Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Tyż tak preferujemy :p Bo to dobry sposob jest. Tez dlatego obcielismy dlugie wlosy, no bo juz za bardzo powycinana byla. Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bo to dobry sposob jest. Tez dlatego obcielismy dlugie wlosy, no bo juz za bardzo powycinana byla. jeszcze trochę i zlecę z fotela Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Bo to dobry sposob jest. Tez dlatego obcielismy dlugie wlosy, no bo juz za bardzo powycinana byla. No ale chiba do jakiś placków nie dopuszczacie, prawda? :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):No ale chiba do jakiś placków nie dopuszczacie, prawda? :p No zalezy jak sie zakołtuni. Pod pachami ma depilacje prawie na zero, bo z dwa miesiace tam nie czesalam i o. Aaaale, przynajmniej sie nie poci tak. Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No zalezy jak sie zakołtuni. Pod pachami ma depilacje prawie na zero, bo z dwa miesiace tam nie czesalam i o. Aaaale, przynajmniej sie nie poci tak. Anusia, będziesz mnie miała na sumieniu! Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja tam jeszcze nigdy nic nie poczułam z Fidlowych pachów :evil_lol: A owłosione ma bo to facet przeca!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aga nie rozumiem :hmmmm: No ja tez nie czuje, ale mowie nie? Ze sie pocic nie bedzie. Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Aga nie rozumiem :hmmmm: No ja tez nie czuje, ale mowie nie? Ze sie pocic nie bedzie. Nieee, no poważna sprawa. Powaga sytuacji mnie powaliła Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Dario-Ewo :loveu: My nie czeszemy wogole Alutki. Jak sie jakis koltun zrobi to go poprostu wycinamy. Po co meczyc ciagle psa grzebieniem... hihihi Anusia jak mozesz?? Ja myslałam ,ze ty bardziej odpowiedzialna jesteś .. :shake: Jak mozna tak psa zaniedbywać .. z lenistwa.. :p Nonono .. nieładnie , nieładnie .. A tak na poważnie to Jessi tez ostatnio nie czesałam ale miała papiloty tylko nie chciało mi sie juz robić na szyjce i na pupie no i wczoraj cierpiałam i ja i ona przy rozczesywaniu :placz: Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia, kochanie moje jak możes to robić, ja już ryczę... zaraz zacznę kwiczeć... Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a):Anusia jak mozesz?? Ja myslałam ,ze ty bardziej odpowiedzialna jesteś .. :shake: Jak mozna tak psa zaniedbywać .. z lenistwa.. :p Nonono .. nieładnie , nieładnie .. A tak na poważnie to Jessi tez ostatnio nie czesałam ale miała papiloty tylko nie chciało mi sie juz robić na szyjce i na pupie no i wczoraj cierpiałam i ja i ona przy rozczesywaniu :placz: Fstyd mi tera strasznie :oops: Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Fstyd mi tera strasznie :oops: fstyć się fstyć Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aga76 napisał(a):fstyć się fstyć :-( :-( :-( Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sie nie smutaj tylko czesz ją , czesz! Albo olejkiem chociaz smaruj ! A kąpiesz ją czasem czy tyż nie? :oops: Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::-( :-( :-( obiecujesz poprawę? Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a):Sie nie smutaj tylko czesz ją , czesz! Albo olejkiem chociaz smaruj ! A kąpiesz ją czasem czy tyż nie? :oops: No kąpie, pewnie że tak! A olejkiem jakim? Takim jak dla dzieci? z bambino czy johnsons? Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a): Sie nie smutaj tylko czesz ją , czesz! Albo olejkiem chociaz smaruj ! A kąpiesz ją czasem czy tyż nie? :oops: Jeśli nie czesze to pewnie też nie kąpie! Wstydź sie Anuś, wstydź. :shake: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A olejkiem jakim? Takim jak dla dzieci? z bambino czy johnsons? Oliwą z oliwek. Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Oliwą z oliwek. Ale to chyba tluste bedzie! Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No kąpie, pewnie że tak! A masz na to dowód? Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aga76 napisał(a):A masz na to dowód? No Aga, no przeciez wiesz. No ale co z tym olejkiem. 2B haloooo!! Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No kąpie, pewnie że tak! A olejkiem jakim? Takim jak dla dzieci? z bambino czy johnsons? Tia.. a gdzie foty kąpielowe ? Całą galerie nie widziałam :p Olejek ja kupuje akurat specjalistyczny , ale nie są drogie . Vulpes ma za 25 zł około .. Będzie tłusta ale przynajmniej nie bedzie sie kołtunić włos .. Bardzo fajnie sie rozczesuje włosy na takim olejku . Są norkowe, migdałowe, palnowe .. przerożne :lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ale to chyba tluste bedzie! Ale to chyba o to chodzi, co nie? I będzie świecąca do tego.... Quote
Magda Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hihihihi....Anusia, a chociaż wymieniasz piasek w kuwecie?:evil_lol: To się kwalifikuje do Tozu Quote
Recommended Posts