Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aga76 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bliźniacy Jednojajowe :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Jednojajowe :evil_lol: Nieprawda:shake: Toro ma komplet:evil_lol: Quote
vikiii Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hej Anusia:loveu: i hejka reszcie :loveu::evil_lol: Zdjęcia okłaczonego leniwca są odjazdowe :crazyeye::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a):Nieprawda:shake: Toro ma komplet:evil_lol: Ale watpie zeby Sid mial jaja wiec srednia wychodzi jedno jajo na glowe :evil_lol: vikiii napisał(a):hej Anusia:loveu: i hejka reszcie :loveu::evil_lol: Zdjęcia okłaczonego leniwca są odjazdowe :crazyeye::evil_lol: Viki!! Nareszcie jestes! Ty mow co za witaminki dalas Jessi na utuczenie, bo nie dostalam raportu smsa wiec nie wiem czy doszedl. Sluchajta, cudowna wiadomosc!! Znalazlam firme, ktora zrobi nam stronke Ani za darmo :cunao: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Sluchajta, cudowna wiadomosc!! Znalazlam firme, ktora zrobi nam stronke Ani za darmo :cunao: To super! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a):To super! :loveu: niom. na poniedzialek bedzie :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dobry, jestes z paczusiem :loveu: Quote
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Sluchajta, cudowna wiadomosc!! Znalazlam firme, ktora zrobi nam stronke Ani za darmo :cunao: Super :sweetCyb: Anusia & Alutka napisał(a):Dobry, jestes z paczusiem :loveu: Doberek :buzi: Też mam pączusia i kawkę. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale tn paczek niedobry juz i marmolady wcale prawie nie mial... Oszukanstwo. Quote
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ale tn paczek niedobry juz i marmolady wcale prawie nie mial... Oszukanstwo. :shake: nie lubimy niepączkowych pączków Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 i 1,80 za takie goowno za przeproszeniem. to ja se tlusty czwartek zrobie innym razem. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aga76 napisał(a):Złodziejstwo !!! Najzwyklejsze zlodzieje no. Dlatego tlusty czwartek mi sie nigdy nie udaje :shake: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja sobie robie tłusty czwartek, kiedy jestem w pobliżu Pączusia w centrum :loveu: Quote
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Najzwyklejsze zlodzieje no. Dlatego tlusty czwartek mi sie nigdy nie udaje :shake: :glaszcze: szkoda U nas w ulubionej cukierni też w ten dzień idą na ilość, a nie jakość. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aga76 napisał(a)::glaszcze: szkoda U nas w ulubionej cukierni też w ten dzień idą na ilość, a nie jakość. Wlasnie. I to mnie wkurza. Quote
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wlasnie. I to mnie wkurza. Bo to jest wkurzające i niemoralne! Oburzające! I znów robię się głodna... oj Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aga76 napisał(a):Bo to jest wkurzające i niemoralne! Oburzające! I znów robię się głodna... oj Gleboce niemoralne! :roll: [SIZE="1"]A ja bedem okresa miala i slodkiego mi sie kce zrec buuu Quote
Sara_i_Aris Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć Anusia. Yeah! Wstawiłaś Alutkę :multi: Pościelowe zdjęcia super, jak ja jej dawno nie widziałam. Kot Borys też tak słodko zerkał :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Anusia. Yeah! Wstawiłaś Alutkę :multi: Pościelowe zdjęcia super, jak ja jej dawno nie widziałam. Kot Borys też tak słodko zerkał :loveu: Czesc Sarus, wstawilam, tak :loveu: Drukujem se materialy na KPA :placz: Trza spojrzec prawdzie w oczy :placz: Quote
koregra Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Część pracusiu Jak ja się ciesze że te KPA mam zgłowy ;) Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dobry! Kawusia i pierniki :grins: Ja czuje ze to to sie bedzie za mna ciagnelo do V roku... A Ty Kamilko przy okazji pracy mialas kontakt z KPA? Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aha. Nie no samo kpa jest spoko. Calkiem logczne, najlepszy kodeks, tylko niepotrzebnie mamy sie uczyc jeszcze ordynacji podatkowej no i egzaminator jest troche nie teges... Na cala Polske slawny. Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dzień dobry A&A :kiss_2::kiss_2: Pozdrawiamy cieplutko. Quote
Recommended Posts