagu 2 tyg naprawia zniszczenia z 2 lat wiec moze sie ten wlos poprawi. [/quote] [quote name='Anusia & Alutka'] Ojej!! Czyli ja jej moge tym zaszkodzic, ze ja myje?? [/quote] [quote name='Anusia & Alutka'] Dziekuje 2B. Przeczytam napewno :loveu: [/quote] [quote name='Anusia & Alutka'] Jestes niezastapiona :loveu: [/quote] Anka rozwaliłaś mnie! :roflt::roflt::roflt: [quote name='tigrunia'] Żartujesz ??? :crazyeye: [/quote] W takich sprawach Ania nigdy nie żartuje :shake: A tak w ogóle to dobry :loveu: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Bry, mam nadzieję, że Anusia wzięła sobie wszystkie cenne rady do serca i od dziś zacznie je wprowadzać w życie, inaczej sobie tego nie wyobrażam... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36111v.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dobry. Jestem z kawa i pierniczkami, ale nie wiem czy potrzebnie... :loveu: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dobry. Jestem z kawa i pierniczkami, ale nie wiem czy potrzebnie... :loveu:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10bighug.gif[/IMG] Ach ty moja niegrzeczna... [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A ja z pustym brzuchem .. kto ma os dobrego?? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='tigrunia']A ja z pustym brzuchem .. kto ma os dobrego?? :loveu:[/QUOTE] Przykro mi, nikt nic nie ma :shake: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja kawę to o siódmej już piłam.... TZ mi zrobił jak do pracy wychodził :loveu: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 O siódmej tez miałam pobudke i zaczęłam od sprzątania...... a kawusia dopiero popołudniu:p Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Mnie mama dzis obudziła .. :angryy: Zadzwoniła o 10:30 a tak sobie marzyłam do 12 pospać Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A mnie nikt nie obudzil. Se spalismy z Kotem Borysem :loveu: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A mnie nikt nie obudzil. Se spalismy z Kotem Borysem :loveu: [/quote] Chiba dość przyjemnie się spało...? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Kasia']Chiba dość przyjemnie się spało...? :loveu:[/QUOTE] No :loveu: Najpierw go musialam ze dwa albo 3 razy zepchac z oparcia lozka, bo drapal w sciane chcac mnie obudzic i po tych zabiegach przyszedl i sie ladnie polozyl :grins: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja tak lubie jak Fidlasty przylizie se do mnie nad ranem i sie wtuli :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć Anusia:loveu:[/QUOTE] Czesc Madzka! :loveu: Quote
koregra Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dobry wieczorkiem Ja co poranek śpię z Cori bo przychodzi sie zagrzac pod kołderkę :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cze gamonie, działa! Nie lubię odwyków... Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cze Anusia:p jesu narescie Was znów widze:multi: Quote
Recommended Posts